BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
To vam ja kazem, pocelo je... Ide sada ono njegovo nerviranje, prica sa trenerom/ ili sa nekim vec, i svadje...pinoglavi je napisao/la:Govori treneru ne mogu vise. Goni se u 3 pm sta ne mozes vise
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 18 feb 2016, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
da nije mozda reko da ne moze vise?

nesto govori ne mogu viseQUARTERBACK je napisao/la:da nije mozda reko da ne moze vise?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ajde sad citaci usana, sta je sad rekao?

Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 18 feb 2016, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Najludji je
samo nesto melje
BREJK!!!
BREJK!!!
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 18 feb 2016, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
reko da mu popusim quracSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ajde sad citaci usana, sta je sad rekao?
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Potvrdi!

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Uplacuj dok me noge noseSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ajde sad citaci usana, sta je sad rekao?![]()
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Sad ce bit 2-2, Dzumhur ce se iznervirat i do kraja ce uzet max 1 game, sto znaci da ce izgubit ovaj set 6-2 ili 6-3
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Bihac96 je napisao/la:reko da mu popusim quracSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ajde sad citaci usana, sta je sad rekao?
- madridista4ever
- Kontakt:
hahahahahah e kakav si ti hadalj pa da mi je neko reko mislio bih da se šališ..pa neću te ni vrjeđati ko što si ti mene, jer se vidi da si sa dna kace odnekud došao pa prosipaš pamet školovanim ljudima.očigledno ti je škola u kakvoj štali bila pa si tako fino naučio pravopis i obogatio vokabular raznim uvredama.ja ću te ipak samo naučiti nekim osnovnim pravilima: ime država kao takvih se naravno piše velikim slovom, njihove izvedenice na ski/ska/čki/čka se piču malim!nadam se da se nećeš brukati među rajom više,pogotovo ovdje na forumu gdje ti je bolje da pišeš sve malim..grobar1099 je napisao/la:Cuj ime drzava se pise malim slovom hahahaha, e **** ti sve seljacko i popisam ti se na taj Madrid. Imam pravo da kazem svoje misljenje, ja sam prvi patriota i volim kad nasi sportisti dobijaju, ali da se Damir vrati sa 4:1 mi je sumnjivo, i ko si ti da mi zabranis da pisem svoje misljenje papcinomadridista4ever je napisao/la:hajde ba dečko razligu, ovdje si našo nipodoštavati rezultate naših tenisera.. doviđenja ba.. btw kad već poštuješ pisanje velikog slova na forumu, bosanska i bugarska se piše malim nepismeni stvorugrobar1099 je napisao/la:Pa kakva je ovo prevara stoljeca, samo se pitam da li je u pitanju Bosanska ili Bugarska mafija!!
Hajde jos jedan brejk i da zavrsimo pricu
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 18 feb 2016, 02:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Imal kakav stream za mob
Torrent stream mi nece
Torrent stream mi nece
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
[/quote]madridista4ever je napisao/la:hahahahahah e kakav si ti hadalj pa da mi je neko reko mislio bih da se šališ..pa neću te ni vrjeđati ko što si ti mene, jer se vidi da si sa dna kace odnekud došao pa prosipaš pamet školovanim ljudima.očigledno ti je škola u kakvoj štali bila pa si tako fino naučio pravopis i obogatio vokabular raznim uvredama.ja ću te ipak samo naučiti nekim osnovnim pravilima: ime država kao takvih se naravno piše velikim slovom, njihove izvedenice na ski/ska/čki/čka se piču malim!nadam se da se nećeš brukati među rajom više,pogotovo ovdje na forumu gdje ti je bolje da pišeš sve malim..grobar1099 je napisao/la:
Cuj ime drzava se pise malim slovom hahahaha, e **** ti sve seljacko i popisam ti se na taj Madrid. Imam pravo da kazem svoje misljenje, ja sam prvi patriota i volim kad nasi sportisti dobijaju, ali da se Damir vrati sa 4:1 mi je sumnjivo, i ko si ti da mi zabranis da pisem svoje misljenje papcino
Ljudi igra Dzumhur na AS2
hajmoooooooooooooooooooo damkeeeeeeeeeeeee hocemo porschea u bosnu
sad oni iz osiguranja uce sve zivo da damir ovo osvoji zamislite kolika je registracija za onog porsea
sad oni iz osiguranja uce sve zivo da damir ovo osvoji zamislite kolika je registracija za onog porsea
Zadnja izmjena: Bihac96, dana/u 18 feb 2016, 02:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.