Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Lider i kapiten. Hvala ti Jusufe. Hvala ti za sve što si uradio i radiš za ovu našu zemlju.
Naš najbolji košarkaš od rata i vjerovatno za idućih 100 godina, a usudio bih se reći i sportista.
Naš najbolji košarkaš od rata i vjerovatno za idućih 100 godina, a usudio bih se reći i sportista.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Dzeko pa 100 mjesta prazno iskreno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:44Lider i kapiten. Hvala ti Jusufe. Hvala ti za sve što si uradio i radiš za ovu našu zemlju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JohnCleese
- Kontakt:
Iznenađujuce dobro odigrano prvenstvo.
Ko bi rekao da ce ostaviti ego po strani i podrediti se ekipi, sazrio preko noci kao osoba.
Ko bi rekao da ce ostaviti ego po strani i podrediti se ekipi, sazrio preko noci kao osoba.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kako mocan dres.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dobra utakmica sinoć, očigledno je iz izjava što trenera što ovih mlađih saigrača da će on i Love imati ulogu mentora u ovoj mladoj ekipi, te da ih većina jako voli. Recimo Bailey kaže da je baš iznenađen njegovom pas igrom a sinoć ih je dijelio njemu baš puno. Ne bi me iznenadilo da trejdaju Kesslera na vrhuncu njegove vrijednosti u pola sezone jer sumnjam da će mu dati 20/25+ miliona koliko traži.
Brat opali dvi trojke i.pogodi na pocetku
- VensanKasel
- Kontakt:
Ide Jusuf jako, gazi nejač, jede ih za doručak, melje pred sobom, suta s parkinga
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Stvarno dobro izgleda do sada, radi sve ono što Hardy traži od jednog centra u napadu - razigrava, pogađa tricu, vrhunski blokovi, skokovi u napadu. Samo da ovako nastavi i u regularnoj sezoni kada počne, jer ovo ohrabruje dosta.
Trojka u ove tri utakmice: 6/9.
Šta ti je sezona u kojoj tražiš ugovor 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Biće slađe navijati za Juku ove godinu u NBA nakon što je ginuo za naš dres na EB.
Siba trojke kao Curry
Na ovom sazetku sa Utahove stranice odlicno odigrao.
Na ovom sazetku sa Utahove stranice odlicno odigrao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- NerminFatic
- Kontakt:
Jeste, ali najbitnije su ambicije kluba i sta mogu kao ekipa. Juki ce sigurno pomoci nastup i na EP a dobra sezona ce mozda znaciti da posljednji put ode u neki klub koji ce biti bar kandidat za konferencijsko finale ili bar vrh. Jedva cekam da ga vidim s Markkanenom. Jutros je pokazao finu hemiju.
Citam da je 2. ili 3. u NBA tezinom, 132 kg. Mada izgleda stesan, da li bi mogao koji kg dodatno skinuti?
Imam osjecaj da ce ove sezone se vratiti u top formu, njemu inace mnogo znaci dobri odnosi sa saigracima, sa Markanenom ce to biti bolje kako vrijeme bude odmicalo. Kilaza mu cak i odgovara jer je tu i njegova jacina pod kosem a popravio je i sut za 3p.
Nije mi jasno kako on ima 2200 Km premiju ,a Halilovic koji nije odigrao ni minutu na Eurobasketu 7500 KM
Halilovic je od prvog dana na pripremama. On je dosao kasnije jer NBA igraci mogu provesti maksimum 40 dana sa repkom cini mi se. Ali opet otkud ovoliko Halilovicu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kapitenski bonus

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
TripleThreat
- Kontakt:
U moru bljuvotina koje objave, istina jeste da je Mahmutović dao ostavku da bi Nurkić pristao da nastupa za reprezentaciju, nakon što je trajao višemjesečni rat na relaciji Mahmutović-Trnovčević.
"Your favorite player's favorite player" - MB