Vise nam treba neki play ili suter, ofanzivac da rjesava ove situacije, jbg halilovic nesto glumio po sredini ali taraba...fks74 je napisao/la:Probao Hus da Lazic mijenja Adukora. Valjda je vidio , da nam treba defanzivni vezni.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TheNorthFace
- Kontakt:
Sve pvo znamo od prije,za Sofranca se ibretim sto nije igrao 2 tekme lik kad sam ga gledao prijw jede mmalu djecu,takodje Sabanovic fizikom odskace samo joa da se doradi ko bek i vrhInijesta je napisao/la:Kakvog dragulja FkS ima, Djani Salcin![]()
Sabanovic je monstrum , jak ko bik, strasno je odigro danas
Takodje raduje me ova igra Sofranca, nek ga zdravlje posluzi aBd, kvalitet posjeduje svakako
Ovo sto je Amigo odigro u drugom, ona kokoska bez mozga Sisic nece za sezonu, zanimljiv igrac u najmanju ruku![]()
O Jahicu je djaba trositi rijeci, jedan Mustafic koji jos uvijek nije na nivou prvog tima i koji je mladji od njeg 2-3 godine je 2 levela iznad njega, grehita bi bila da se ovom ugovor da kad imas kvalitetnije igrace u Akademiji
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Al me Šabanović pozitivno iznenadi, svaka mu čast, ako nastavi ovako daleko će dogurat.
Meni Resić ne miriše nešto, još od prvog kola i Radnika gdje nije mogo maknut, djeluje mi slab, trom, spor...
Meni Resić ne miriše nešto, još od prvog kola i Radnika gdje nije mogo maknut, djeluje mi slab, trom, spor...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pu pu puTheNorthFace je napisao/la:Na koga vas podsjeca u ovakvom dresu?
gluho i daleko bilo hahahaha
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ima Rahma i Krste a Cruz na krilo.Denchi je napisao/la:Vise nam treba neki play ili suter, ofanzivac da rjesava ove situacije, jbg halilovic nesto glumio po sredini ali taraba...fks74 je napisao/la:Probao Hus da Lazic mijenja Adukora. Valjda je vidio , da nam treba defanzivni vezni.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Znači danas nisu igrali:
Kovačević
Hebibović - ? - Mujakić - Pidro
? - Crepulja
Tatar - Rahmanović - Velkoski
Ahmetović
Po nekoj logici, ovi igrači za sada imaju mjesto u prvih 11.
Dupovac i Šofranac će se boriti za to mjesto na stoperskoj poziciji dok će Stanojević i Lazić za zadnjeg veznog.
Kovačević
Hebibović - ? - Mujakić - Pidro
? - Crepulja
Tatar - Rahmanović - Velkoski
Ahmetović
Po nekoj logici, ovi igrači za sada imaju mjesto u prvih 11.
Dupovac i Šofranac će se boriti za to mjesto na stoperskoj poziciji dok će Stanojević i Lazić za zadnjeg veznog.
FK Sarajevo
Bekic I Halilovic su visak
Treba jedan jak veznjak da zamjeni Adukora
Ovaj Jahic ne treba ostati definitivno...
Treba jedan jak veznjak da zamjeni Adukora
Ovaj Jahic ne treba ostati definitivno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Najveća "žal" mi je za tom pozicijom stopera, ne znaš koga bi prije.. Mujakić je tu siguran. Imaš Šofranca, koji je meni lično jedan od naših najboljih igrača i koji je strašno inteligentan stoper, koji ima odličan pregled i tehniku za jednog defanzivca. Tu je i Dupovac, koji je odigrao doktorski ovu polusezonu, osim par uvodnih mečeva, mada je tu komplet ekipa bila raštimana. Ima iskustvo, siguran je, dobar u skok igri, jedina mu je mana ta tromost. Onda imaš i Lazića, za kojeg nemam uopšte dilemu da će biti pojačanje.
Odbrana vrhunska, slatke muke koga staviti.
Odbrana vrhunska, slatke muke koga staviti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- prisonbreak
- Kontakt:
Pratio sam malo tekmu,nije los ovaj mali 
Ko njega dovede?

Ko njega dovede?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Kako je danas Sofranac odigrao, ja bi ga probao na DMF. Jak fizicki a i zna lopte, ima pregled... Jbg probati ga na pripremnim, nista ne gubimo.
Ostalo je sve u 5 deka receno.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BordoSarajevo
- Kontakt:
De ti meni reci jesul igrali Lelić i Hodžić u prijateljskim tekmama koje ste igrali? I jel se zna, jestel' preuzeli plaćanje obaveza prema tim igračima?prisonbreak je napisao/la:Pratio sam malo tekmu,nije los ovaj mali
Ko njega dovede?

FK Sarajevo
Meni se cini da ce sofranac I dupovac biti prvi izbor, lazic I nihad s klupe, mozda ce cuvati nihada zbog kortrijka...a I nema smisla uigravati nihada koji ode prije evrope...
Mozda se varam ali tako mi se cini...
- siroliver69
- Kontakt:
Pokriveni na svim pozicijama, Rahman i Krste bi mogli 'pokriti' tog nedostajuceg pleja a za Šofranca se znalo cim je došao da je daleko najbolji naš odbrambeni igrac i najinteligentniji. Ja bih prije pojacao SŠ sa jednim trenerom, specijalistom za odbranu, nego nekim prosjek igracem. Dobar Crepaldi.
I šta sad ako Jahić dobije ugovor nakon svega? Dovoljno što je siguran putnik za Antaliju, koji će qrac dole, da more gleda?
Treba ovom stat u kraj da mi je babo rođeni a ne Husref. Nisam pljuvač al nemojte da nas zaslijepi prvo mjesto i dobri rezultati. Ako dobije ugovor, da je cener mjesečno, puno je za uhljebljivanje. Evo daj meni 120 maraka za godinu dana, svakog mjeseca po 10 KM. A kamoli 8-9 stoja.
I dalje se nadam da ga neće potpisat ali...
Treba ovom stat u kraj da mi je babo rođeni a ne Husref. Nisam pljuvač al nemojte da nas zaslijepi prvo mjesto i dobri rezultati. Ako dobije ugovor, da je cener mjesečno, puno je za uhljebljivanje. Evo daj meni 120 maraka za godinu dana, svakog mjeseca po 10 KM. A kamoli 8-9 stoja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- prisonbreak
- Kontakt:
Kako sam cuo Hodzic je zvijerBordoSarajevo je napisao/la:De ti meni reci jesul igrali Lelić i Hodžić u prijateljskim tekmama koje ste igrali? I jel se zna, jestel' preuzeli plaćanje obaveza prema tim igračima?prisonbreak je napisao/la:Pratio sam malo tekmu,nije los ovaj mali
Ko njega dovede?

Lelic se tek prrikljucio ne znam nesto za njega.
Za pare ne znam

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ako Jahić dobije ugovor sramota! A ovaj Cruz je super igrač i odmah mu treba ugovor dati.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Sof je tito kazem pratio sam ga kad je za CG repku igro,ubitacan bio Lewu pojeo bukvalnobelosevic28 je napisao/la:Kako je danas Sofranac odigrao, ja bi ga probao na DMF. Jak fizicki a i zna lopte, ima pregled... Jbg probati ga na pripremnim, nista ne gubimo.
I ja se isto ovog bojim, “ udomljavanje” Jahica ne treba dozvoliti, ok pruzila mu se prilika i nek ide i u tursku i odigra al i Sasa matic vidi da ovaj momak ne moze parirat nasim akademcimaskoroalen je napisao/la:I šta sad ako Jahić dobije ugovor nakon svega? Dovoljno što je siguran putnik za Antaliju, koji će qrac dole, da more gleda?
Pa Evo samo danas uporedis njegovu igru i igru Mustafica( koji ima greske i gubi se ponekad i mislim da jos uvijek ne moze uletit u prvi tim ko Pidr, Mujakic, Saban ), al taj Mustafic je za klasu bolji igrac od ovog Jahica, i koji ce nama onda qurac taj Jahic
Ako mu daju ugovor nek se zna da je to tal Runde preko Husrefa i nemojte da pljujete po Hadziji jer on s ovim veze nema
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Igraće onaj ko bude najbolji.Denchi je napisao/la:Meni se cini da ce sofranac I dupovac biti prvi izbor, lazic I nihad s klupe, mozda ce cuvati nihada zbog kortrijka...a I nema smisla uigravati nihada koji ode prije evrope...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 11 gostiju.