Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Nije ovo njegova noc. nemamo mi sta cekati
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Aaaaaa što ne uđeeeeeeeee višeeeeeeee!!! Fuck
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
samo da ne izgube,nije ovo dobro
Koji je ovaj Lowry floper omggg
i da izgube sta je problemmirzatele je napisao/la:samo da ne izgube,nije ovo dobro
Koji je rezultat i koliko je ostalo do kraja ?
-
RealnoGledano
- Kontakt:
pa nije Mirza nosioc igre Semire on je "samo" igrac sa klupe i on posteno odrađuje svoje minute mozda ne u napadusemir01 je napisao/la:i da izgube sta je problemmirzatele je napisao/la:samo da ne izgube,nije ovo dobroMirza krivac ili
al zato gine u odbrani nije njegovo da rjesaje utakmice to je pos'o prve petorke
i ove svoje promasaje je davno pokrio igrom u odbrani
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
To JJ, samo trpaj!
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Mirza savrsen veceras, ne znam sta gledate, da ne igra dobro, ne bi ga u kljucnim momentima utakmice drzao u igri
Nista ja legendo nisam rekao za Mirzu da igra lose ili nesto u tom smisluRealnoGledano je napisao/la:pa nije Mirza nosioc igre Semire on je "samo" igrac sa klupe i on posteno odrađuje svoje minute mozda ne u napadusemir01 je napisao/la:i da izgube sta je problemmirzatele je napisao/la:samo da ne izgube,nije ovo dobroMirza krivac ili
al zato gine u odbrani nije njegovo da rjesaje utakmice to je pos'o prve petorke
i ove svoje promasaje je davno pokrio igrom u odbrani
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 04 maj 2014, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
I ne bi da Pierce nema 5 PFLuminary je napisao/la:Mirza savrsen veceras, ne znam sta gledate, da ne igra dobro, ne bi ga u kljucnim momentima utakmice drzao u igri
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
krivac ne,jedan od losijih dasemir01 je napisao/la:i da izgube sta je problemmirzatele je napisao/la:samo da ne izgube,nije ovo dobroMirza krivac ili
mirzatele je napisao/la:krivac ne,jedan od losijih dasemir01 je napisao/la:i da izgube sta je problemmirzatele je napisao/la:samo da ne izgube,nije ovo dobroMirza krivac ili
u odbrani najbolji igrac netsa
napad los, ali srecom nije ni uzimao puno suteva
dobro je
napad los, ali srecom nije ni uzimao puno suteva
dobro je
Odlican u odbrani u napadu citavu tekmu Joe igra ISO , i siguran sam da je dobio upute da uzme neki sut kad je bas sam i da stoji na 3 citavo vrijeme da joe ima prostora...
Da je do Mirze, svaku bi utakmicu bar 10 puta sutirao. Ovo je super bilo veceras
- akisarajevo92
- Kontakt:
Eto PP....
Deron Williams sedam faulova ima, jedan nevidzeni.
sudije.
dobre guzove ima Belma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.