Pa reko je da mu niko nece krojit sastav onda po tebi za Zuku jos ima nade. Ne budi naivan iako ne mozemo nista ni ja ni ti.Head je napisao/la:To je savez napiso na stranici.dubrovnik je napisao/la:Pa covjece prije 2 stranice ti pise da je selektor uz podrsku saveza i igraca odlucio....... Skinuto sa neta, boze sacuvaj.Head je napisao/la:Mahalska kaze da ce u avionu za Brazil biti familije celnika saveza,Midhat Dzeko i ostala bagra.
Sramotno je da nema mjesta za Zukanovica a familije su se uhljebile.
Opet ponavljam ako je Safetova odluka da ne ide Zukanovic u Brazil ja prestajem da ga branim. Ali cekam da se oglasi selektor.![]()
Znaci zelim da cujem njegov komentar kao i za Pandzu sto je rek'o.
Ako potvrdi da je on odlucio da ne ide u Brazil onda nek mu idu na sramotu i ja prestajem da ga podrzavam.
Mislim da ne moze postenije.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
drummer je napisao/la:Potcjenjujes moc tribina.legenda reala je napisao/la:Safet će otići kad mu dosadi, prije nikad, niti će ga neko iz saveza smjeniti, jer su oni nesposobni naći boljeg trenera od Safeta
O cemu ti pricas stari?
Jel ti stvarno mislis da ako vas ovdje 20 pise i usra se pisajuci od jutra do sutra o Safetu u negativnom kontekstu, da je tako i van ovog vaseg virtualnog svijeta?
De saberi se malo....
Sto je Safet bio ovacijama nagradjen u Gradaccu? Sto ga ne ispljuvase sto mu bratic ide u Brazil? E tugoo mojaaaa

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Safete ako je ovo istina
igrac koji moze odigrati i zadnjeg veznog i beka i stopera ti se odrices zbog Bratica invalida i Hadzica guzonje

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Savez je krovna kuca i njihova se mora postovati.dubrovnik je napisao/la: Pa reko je da mu niko nece krojit sastav onda po tebi za Zuku jos ima nade. Ne budi naivan iako ne mozemo nista ni ja ni ti.
Opet ponavljam ako se on slozio s tim da Zukanovic ne ide u Brazil onda prestajem da ga branim. Ipak ja navijam za reprezentaciju a ne za Susica.

Meni je krivo sto ce Midhat Dzeko i ostali iz saveza sa svojim familijama plackati zovegu po Brazilu a Zuka ostait kratkih rukava.
Smatram da Pape nije imao u planu Zukanovica jednostavno ga ne bi ni stavljo na spisak, a i sam Zukanovic je izjavio da se cuo sa selektorom i da mu je on potvrdio da najozbiljnije racuna na njega kad im se prikljuci u Brazilu.
Savez nam je u qrcu, ne brinu o domacem prvenstvu, ne brinu o sudijama. Boli ih qrac za navijace.
U kupu kad su na sjevernoj tribini Horde Zla digle parolu "Savez Napolje" Bakovic i Begic su osuli paljbu na predsjednika Kusturicu kako je moguce da se proziva savez...
Nek se gospoda zapita sta rade, u svijetu smo 101 liga, kad ih pitas da ostave neki komentar za premijer ligu oni vjesto izbjegavaju.
Sramota!
1946
Po cemu je ispred. Koliko si odgledao utakmica Elazigspora ove sezone. Ja kad mi neko spomene Zukanovica. Odmah se sjetim one fenomenalne pobjede protiv Grcke i njegove odlicne partije. O Sunjicu bolje da ni ne govorimo.calcio je napisao/la:
Podcjenjujete Vranjesa. Meni je on tu negdje sa Bicom, uglavnom mi je ispred Zukanovica.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 maj 2014, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro ljudi,i sta mi sad sve mozemo ocekivati od ovakvog saveza i od ovakvog selektora,da dodju Iranci i kazu,koliko kosta utakmica?Mislite da je to nemoguc scenario?
I zasto prijateljske utakmice uglavnom gubimo,i prije smo ih gubili isto kao sad,znamo na koji nacin,sjetite se Bolicevog svjedocenja o koferu para za Ahmeda Pasalica u Koreji.
Sta ako je to i sad sve isto?
Šokiran sam,razocaran,ljut,bijesan,tuzan,ne znam vise kakav nisam.
I zasto prijateljske utakmice uglavnom gubimo,i prije smo ih gubili isto kao sad,znamo na koji nacin,sjetite se Bolicevog svjedocenja o koferu para za Ahmeda Pasalica u Koreji.
Sta ako je to i sad sve isto?
Šokiran sam,razocaran,ljut,bijesan,tuzan,ne znam vise kakav nisam.
-
- Kontakt:
kakve rasprave ej..opet pljujete po susicu,pogrijesio ili ne,odveo nas je na svjetsko,i uzivajmo..nisam ga ni ja ljubitelj,zbog svena,zbog avdije,avdukica,nepozivanja jos napadaca...ali kako je tako je,sacekat kraj i onda ga smijeniti..dovest neko svjetsko ime,stranca...jbt ibisevic jos ciklus jedan i 33,ode,djeko moze ovim tempom jos jedno 4,ode nam spaha,miske....treba dati sansu mladjim momcima,pa jbt ko ce zamjeniti ovu dvoicu u napadu,..ali dok je susic tu,dabogda...zato sabur,sacekat kraj prvenstva,pa onda ako se moze,otjerat ga
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
i dje su tu ovi novinarski smradovi da prenesu nezadovoljstvo drustva?
Nismo mi toliko složni da nekoga otjeramo, a i situacija u državi skreće pogled i bitnost sa reperezentacije, odnosno ljudi i nisu spremni toliko da se zamaraju sa svim stvarima u vezi nje. Sve u svemu opet kontam da ćemo mi svi biti zadovoljni nakon svjetskog kakav god rezultat bude. Opet će ga pojedinci čupati pričom da je to najveći uspjeh naše repke i tako dalje, i opet nikakve koristi od realne priče. A koliko smo uistinu ozbiljna organizacija to najbolje pokazuju ove situacije...DukeOfWellington je napisao/la:Hoće ako svi budu šutili. Navijači i mediji ga mogu otjerati za pola sata ako hoće. Nakon prvenstva, dakako.*p!p!t@* je napisao/la:Ako ćemo realno i ja isto mislim da će Safet otići sa kormila reprezentacije tek kada mu dosadi. Nažalost.

A i realno brate nebrojeno puta je pokazao koliko ga boli neka stvar šta mi mislimo...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 30 maj 2014, 21:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Od Slovacke do Irana, kao da smo jucer pali s grana.robijas_Ri je napisao/la:Kažu
Kažu da je Bosna samo država za rođaka
i da smo na vrhu liste po odlivu "mozaka"
Kažu opet Safet pravi nuklearne bombe
Tino čisti zube al' izvaljuje plombe
Kažu što je Safetu milo to mu se i snilo
kažu u Brazilu gandžu prodaju na kilo
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija
Kažu da je alkohol zdraviji od trave
kažu ako si za Susica odma' ti ga stave
Kažu da je Tinky Vinky gluplji nego crnke i brinete
i da okus bude bolji s kašikom Vegete
Kažu neće nikad prestat' glave da nam pune
Sve dok je ovaca neće falit' vune
Spale su nam gaće, zagrizli smo udice
Glave nam u pijesku, nezaštićene guzice
Kažu da je smak svijeta relativno blizu
jer nas je ,,Savez" uvukao u krizu
Kažu da vizu donosi nam roda
i da jedino je zdrava flaširana voda.
Od Slovacke do Irana, majmunu je dovoljna banana.
Od Slovacke do Irana, Germania je nasa mana.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
wienultras je napisao/la:kakve rasprave ej..opet pljujete po susicu,pogrijesio ili ne,odveo nas je na svjetsko,i uzivajmo..nisam ga ni ja ljubitelj,zbog svena,zbog avdije,avdukica,nepozivanja jos napadaca...ali kako je tako je,sacekat kraj i onda ga smijeniti..dovest neko svjetsko ime,stranca...jbt ibisevic jos ciklus jedan i 33,ode,djeko moze ovim tempom jos jedno 4,ode nam spaha,miske....treba dati sansu mladjim momcima,pa jbt ko ce zamjeniti ovu dvoicu u napadu,..ali dok je susic tu,dabogda...zato sabur,sacekat kraj prvenstva,pa onda ako se moze,otjerat ga
On nas odveo ?? Hajde molim te prestani pratit fudbal.
- sagitarius
- Kontakt:
PAPE ODLAZI!!!!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
to je Zukanoviću i najbolja partija u dresu repke,pogledaj ostale utakmice i vidjet ceš da je u većini bio katastrofalan,čovjek je spor,nema neki centaršut,rijetko kad ide u napad tj.probija po strani,jedino što ima je jak šut i inteligentna igra, tj . ne komplikuje puno,nije da branim Papeta ali je ovo činjenično stanje što se tiče ovog igrača.Tinki Vinki i ostali teletabisi trebaju da idu što dalje od repke i u reprezentaciji treba da igraju najbolji igrači,a ne igrači iz raznih agencija koje ni Bog ne može prodati u neki osrednji klub neke žnj lige..Ajax je napisao/la:Po cemu je ispred. Koliko si odgledao utakmica Elazigspora ove sezone. Ja kad mi neko spomene Zukanovica. Odmah se sjetim one fenomenalne pobjede protiv Grcke i njegove odlicne partije. O Sunjicu bolje da ni ne govorimo.calcio je napisao/la:
Podcjenjujete Vranjesa. Meni je on tu negdje sa Bicom, uglavnom mi je ispred Zukanovica.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Složni smo oko ovoga siguran sam, par pojedinaca koji su neprecizno pomislili da su većina neće pokvariti stvar, ali naravno da će doći do nesloge kad se bude birao novi selektor, što znači da je na nama da otjeramo Sušića, a ovo ćemo prepustiti Savezu, nek im to bude popravni pri čemu trebaju imati na umu šta je bilo sa bivšim čelnicima Saveza, svi oni mogu kad-tad doživiti sudbinu Ušanovića ili u najmanju ruku biti predmet bijesa navijača.*p!p!t@* je napisao/la:Nismo mi koliko složni da nekoga otjeramo, a i situacija u državi skreće pogled i bitnost sa reperezentacije, odnosno ljudi i nisu spremni toliko da se zamaraju sa svim stvarima u vezi nje. Sve u svemu opet kontam da ćemo mi svi biti zadovoljni nakon svjetskog kakav god rezultat bude. Opet će ga pojedinci čupati pričom da je to najveći uspjeh naše repke i tako dalje, i opet nikakve koristi od realne priče. A koliko smo uistinu ozbiljna organizacija to najbolje pokazuju ove situacije...
-
- Kontakt:
joK eto ti si nas odveo na SPUrbinato je napisao/la:wienultras je napisao/la:kakve rasprave ej..opet pljujete po susicu,pogrijesio ili ne,odveo nas je na svjetsko,i uzivajmo..nisam ga ni ja ljubitelj,zbog svena,zbog avdije,avdukica,nepozivanja jos napadaca...ali kako je tako je,sacekat kraj i onda ga smijeniti..dovest neko svjetsko ime,stranca...jbt ibisevic jos ciklus jedan i 33,ode,djeko moze ovim tempom jos jedno 4,ode nam spaha,miske....treba dati sansu mladjim momcima,pa jbt ko ce zamjeniti ovu dvoicu u napadu,..ali dok je susic tu,dabogda...zato sabur,sacekat kraj prvenstva,pa onda ako se moze,otjerat ga
-
- Kontakt:
sagitarius je napisao/la:PAPE ODLAZI!!!!

susicu izbacio si zukanovica na idiotski nacin da bi osto timcek u timu zalost od covjeka si jadove et sad imas 23 igraca smradu
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Svjestan sam ja te činjenice, ali opet ti kažem, Pape je nebrojeno puta pokazao koliko ga boli neka stvar šta mislimo o njegovim postupcima, i sa svakim novim to pokazuje. Lagano nam svima okrećeDukeOfWellington je napisao/la:Složni smo oko ovoga siguran sam, par pojedinaca koji su neprecizno pomislili da su većina neće pokvariti stvar, ali naravno da će doći do nesloge kad se bude birao novi selektor, što znači da je na nama da otjeramo Sušića, a ovo ćemo prepustiti Savezu, nek im to bude popravni pri čemu trebaju imati na umu šta je bilo sa bivšim čelnicima Saveza, svi oni mogu kad-tad doživiti sudbinu Ušanovića ili u najmanju ruku biti predmet bijesa navijača.*p!p!t@* je napisao/la:Nismo mi koliko složni da nekoga otjeramo, a i situacija u državi skreće pogled i bitnost sa reperezentacije, odnosno ljudi i nisu spremni toliko da se zamaraju sa svim stvarima u vezi nje. Sve u svemu opet kontam da ćemo mi svi biti zadovoljni nakon svjetskog kakav god rezultat bude. Opet će ga pojedinci čupati pričom da je to najveći uspjeh naše repke i tako dalje, i opet nikakve koristi od realne priče. A koliko smo uistinu ozbiljna organizacija to najbolje pokazuju ove situacije...

I kada mi neko kaže da je to normalno stanje, zapitam se kakve su to gluposti i nelogičnosti nama normalne...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
ne,eto ti si nas odveo,hvala ti do neba...klanjam ti se strucnjakUrbinato je napisao/la:wienultras je napisao/la:kakve rasprave ej..opet pljujete po susicu,pogrijesio ili ne,odveo nas je na svjetsko,i uzivajmo..nisam ga ni ja ljubitelj,zbog svena,zbog avdije,avdukica,nepozivanja jos napadaca...ali kako je tako je,sacekat kraj i onda ga smijeniti..dovest neko svjetsko ime,stranca...jbt ibisevic jos ciklus jedan i 33,ode,djeko moze ovim tempom jos jedno 4,ode nam spaha,miske....treba dati sansu mladjim momcima,pa jbt ko ce zamjeniti ovu dvoicu u napadu,..ali dok je susic tu,dabogda...zato sabur,sacekat kraj prvenstva,pa onda ako se moze,otjerat ga

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.