Otišao je uzeti abdest, da što prije zakolje jato sova. Valja mu, noseći kreč i četku, za sat-dva krenuti u brda.Rimes87 je napisao/la: Pa Hercegovinu brate mili...
Sent from my D6603 using Tapatalk
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Rimes87 je napisao/la:Pa Hercegovinu brate mili...High je napisao/la:
Koju zemlju predstavljaju?

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: PL prepucavanja
FrancescoTotti je napisao/la:
Hajd sto je glup, al je i ruzan u pm!
Evo i naseg Roma. Lijep si kao i Pimpekov sin

Samo cekam da se opet pohvali. Stavi jos jednom njegovu sliku, nismo dobro vidjeli

Zar ti nisi protiv bilo kakve podjele, šovinizma i ksenofobije? Talambasanje o nekom kosmopolitizmu, a Romi ti smetaju. Sam sebi skačeš u stomak i onda kmečiš kad te išibaju. Prestani glupetatiBatman90 je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:
Hajd sto je glup, al je i ruzan u pm!
Evo i naseg Roma. Lijep si kao i Pimpekov sin![]()

Zadnja izmjena: High, dana/u 27 maj 2016, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
bola raznesi se više čekaju te trebe goreHigh je napisao/la:Otišao je uzeti abdest, da što prije zakolje jato sova. Valja mu, noseći kreč i četku, za sat-dva krenuti u brda.Rimes87 je napisao/la: Pa Hercegovinu brate mili...

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Vidi se da si neobrazovan. Da li sam upotrijebio sovinisticki naziv za ovu narodnu skupinu. NisamHigh je napisao/la:
Zar ti nisi protiv bilo kakve podjele, šovinizma i ksenofobije? Talambasanje o nekom kosmopolitizmu, a Romi ti smetaju. Sam sebi skačeš u stomak i onda kmečiš kad te išibaju. Prestani glupetati

Hoće li gore biti ulica Jure Francetića?Rigoletto je napisao/la:bola raznesi se više čekaju te trebe goreHigh je napisao/la:Otišao je uzeti abdest, da što prije zakolje jato sova. Valja mu, noseći kreč i četku, za sat-dva krenuti u brda.Rimes87 je napisao/la: Pa Hercegovinu brate mili...
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ma ne znamo mi tu muku bolan bolan.High je napisao/la:Otišao je uzeti abdest, da što prije zakolje jato sova. Valja mu, noseći kreč i četku, za sat-dva krenuti u brda.Rimes87 je napisao/la: Pa Hercegovinu brate mili...
FrancescoTotti je napisao/la:Rimes87 je napisao/la:Pa Hercegovinu brate mili...High je napisao/la:
Koju zemlju predstavljaju?

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
- MocMahale444
Sto si kreten zgembavi?Batman90 je napisao/la:Vidi se da si neobrazovan. Da li sam upotrijebio sovinisticki naziv za ovu narodnu skupinu. NisamHigh je napisao/la:
Zar ti nisi protiv bilo kakve podjele, šovinizma i ksenofobije? Talambasanje o nekom kosmopolitizmu, a Romi ti smetaju. Sam sebi skačeš u stomak i onda kmečiš kad te išibaju. Prestani glupetatiAj razguli
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
puno me pitaš, al najbolje bi bilo da sam provjerišHigh je napisao/la:Hoće li gore biti ulica Jure Francetića?Rigoletto je napisao/la:bola raznesi se više čekaju te trebe goreHigh je napisao/la:
Otišao je uzeti abdest, da što prije zakolje jato sova. Valja mu, noseći kreč i četku, za sat-dva krenuti u brda.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nisi upratio i ne bih vise off topic na ovoj temiDoeTz je napisao/la: Kakvu stranu?

Danas su te šibali, a evo i večeras ti ne gine zindan i tamburanje. Kako praviš sve više i više korisničkih profila, to te svi ovdje sve češće šalju pred giljotinu. kuknjavaBatman90 je napisao/la:Vidi se da si neobrazovan. Da li sam upotrijebio sovinisticki naziv za ovu narodnu skupinu. NisamHigh je napisao/la:
Zar ti nisi protiv bilo kakve podjele, šovinizma i ksenofobije? Talambasanje o nekom kosmopolitizmu, a Romi ti smetaju. Sam sebi skačeš u stomak i onda kmečiš kad te išibaju. Prestani glupetatiAj razguli
Daleko najjača slika.Rimes87 je napisao/la:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Batman90 je napisao/la:
Vidi se da si neobrazovan. Da li sam upotrijebio sovinisticki naziv za ovu narodnu skupinu. NisamAj razguli

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Sarajevoljubac jedan, i titomrzac, i džaba što to pišeš, vidi se da si alijoljubac!DoeTz je napisao/la: Kakvu stranu? Sta pricas ti druze? Nije ti ovo Call of duty uzivo. Lupas gluposti otkako si se registrovao. Boli me krc i za Titom i za Alijom ohladi malo. Idi izadji malo na zrak, prosetaj. Vjeruj mi da ce ti godit, ubi te ova ovisnost druze.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Evo naseg Roma. Perjanica sarajevskog hip-hopaFrancescoTotti je napisao/la:.

Batman90 je napisao/la: Samo cekam da se opet pohvali. Stavi jos jednom njegovu sliku, nismo dobro vidjeli
Hahaha. Koji delegat

Sredi s pajdašima iz 1942. da ti srede šta ispod žita.Rigoletto je napisao/la: puno me pitaš, al najbolje bi bilo da sam provjeriš
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Yebo majku svoju ruznu sigurno mu ni ona nikad ne kaze kako je sladak i lijepRinuka je napisao/la:Batman90 je napisao/la:
Vidi se da si neobrazovan. Da li sam upotrijebio sovinisticki naziv za ovu narodnu skupinu. NisamAj razguli

Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 27 maj 2016, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
A sta su tvoji radili u Kosovo Republjik? Kako ispod radara to prolazi. Kao mi nikad nismo imali veze sa tim, mi smo uvijek bili na pravoj strani. E pa gdje ste bili '42?High je napisao/la:Sredi s pajdašima iz 1942. da ti srede šta ispod žita.Rigoletto je napisao/la: puno me pitaš, al najbolje bi bilo da sam provjeriš
@Rinuka De ba ohani s tim gifom, znam da Batmana hoces przzat kako on to kaze, ali meni zao te jadne kozice, nije ona kriva sto je rodjena sa defektom. Fakat se rastuzim svaki put kad vidim sliku.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.