Husref prvo ne sjedi s Amarom svaki dan bukvalno, ali bude na grbavici cesto, to je poznato svima nama da zna I otici na tekme kona, bude I kod sopinga I sjedne nekad I s Amarom, sjednem I ja, odem I u Tuborg...to ne znaci nista, niti ga je iko ikad zbog toga tjerao a tjerali smo ga cesce nego ijednog trenera...pitaj ga je li misljenje navijaca bitno, on to zna bolje nego iko...Rahmanovic je napisao/la: U Makijatucuj unosim nemir,pet dana davite pricom o Rundi i Husrefu taldziji i ja unosim nemir. Reagovo sam danas ko i neki dan na pricu o navijacima,reagujem na ono sto mi smeta i ako ti nije po volji ne citaj.Kontam haj ispucali sa Rundom,kad ono nema kraja.
Dobar potez sa clanskim je bio i na pocetku sezone,produzis dvije clanske i dobijes godisnju u pola cijene
I da davimo 105 dana a ne 5, ne vidim u cemu je problem niko nista nije izmislio...osim tebe, razne strawmane poturas da bi nas pravio ludim ovdje, te tatar, te amar...gluposti kako bi trivijalizirao muljazu koju svi gledamo uzivo...
Da nije bilo navijaca ovog kluba ne bi bilo ni statuta, ni tana nego bi bili u kurcu ko ovi preko miljacke, celik,sloboda, itd. Stoga rugaj se sandzackim menadzerima ako ti se ruga nekom I "fudbalerima" iz amerike...