FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
@mohikanac12 moje mišljenje je da se klub ne treba spuštati na njihov nivo, za njih smo uvijek bili i bicemo Veliki klub, u svim segmentima. Mi smo tu da prcamo. A na to tjeranje uprave radi majica mogu samo reci hahahahahahahahahahhahahaahhahahahahaha.
Nego okrenuti se Velezu i nastaviti niz
Nego okrenuti se Velezu i nastaviti niz
moSa ljoŽe
Yebo majku ne smijes ni kritikovat ovaj los potez odma defanzivni stavovi ko da oni vode klub, a sto je najgore i sami znaju da je ovo los potez, navijacki ok da navijaci su napravili majice, ali za klub spustio se na nizak nivo na pitarski nivo 
Ali hajde biti ce proci ce, samo nije im ovo trebalo nikako nije ovo stvar za zvanice stvari kluba valjda su od prosli nauvili i pronalaska arfa sa stolice
Ali hajde brzo ce tekma, evo vec lika sedmice i da se nastavi niz pobjeda protiv veleza, nista posebno nisu

Ali hajde biti ce proci ce, samo nije im ovo trebalo nikako nije ovo stvar za zvanice stvari kluba valjda su od prosli nauvili i pronalaska arfa sa stolice

Ali hajde brzo ce tekma, evo vec lika sedmice i da se nastavi niz pobjeda protiv veleza, nista posebno nisu

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- mohikanac12
- Kontakt:
U pravu si, ne smijes ni reci da ti se svidja. Ja cu kupiti majicu jer "predstavljam sve sto nije Zeljo", jer sam "papak", jer sam "samo glupan koji ce kupiti", jer necu da napisem "mrs debili iz kluba", jer mi je iq "manji od 50", jer sam jedan od "samo ko nema pojma o Zelji kupit ce". Posebno jer me boli qurac za vijetnamce i jer mi ne pada na pamet da im se pravdam ili ned'o Bog izvinjavam likovima koji pljuju po Želji 0-24 i ciji je najveci uspjeh Videoton. Rastavili smo ih, hocu da imam uspomenu.
GAZI ŽELJO!
GAZI ŽELJO!

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Upravo o tome i prica nek si potvrdiomohikanac12 je napisao/la:U pravu si, ne smijes ni reci da ti se svidja. Ja cu kupiti majicu jer "predstavljam sve sto nije Zeljo", jer sam "papak", jer sam "samo glupan koji ce kupiti", jer necu da napisem "mrs debili iz kluba", jer mi je iq "manji od 50", jer sam jedan od "samo ko nema pojma o Zelji kupit ce". Posebno jer me boli qurac za vijetnamce i jer mi ne pada na pamet da im se pravdam ili ned'o Bog izvinjavam likovima koji pljuju po Želji 0-24 i ciji je najveci uspjeh Videoton. Rastavili smo ih, hocu da imam uspomenu.
GAZI ŽELJO!

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Azpi je napisao/la:Upravo o tome i prica nek si potvrdiomohikanac12 je napisao/la:U pravu si, ne smijes ni reci da ti se svidja. Ja cu kupiti majicu jer "predstavljam sve sto nije Zeljo", jer sam "papak", jer sam "samo glupan koji ce kupiti", jer necu da napisem "mrs debili iz kluba", jer mi je iq "manji od 50", jer sam jedan od "samo ko nema pojma o Zelji kupit ce". Posebno jer me boli qurac za vijetnamce i jer mi ne pada na pamet da im se pravdam ili ned'o Bog izvinjavam likovima koji pljuju po Želji 0-24 i ciji je najveci uspjeh Videoton. Rastavili smo ih, hocu da imam uspomenu.
GAZI ŽELJO!

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bilo bi logicnije da su ove majice pustene i napravljene pred derbi na Kosevu... Al haj...
Opet potpuno podrzavam klub i ono sto odluce.... Tako da.... Ovo je naša kuća!
Opet potpuno podrzavam klub i ono sto odluce.... Tako da.... Ovo je naša kuća!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Gleda se danas na dvije lokacije zemljiste za Kamp, znam da je jedna u Blazuju a druga na pdrucju N.Grada.Radit ce se kamp ala Zemunel.
E moj Zeljo sta nam rade.
Bit ce Zeljo Sampion.
Bit ce Zeljo Sampion.
- lijevapolutka
- Kontakt:
iguita je napisao/la:Gleda se danas na dvije lokacije zemljiste za Kamp, znam da je jedna u Blazuju a druga na pdrucju N.Grada.Radit ce se kamp ala Zemunel.
Bit ce Zeljo Sampion.

moSa ljoŽe
Odakle lova???iguita je napisao/la:Gleda se danas na dvije lokacije zemljiste za Kamp, znam da je jedna u Blazuju a druga na pdrucju N.Grada.Radit ce se kamp ala Zemunel.
Bit ce Zeljo Sampion.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
https://fkzeljeznicar.ba/pronadeno-higi ... ica/19401/Osim13 je napisao/la:Ne reče nama niko koje marke je bilo sredstvo za čišćenje stolica
Da su nam to rekli morali bi nas pobiti

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- lijevapolutka
- Kontakt:
nemoj nas podjecati ziv biobhsport je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/pronadeno-higi ... ica/19401/Osim13 je napisao/la:Ne reče nama niko koje marke je bilo sredstvo za čišćenje stolica
Da su nam to rekli morali bi nas pobiti![]()

moSa ljoŽe
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Rijec je o stelexu marke "Rial" koji kosta dvije konvertibilne marke 

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- mohikanac12
- Kontakt:
Manijaci, Biće Željo opet šampion...mohikanac12 je napisao/la:
Link za avatar do utakmice sa Velezom.
https://media.giphy.com/media/LnLOnS83c ... /giphy.gif

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Imamo pomiješana osjećanja po pitanju tog rezultata
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Neumjesno pitanje.Gradit ce se budi.uvjjeren u toKonzerva je napisao/la:Odakle lova???iguita je napisao/la:Gleda se danas na dvije lokacije zemljiste za Kamp, znam da je jedna u Blazuju a druga na pdrucju N.Grada.Radit ce se kamp ala Zemunel.
Bit ce Zeljo Sampion.
Jbg nesto razmjeravaju i Jug juce.

Teren

Btw Sipovicu, sretan rodjendan

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 27 gostiju.