sto me to cudi , cudilo bi me vise da je usao kad vidis kako izgledaju kao pokemoni sve čovjeku bude jasno

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
sto me to cudi , cudilo bi me vise da je usao kad vidis kako izgledaju kao pokemoni sve čovjeku bude jasno
Ma nema niko i to je to. Tužno je ali je i tako. Da ima za mjesec bi mogli sve završiti kakva je atmosfera medju ljudima. Zato kažem Amara u upravu, trenera nekog jeftinijeg da tu uštedimo. Da se tu makar proba napraviti neki pozitivni šok.LjoZee je napisao/la: ↑16 mar 2021, 14:26Amar i Uprava svojim potezima "nude" se da proradi inat, da ih neko smjeni, zamijeni, ali evo niko ni habera. Cim se ne saziva Skupstina sada znaci nema niko da zeli uci u klub. A da je iko normalan od tih ljudi sto mogu uci u klub trazili bi hitno odrzavanje Skupstine, smjenjivanje UO i da Amar ode. Pa dizi kredite da ga isplatis ako se ne moze dogovoriti na mjesecnoj bazi da placas, ali da napokon krenes dalje. Takodjer, niko ne koristi ni ovo sa Badzakom gdje on kaze da nije problem da se opet ukljuci ako se nesto promijeni. Tu znaci se nudi za saradnju nekom, ali dzaba kad nece niko.Dejan1921 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 14:15Ne znam jeste li svjesni ali mi smo imali Skupštinu prije nepuna dva mjeseca i za poziciju predsjednika se kandidovao jedino Semir Cerić. Svi mi znamo šta nama treba ali situacija u stvarnosti je potpuno drugačija. A takva je da smo od zadnje Skupštine izgubili i jedinog kvalitetnog člana uprave koji je nosio na svojim leđima dosta toga. Željezničar zaobilaze Željovci a da se nadamo da nas neko ozbiljan može zapasti.
Neka Zeljina zvanicna stranica i mediji objave ovaj snimak!!!
Ne moze pismen covjek ni naopako proci.
Evo i ja bas razmisljam na koju foru bi mi dobili licence sa ovim dugovima,mislim da se nazalost to nece desiti..
Okej je ovako pustiti malo pa vidis nece sam Amar ili sami odustati onda ti nista ne ostaje drugo nego da sazivas vandredne Skupstine i udjes u klub. Dobre argumente imaju svi da budu smijenjeni. Ja razumijem pandemija, vode ljudi racuna o svojim firmama, ali da nikome inat od njih ne proradi pa kazu "dosta je" ne razumijem.
Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba zbog lošeg suđenja i nekoliko očitih grešaka na štetu Željezničara, Musi prijeti zestoka kazna. Nezvanično, do kraja sezone neće biti delegiran.
Kako nam je rečeno, na osnovu stava UEFA-e koja je ranije odlučila da to omogući klubovima, N/FS BiH će u pravilnik ubaciti stavku po kojoj klubovi mogu prenijeti određeni iznos dugovanja u minus, odnosno to neće uticati na dobijanje njihove licence.
Ma mozemo kada restartujemo sve i kada se ABD otvorimo prema investitorima,vjerujem ipak da tu i tamo postoji covjek koji bi vidio ovo kao biznis i korist,a kada imas para sve okolnsoti se promjene pa i ovo sudijsko klanje ali to ce se desiti tek onda kad napravimo neki sistem i kad promjene ne budu samo kozmeticke eto da nesto promjenis..sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 14:48Ja ne vidim nacin na koji mi mozemo ici naprijed. Ne znam stvarno sto kaze LjoZe kako im inat ne proradi ja da imam te pare sutra bi se cijeli dao u Želju mozda zato nikad ni necu imat te pare ali kako je moguce da se ljudi ni ne pocesu da ih ne interesuje kako mogu gledat sve ovo?
Meni to ne ide u glavnu nikako ali s druge strane sam potpuno svjestan da je tako i da su priče o tome da će Željo izaći iz ovoga samo jači jedna notorna glupost. Mi iz svakog novog posrtaja postajemo sve slabiji i bojim se da ovome nema kraja. Taj inat je trebao proraditi prošle godine poslije prekida sezone, dodjele titule i otkazivanja kupa. Nije i nikada neće. Dok neke nove generacije ne stasaju jedino.LjoZee je napisao/la: ↑16 mar 2021, 14:43Okej je ovako pustiti malo pa vidis nece sam Amar ili sami odustati onda ti nista ne ostaje drugo nego da sazivas vandredne Skupstine i udjes u klub. Dobre argumente imaju svi da budu smijenjeni. Ja razumijem pandemija, vode ljudi racuna o svojim firmama, ali da nikome inat od njih ne proradi pa kazu "dosta je" ne razumijem.
ma nemamo mi nista od ovoga... msm hajd bolje ista nego nista, al nama tri boda ne moze niko upisati sada...
Dok se ne dodje do nalogodavaca, dok se oni ne pronadju i kazne, nista od ovoga. Ovo nije Musa radio na svoju ruku.
15% nekakvih nemam pojma.
delinjo je napisao/la: ↑16 mar 2021, 14:52Ma mozemo kada restartujemo sve i kada se ABD otvorimo prema investitorima,vjerujem ipak da tu i tamo postoji covjek koji bi vidio ovo kao biznis i korist,a kada imas para sve okolnsoti se promjene pa i ovo sudijsko klanje ali to ce se desiti tek onda kad napravimo neki sistem i kad promjene ne budu samo kozmeticke eto da nesto promjenis..sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 14:48Ja ne vidim nacin na koji mi mozemo ici naprijed. Ne znam stvarno sto kaze LjoZe kako im inat ne proradi ja da imam te pare sutra bi se cijeli dao u Želju mozda zato nikad ni necu imat te pare ali kako je moguce da se ljudi ni ne pocesu da ih ne interesuje kako mogu gledat sve ovo?
Ljoze koliko para ?![]()
Sve su lose u ovom sistemu. Ali po sistemu ispada samo jedna srpska ekipa, to jeste Krupa. Druga ekipa je iz federacije Sloboda ili Mladost. Sve zavisi ko bude potkivo bolje.Hilmo123 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 13:36vala ovaj radnik ako ostane u ligi ja ne znam , totalno loša ekipasamoposmatram je napisao/la: ↑16 mar 2021, 13:16Godinama igramo dogovorenu ligu, a sad vam tek smeta.
Juce je Radnik isto popusio Borcu, za uzvrat ostaje u ligi.
Olimpik je dogovorio opstanak kao dio bosnjackog korpusa.
Sloboda ispada opet.
Hrvati dobijaju trecu ekipu u premijer ligi.
Sarajevo, Borac I Zrinjski u Europu .
Sve po dejtonu.
Ne znam ni ja ništa više od tebe. Evo sad sam googlao to što si napisao vidim samo ovo:LjoZee je napisao/la: ↑16 mar 2021, 14:5615% nekakvih nemam pojma.
Braconi to sigurno bolje zna, ali je koliko sam skontao fazon da imas reprograme kao mi sa Poreskom (imamo i za ovo sto nas je yebalo za Ikica jer inace on ne bi igrao) i da te niko ne tuzi ili ne prijavi Discplinskoj, a da to nisi rijesio do tada. I prosle godine smo mi imali dugove prema igracima pa smo dobili obje licence vjerovatno na osnovu repograma i to sto nisu nigdje prijavili nas. One tamo nismo jer smo tuzeni i imali jasan rok.
Kako nam je rečeno, na osnovu stava UEFA-e koja je ranije odlučila da to omogući klubovima, N/FS BiH će u pravilnik ubaciti stavku po kojoj klubovi mogu prenijeti određeni iznos dugovanja u minus, odnosno to neće uticati na dobijanje njihove licence.
Klubovi će sada moći dugovati 15% iznosa ukupnog potraživanja, ali će za nastup na evropskim utakmicama taj iznos morati isplatiti do 30. juna tekuće godine.
Dabogda pogino u isčekivanju kazne, i on i nalogodavac zajedno sa begićem, džemidžićem i beusom. Nayebem vam se porodica!!!zeljodogroba je napisao/la: ↑16 mar 2021, 14:53ma nemamo mi nista od ovoga... msm hajd bolje ista nego nista, al nama tri boda ne moze niko upisati sada...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], invincible1921, kontra, lakilone, Lokomotifa, Taree, tiagofaria25 i 55 gostiju.