AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma ja ba, Friedkin su uvijek na tribinama kad igra Roma. A mi dvije godine nismo vidjeli predsjenika na tribini.
E moj Silvio, kako mi samo falis. Taj covjek je zivio za klub, znao sici u svacionicu i zovnut igrace na veceru kod sebe, ili im zaprijetit da se mogu pakovat ako nesto ne promijene u igri. Covjek koji je znao treneru reci da on vise voli 4-3-3 igru hehhe
Ma i bod je veceras super. Ali tesko
E moj Silvio, kako mi samo falis. Taj covjek je zivio za klub, znao sici u svacionicu i zovnut igrace na veceru kod sebe, ili im zaprijetit da se mogu pakovat ako nesto ne promijene u igri. Covjek koji je znao treneru reci da on vise voli 4-3-3 igru hehhe
Ma i bod je veceras super. Ali tesko
ubise nas sunce ti ljubim >S
Ovaj Nkunku je igrač manje u ovakvim utakmicama. Nit se zna zagraditi, niti vrši presing niti osvaja lopte. Ricci takođe nevidljiv, a Modrić kao i protiv Coma prespor za ovaj tempo utakmice. I onda smo osuđeni na ovo jadno dodavanje lopte između Gabbije, De Wintera i Maignana.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 25 jan 2026, 21:39, ukupno mijenjano 2 puta.
imamo isto misljenje
Rafa je uzas, on lopte ne moze primiti, neke pete pustanja kroz noge, svaki duel je izgubio, nevjerovatno koliko je los , a igra i dalje u prvoj postavi.
A Salemaekers je posebna priča. Frajer je očajan već duži niz utakmica, ali je do sada bio u sjeni Fofane i njegovih bravura. 
Jedna stvar je cvrst fudbal, ali ove bravure zgaravice su sramota za klub popit Milana.
Valjda procepi Roma pa nam naboje 2-3 komada.
Valjda procepi Roma pa nam naboje 2-3 komada.
Koja neozbiljnost Leaoa, na svojoj polovici on pete neke izvodi. Bolje još 2 vezna igrača ubaciti nego ovakve napadače u ovoj formaciji.
Sale i Ricci prelosi. Ustvari ovdje jedino Mike zaslužuje prolaznu ocjenu u 1. poluvremenu.
Sale i Ricci prelosi. Ustvari ovdje jedino Mike zaslužuje prolaznu ocjenu u 1. poluvremenu.
Il Club più titolato al mondo!
Kao što sam se pribojavao, preslikano prvo poluvrijeme protiv Coma. Nadati se da će ulazak Pulišića promijeniti neke stvari.
Kakav start Modrica
Mike, zivotinjooooo
Sve po planu za sad. Nula na poluvremenu tamam. U drugom ubaciti u brzinu vise i rijesiti ovo. Mozda odmah poceti i sa Pulisicem.
Mike, zivotinjooooo
Sve po planu za sad. Nula na poluvremenu tamam. U drugom ubaciti u brzinu vise i rijesiti ovo. Mozda odmah poceti i sa Pulisicem.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ubili ljudi sve u nama, niko ne zna kako je i dalje 0-0. Al sad ide drugo pol da mi ubacimo u brzinu vise i dobijemo ovo sa 0-1 . Mister zadovoljan.
Alexis uopste nije trebao poceti. Ubaci svicarca, bar je 100%
Rafa i Nkunku dinamika ne postoji
Daj odmah bijelog Lakaku, ovakve tekme su stvorene za sidrasa
Rafa i Nkunku dinamika ne postoji
Daj odmah bijelog Lakaku, ovakve tekme su stvorene za sidrasa
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
A ovo je postala uobičajena priča, mučno i loše prvo poluvrijeme, a i za Romu je očekivano da pregazi trkom i presingom. Vakat je da ih neko natambura, nevjerovatno da se to i dalje nije desilo.
Na kraju će Roma zijaniti kao i Como.
Al' brate koliko nama fali napadač, da zagradi i sačuva loptu i da nam napadi imaju neki smisao. Ovo što igramo sa ovim ofanzivcima ne funkcioniše.
Na kraju će Roma zijaniti kao i Como.
Al' brate koliko nama fali napadač, da zagradi i sačuva loptu i da nam napadi imaju neki smisao. Ovo što igramo sa ovim ofanzivcima ne funkcioniše.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ali dugo nisam vidio ekipu koja je ovako anemična i malokrvna, bez ikakve želje za presingom i kombinatorikom u igri. Nijedan jedini duel oni nisu u stanju da osvoje. Ovo je jadno i patetično čak i za anticalcio standarde Maxa Allegrija.
ulazi Fulki i daje 2 ;D
Očekujem izmjene tipa Estupinan Fofana i Loftus Cheek 
Sve kao i do sada, prvo poluvrijeme tuga, samo Mike što je zaslužio da se pomene po dobrom. Ali kada je golman najbolji igrač na terenu to govori koliko se loše igra. Niti jednog drugog igrača ne mogu po dobrom pomenuti
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
jbt 5 igraca u sredini, a mi ne mozemo lopte iznijet iz odbrane. Eto koliko su svi zatvoreni
Da li je ovo zuti????
Pa nije ovo offside. Zasto je svirao debil???