BosnaSTL je napisao/la:Sad slavimo poraz .Pa nismo srbi **** te.shminka je napisao/la:Od danas ko napiše da je Mirza bolji treba popiti ban odmah
Bravo Damke!
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Otkud znaš da nisamBosnaSTL je napisao/la:Sad slavimo poraz .Pa nismo srbi **** te.shminka je napisao/la:Od danas ko napiše da je Mirza bolji treba popiti ban odmah
Bravo Damke!
baš si ograničen lik, teško vidjet dalje od nosa
Zadnja izmjena: shminka, dana/u 18 feb 2016, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.
Cim shvati da moze pobijediti favorita, prepadne se. Kako god ovo moze biti i pokazatelj da, uz nesto srece u zrijebu, moze do drugog kola u Acapulcu.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
ljudi moji ode lord bendtner u kinu,pusti te raspravu damir,mirza obojica su nasi
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Sta se ljutis a znas da bi oljeli da je pobjedio vise nego ista al nezna .Treba znati pobjediti tenisere za koje znas da su visoko ranigarni .Jedostavno pod pritskom je popustio I jos covjek igra sa servom koju bi i rekarativac vratio .shminka je napisao/la:Otkud znaš da nisamBosnaSTL je napisao/la:Sad slavimo poraz .Pa nismo srbi **** te.shminka je napisao/la:Od danas ko napiše da je Mirza bolji treba popiti ban odmah
Bravo Damke!![]()
![]()
baš si ograničen lik, teško vidjet dalje od nosa
Njegova serva iz aspetka jacine i kicka vise nije tako losa fazon je sto nije konstantna , jos je ironicno sto je izgubio game na 3 - 3 nakon sto je ubacio 2 najbolja servisa u mecu kao da je krenuo prema mrezi oba puta i dimitrov mu vraca na liniju gdje on grijesi. Takodje zadnji poen u tom gameu poprilicno jednostavan FH je plasirao u mrezu.... Ako nista eto dokazao je da moze igrat i i na betonu ako nista ispostovati sve turnire uzeti lovu uz neki povoljniji zdrijeb moze i malo dalje na ovoj podlozi ne treba ocekivati nikakve rezultate. Eto ide i mart tu brani 30 ak bodova fino bi mu doslo kad bi na IW ili Miamiju prosao jedno i dva kola mislim da bi ponovo bio negdje oko 85 tog mjesta tako da bi mogao onda i direktno u MD ove sljake. Vidjet cemo. Jedino sto mora ovakve meceve uzimati , sklon je tome da protivnika vrati u zivot nije mu se to samo na betonu desavalo klizan pa onda one kvalifikacije u hamburgu sto je najgore ta nesigurnost mu je tako ocita da i protivnik odma stisne gas i iskoristi to relativno lako.
shminka je napisao/la:Od danas ko napiše da je Mirza bolji treba popiti ban odmah
Bravo Damke!
Kad je Bašić dobijao top 30 igrače, Džumi je igrao Futurese po Osijeku
Ono sta sam Vidio nocas je stvarno bilo dobro za ovu podlogu i protiv ovakvog igraca kao sto je Dimitrov , da samo ovako igra uvjek i protiv igraca koji su 100+ na ATP bilo bi super
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ne znam kako vam se da slaviti poraze, ovo je morao dobiti. A na qurac ga nabijem kad ulazi u 3 set i svi znamo da gubi zbog psihe, jbt nekad imam osjecaj da vise ja vjerujem u njegovu pobjedu nego on.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ljudi nemojte odmah tako, pa nije Dmitrov Bastian Trinker. Damir je u fazi prilagodbe na ATP turnire i odlicno mu ide za sada. Ja sam i vise nego iznenadjen da je uspio Grisi uzeti set na podlozi koja mu nije primarna i na kojoj mu se nisu davale nikakve sanse. Ovo za sada je odlicno, pokazao je da je ravnopravan sa najboljim i da moze da se nosi sa njima. Nedostaje tu i iskustva i snage i za nadati je da ce iduce godine to biti kako treba.
Samo da prodje Mart i dolazi dio sezone gdje je Damir najjaci pa cemo vidjeti gdje je tu sa TOP 20 igracima.
Svaka cast Damire, a Mirza glavu gore ,bit ce oscilacija velikih ove godine jer moras ici stepenicu po stepenicu. Tesko se vratiti na CH nakon AO i Sofije, samo rad i bit ce to oko TOP 100 ove godine.
Samo da prodje Mart i dolazi dio sezone gdje je Damir najjaci pa cemo vidjeti gdje je tu sa TOP 20 igracima.
Svaka cast Damire, a Mirza glavu gore ,bit ce oscilacija velikih ove godine jer moras ici stepenicu po stepenicu. Tesko se vratiti na CH nakon AO i Sofije, samo rad i bit ce to oko TOP 100 ove godine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Došli smo i na tu fazu da žalimo zbog poraza od 15 igrača na svijetu, pa sad uskoro i TOP 10 igrača, realno Dimitrov tamo i pripada.
Koliko god da sam želio da igra na šljaci, ove igre na betonu su ohrabrujuće. Jeste Dimitrov puno griješio ali Damir je nakon 0-3 znatno podigao nivo igre, zaigrao bolje. Slao duboke, precizne lopte i nije dao Dimitrovu šansu da igra svoju igru, pogotovo sa fh strane. Imajući u vidu da je fh Dimitrova jedan od najboljih na touru, ni Nole s tim udarcem ne izlazi na kraj kako treba.
Ima tu još stvari za popravit, prvo servis, mora biti konstantniji, mora biti u mogućnosti pogađati više puta one vrlo precizne servise. Mora još dobiti na jačini fh-a, bh je dobar, stabilan. I ono glavno psihu, sinoć je tu pao a da nije sad bi slavili pobjedu.
Sad slijedi Acapulco, ATP 500, jak turnir, indoor, mislim da je sporiji od Derlay Beatcha. Pa IW i Miami, tu isto očekujem dobre rezultate, naravno zavisi sve od žrijeba, valjda neće odmah dobiti Novaka. Podloga je spora, što njemu odgovara.
Koliko god da sam želio da igra na šljaci, ove igre na betonu su ohrabrujuće. Jeste Dimitrov puno griješio ali Damir je nakon 0-3 znatno podigao nivo igre, zaigrao bolje. Slao duboke, precizne lopte i nije dao Dimitrovu šansu da igra svoju igru, pogotovo sa fh strane. Imajući u vidu da je fh Dimitrova jedan od najboljih na touru, ni Nole s tim udarcem ne izlazi na kraj kako treba.
Ima tu još stvari za popravit, prvo servis, mora biti konstantniji, mora biti u mogućnosti pogađati više puta one vrlo precizne servise. Mora još dobiti na jačini fh-a, bh je dobar, stabilan. I ono glavno psihu, sinoć je tu pao a da nije sad bi slavili pobjedu.
Sad slijedi Acapulco, ATP 500, jak turnir, indoor, mislim da je sporiji od Derlay Beatcha. Pa IW i Miami, tu isto očekujem dobre rezultate, naravno zavisi sve od žrijeba, valjda neće odmah dobiti Novaka. Podloga je spora, što njemu odgovara.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
thelightblue
- Kontakt:
outdoor, jedan od najlaksjih ATP500Unofficialpage je napisao/la:Došli smo i na tu fazu da žalimo zbog poraza od 15 igrača na svijetu, pa sad uskoro i TOP 10 igrača, realno Dimitrov tamo i pripada.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim na to a pišem indoor. 
Pa dobro ali opet je jak.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
thelightblue
- Kontakt:
Gledaj Dubaj koji se igra u istom vremenuUnofficialpage je napisao/la:Mislim na to a pišem indoor.
Ili Beijing, Queen's Club, itd,
Acapulco je kao ATP250, samo da prvo kolo = 45, a ne 20
damir mora naučiti da prilike koje ima pretvara u pobjede. a to se ili ima u sebi ili se polako uči. on polako uči i trebaće mu još vremena
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma da igra protiv Noleta izludi me više ovo kad dođe pred kraj i stane. Kližan, Goffin, Dimitrov,...sljedeći? 
Ja koji inace malo vise simpatisem Mirzu moram reci da trenutno nema dileme oko toga ko je kompletniji igrac. Damir je ove godine pokazao da je napravio dosta dobar iskorak, uzeo je fine bodove i pare na hardu, prolazio prva kola ATP turnira, a Damir od prije god-dvije bi se mucio mozda na challengeru na hardu tako da je u mojim ocima ovo veliki napredak.
I Mirza je takodjer u uzlaznoj putanji, mada je razocarao definitivno sada na ova zadnja dva challengera gdje je morao uraditi vise...
Damir je kompletniji igrac mada to po mom misljenju ne znaci da ce uvijek biti bolji, steta sto mu Bog nije dao bolje fizicke predispozicije...
I Mirza je takodjer u uzlaznoj putanji, mada je razocarao definitivno sada na ova zadnja dva challengera gdje je morao uraditi vise...
Damir je kompletniji igrac mada to po mom misljenju ne znaci da ce uvijek biti bolji, steta sto mu Bog nije dao bolje fizicke predispozicije...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
veća šteta je što je glup, nego te fizičke predispozicije
frajer ne zna da se ponaša, divlja nešto, nervira se i logično izgubi
frajer ne zna da se ponaša, divlja nešto, nervira se i logično izgubi
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Nije Bog dao predispozicije ni Fereru, Goffinu, Nishikoriju, Davidenku pa opet su svi bili ili su u TOP 20_dreamer_ je napisao/la:
Damiru treba ozbiljan tim ljudi.. Cini mi se da ni ovaj lik iz Beograda nije neko ko ce Damiru donijeti put u TOP 30
Damirova nesreca(a nasa sreca) za razliku od likova koje sam ja nabrojao, je sto je rodjen u BiH i sto je put do zvijezda odavde dosta tezi za razliku od zemalja iz kojih dolaze nabrojani.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Meni je ovaj damirov trener ok , vidi se da puno zahtjeva na taktickoj pripremi za mec ove godien damir nije usao ni jedan mec sa pogresnom taktikom sem berdiha gdje doduse nije ni mogao doci do udarca ga cima na BH. Sinoc je imao taktiku koji bi imao svaki top 20 teniser protiv Dimitrova. Tesko da ce damir i sa boljom ekipom doci do top 30 nemojmo pretjerivati. Ali mislim da ce ove sezone doci blizu top 50 jer imam osjecaj da ce biti strasan na sljaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.