Je li to ližeš ove od kojih je muftija Kurt spasio Srbe?Batman90 je napisao/la:A sta su tvoji radili u Kosovo Republjik? Kako ispod radara to prolazi. Kao mi nikad nismo imali veze sa tim, mi smo uvijek bili na pravoj strani. E pa gdje ste bili '42?High je napisao/la:Sredi s pajdašima iz 1942. da ti srede šta ispod žita.Rigoletto je napisao/la: puno me pitaš, al najbolje bi bilo da sam provjeriš
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Zadnja izmjena: High, dana/u 27 maj 2016, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: PL prepucavanja
franto udje na forum ovako:

a izadje ovakav:

a izadje ovakav:

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Evo naseg Roma. Perjanica sarajevskog hip-hopaFrancescoTotti je napisao/la:.

Satro hip-hop, a bio na koncertu Cece

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Rinuka je napisao/la:franto udje na forum ovako:
a izadje ovakav:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Rinuka je napisao/la: ovako udje:
a ovako izadje
Zadnja izmjena: Batman90, dana/u 27 maj 2016, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Samo da bacim hrak na cistena.tuzlak1987 je napisao/la:Mi smo za vas Real Madrid.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne odgovaras mi na pitanje. Opet zelis da se izvuces. Priznaj ba, da su tvoji bili medju njima i ne drpi viseHigh je napisao/la:Je li to ližeš ove od kojih je muftija Kurt spasio Srbe?Batman90 je napisao/la:A sta su tvoji radili u Kosovo Republjik? Kako ispod radara to prolazi. Kao mi nikad nismo imali veze sa tim, mi smo uvijek bili na pravoj strani. E pa gdje ste bili '42?High je napisao/la:
Sredi s pajdašima iz 1942. da ti srede šta ispod žita.
Prvo mi moraš javiti; da li sam s Kosova ili iz Sandžaka?Batman90 je napisao/la:
Ne odgovaras mi na pitanje. Opet zelis da se izvuces. Priznaj ba, da su tvoji bili medju njima i ne drpi vise
Kako izbjegava odgovor, bacanjem pijeska u oci. HahahahahaHigh je napisao/la:Prvo mi moraš javiti; da li sam s Kosova ili iz Sandžaka?Batman90 je napisao/la:
Ne odgovaras mi na pitanje. Opet zelis da se izvuces. Priznaj ba, da su tvoji bili medju njima i ne drpi viseO, ti koji ismijavaš Rome.
Budi malo originalniji u tom glupetanju - mani se forumskog klišea i mlaćenja o tome ko je odakle.
Tvoje blebetanje o tim stvarima je gotovo. Aj sad lagano u ormar i zapali sve slike crnokosuljasa sto imas
ismijava rome a glasa za SEJDICA

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Šta kaže Đilas? Je li pala nova klasa?Batman90 je napisao/la:Kako izbjegava odgovor, bacanjem pijeska u oci. HahahahahaHigh je napisao/la:Prvo mi moraš javiti; da li sam s Kosova ili iz Sandžaka?Batman90 je napisao/la:
Ne odgovaras mi na pitanje. Opet zelis da se izvuces. Priznaj ba, da su tvoji bili medju njima i ne drpi viseO, ti koji ismijavaš Rome.
Budi malo originalniji u tom glupetanju - mani se forumskog klišea i mlaćenja o tome ko je odakle.
Rigolleto ovaj je vas bio i ostao
Samo su se njegovi izmakli onako kulturno kada su vidjeli da partizani dobijaju rat i rekli, nismo mi to Tito, to su oni tamo
![]()
Tvoje blebetanje o tim stvarima je gotovo. Aj sad lagano u ormar i zapali sve slike crnokosuljasa sto imas
Pozdrav za lopova Mirsada Šiljka !!!!! Nećeš dugo!!! Ja sam Željo !!!
Željo nije velik, Željo je golem. الرغبة ليست كبيرة، والرغبة المجردة.
Rinuka je napisao/la:ismijava rome a glasa za SEJDICA![]()
![]()
![]()
Sto pricas tako ruzno o @Totti-u. Sejdic se krije iza tog korisnickog racuna. Vidis da ima skriveno znacenje Totti-Roma
High je napisao/la:Šta kaže Đilas? Je li pala nova klasa?Batman90 je napisao/la: Kako izbjegava odgovor, bacanjem pijeska u oci. HahahahahaRigolleto ovaj je vas bio i ostao
Samo su se njegovi izmakli onako kulturno kada su vidjeli da partizani dobijaju rat i rekli, nismo mi to Tito, to su oni tamo
![]()
Jel te sramota?
Batman90 je napisao/la:
Sto pricas tako ruzno o @Totti-u. Sejdic se krije iza tog korisnickog racuna. Vidis da ima skriveno znacenje Totti-RomaVidi se da si pimpek

@Aerials bi da zakuha s nekim al kaze da ne vidi bas neku konkurenciju... hmmm 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Aj jos koji put pokazi svog sina. Spammas kao lud 
Zadnja izmjena: Batman90, dana/u 28 maj 2016, 00:20, ukupno mijenjano 3 puta.
sredit ćemo nešto, ti samo obavi svoj dio. Nagrada je tvoja na ahiretu.High je napisao/la:Sredi s pajdašima iz 1942. da ti srede šta ispod žita.Rigoletto je napisao/la: puno me pitaš, al najbolje bi bilo da sam provjeriš
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pa u pravu je cura 100%DoeTz je napisao/la:@Aerials bi da zakuha s nekim al kaze da ne vidi bas neku konkurenciju... hmmm
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Sljedeći put se bolje sagni, pa je možda ne odam.Batman90 je napisao/la:High je napisao/la:Šta kaže Đilas? Je li pala nova klasa?Batman90 je napisao/la: Kako izbjegava odgovor, bacanjem pijeska u oci. HahahahahaRigolleto ovaj je vas bio i ostao
![]()
Jel te sramota?Tvoja duboko skrivana tajna je otkrivena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.