Ne zna brat Kameni da Kondic ima 24, a jok 22 godine.

Nisam znao da je covjek Sarajlija. Lijepo je vidjeti da u intervjuima Sarajevo cesto naziva svojim, iako je davno otisao iz njega. Ova prica u vezi Kondica mu je malo nelogicna. Imam utisak da ovako indirektno zeli izvrsiti pritisak da se ovaj pozove u reprezentaciju. Beciragic je kod Marjana rekao da ce uskoro pricati s Kostom i vidjeti je li on i dalje zainteresovan. To se ne uklapa u ovo sto predsjednik Dubaija prica i neko od njih dvojice mora da laze.
U svakom slucaju, kad vidim koliko je Garza zagrijan da igra za nas, hladno bih prekrizio Amerikanca i ostavio Kondica u rosteru. On, Gegic i Atic mogu odraditi posao na 1, iako nam je realno Castaneda potrebniji od Luke, posto smo na 5 najjaci, a na 1 najlosiji. Kondic po kvalitetu ima mjesto u rosteru i s Amerom i bez njega, ali mislim da se on na kraju nece ni naci na spisku, te da ce Castaneda dobiti prednost u odnosu na Garzu. Meni se on ne svidja jer ne zeli igrati odbranu, a Kondic je za svoju visinu bas atletican i moze odigrati kvalitetnu odbranu. U stanju je vrsiti pritisak na protivnickog playmakera po cijelom terenu (nesto slicno sto je Gordic nekad radio).
Btw, Nikola Maric potpisao za Gironu. Dok Bekir poziva Sejfica i Loncara, momak mu ispred nosa ode u najjacu ligu Evrope...