Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Jestel vi vodili ? sad gledam 4-2 za Benfiku 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Sutra u indexu: Modrić očajnički potreban, Real potopljen 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma vala jel se dobije sta para za ovaj kup ?
izvede ovaj Isus najacu postavu.
dobro,mada je rezultat ruzan svakako..
na avionu za Ameriku nece biti dosta canterana.
izvede ovaj Isus najacu postavu.
dobro,mada je rezultat ruzan svakako..
na avionu za Ameriku nece biti dosta canterana.
stize u Ameriku na pripreme.LBJ MVP je napisao/la:Sutra u indexu: Modrić očajnički potreban, Real potopljen
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hoćemo u avatar
Ja kažem da Modrić neće doći do turneje po AmeriKi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
necu,dobar ti je avatar bolji ti ne mogu naci.LBJ MVP je napisao/la:Hoćemo u avatar![]()
ako hoces do 31 avgusta il ti ga kolovoza e onda potvrdi svoje ucesce i opklada vazi.
Ja tebi moguRaul_64 je napisao/la:necu,dobar ti je avatar bolji ti ne mogu naci.LBJ MVP je napisao/la:Hoćemo u avatar![]()
ako hoces do 31 avgusta il ti ga kolovoza e onda potvrdi svoje ucesce i opklada vazi.
Pristajem na te uslove. Modrić neće doći do kraja ovog prijelaznog roka.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne može bwin u Portugal, kakav crni FlyEmirates, to je od iduće sezone.
Bleda partija naših momaka, ovih iz Castille, odakle su već to treba sve oterati, nemaju oni pojma. Adan nek ide branit u Levski, pojma lik nema. Patnja, da je nema veće. Ovi naši napadači ne mogu meda bez dobrih veznih. Super pa se sutra već vračaju Portugalci i Nemci... Ove dve cirkus da ga nema većeg!!!
Bleda partija naših momaka, ovih iz Castille, odakle su već to treba sve oterati, nemaju oni pojma. Adan nek ide branit u Levski, pojma lik nema. Patnja, da je nema veće. Ovi naši napadači ne mogu meda bez dobrih veznih. Super pa se sutra već vračaju Portugalci i Nemci... Ove dve cirkus da ga nema većeg!!!
Ovo smo im dosli sad igrat ovaj kup Euzebija i nece nas vidjet' vise. Pa jel se 'vako gosti docekuju piicka mu materina ?
Bilo je tu doduse i pohvalnih stvari, kao npr. da smo dobro prosli sa ovih 5 komada, mogla je biti i "konobar dupla".
Upropastise mi vece', ostadoh kuci da gledam ovo, sad mi se neda nigdje ici, sreca ima ovo otvaranje Olimpijade pa ce posluziti
.
Upropastise mi vece', ostadoh kuci da gledam ovo, sad mi se neda nigdje ici, sreca ima ovo otvaranje Olimpijade pa ce posluziti
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- raul-zakon
- Kontakt:
@anonymousHD
Čitaj bolan šta piše...pitao sam čovjeka lijepo JESU LI SE VRATILI OVI ŠTO SU BILI NA EURO-U I AKO JESU KOJI BI SASTAV VOLIO VIDJETI !
Ne znam u čemu je problem?
Što se utakmice tiče, ovo je odgovor svim zagovornicima Realove škole...
Realova škola-0 bodova.
Jedino od ove cijele generacije Jese, Joselu, Morata i Carvajal što mogu proći, a ovi nekakvi Alexi, Nachosi, Tcherysevi i ostali ni u Engleskoj(talenata k'o Mađarska mora) ne bi bili talenti. Jednostavno, prinuđeni smo da kupujemo talente, jer svojih nemamo. Simple as that.
Čitaj bolan šta piše...pitao sam čovjeka lijepo JESU LI SE VRATILI OVI ŠTO SU BILI NA EURO-U I AKO JESU KOJI BI SASTAV VOLIO VIDJETI !
Što se utakmice tiče, ovo je odgovor svim zagovornicima Realove škole...
Realova škola-0 bodova.
Jedino od ove cijele generacije Jese, Joselu, Morata i Carvajal što mogu proći, a ovi nekakvi Alexi, Nachosi, Tcherysevi i ostali ni u Engleskoj(talenata k'o Mađarska mora) ne bi bili talenti. Jednostavno, prinuđeni smo da kupujemo talente, jer svojih nemamo. Simple as that.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Što vas hoće ove petice 
Ne kontam.mandraX je napisao/la:Što vas hoće ove petice
why so serious my friend?Raul_64 je napisao/la:Ne kontam.mandraX je napisao/la:Što vas hoće ove petice

Malo šale nije za bacit'
- raul-zakon
- Kontakt:
Eno bolan, tema Diskusije Real Madrid vs Barcelona zjapi prazna, a ti ovdje naš'o provocirati...mandraX je napisao/la:Što vas hoće ove petice
Nema smisla.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ma njet,nisam ba..
nek su Jose i Pero uvidjeli da bez Luke ne moze
nek su Jose i Pero uvidjeli da bez Luke ne moze
Šta se palite, prijateljska utakmica u kojoj se vidjelo ko zna a ko ne zna. Nema se šta izvlačiti na to da su bili na odmoru, da se nije igralo, da je nebitna utakmica.
Ovo je pokazatelj da nam je vezni red bez dva vrlo bitna igrača jedna velika ****.
Granero i Kaka se toliko pate da je grihota ostaviti ih na terenu.
Najgore je što je Di Maria izgubio 555 lopti i imao par dobrih dodavanja i asistencija, i opet će ga svi uzdizati. A 10 minute boy aka Callejon zabio dva gola. Pomisliće ljudi da zna nešto od nogometa.
Ovo je pokazatelj da nam je vezni red bez dva vrlo bitna igrača jedna velika ****.
Granero i Kaka se toliko pate da je grihota ostaviti ih na terenu.
Najgore je što je Di Maria izgubio 555 lopti i imao par dobrih dodavanja i asistencija, i opet će ga svi uzdizati. A 10 minute boy aka Callejon zabio dva gola. Pomisliće ljudi da zna nešto od nogometa.
Sve je islo nekako na silu.A i podcijenili su ih izgleda.
Nakon 4. gola benfice, u nekih zadnjih pola sata vidjelo se da nema vise igre,svako je pokusavao za sebe,nisu sastavili 5 pasova kako treba.
Jest ono prijateljska,al brate 5-2 je 5-2.Uzdizali bi ovu peticu da je zavrsilu u njihovoj mrezi.
Nakon 4. gola benfice, u nekih zadnjih pola sata vidjelo se da nema vise igre,svako je pokusavao za sebe,nisu sastavili 5 pasova kako treba.
Jest ono prijateljska,al brate 5-2 je 5-2.Uzdizali bi ovu peticu da je zavrsilu u njihovoj mrezi.
Sretno zmajevi!!
Iako je riječ o prijateljskoj utakmici ovo je sramotan poraz, mislim da je uzalud bačeno 10 mil na malog Varanea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Koji si ti fail, pa nevjerovatno.Saurman je napisao/la:Iako je riječ o prijateljskoj utakmici ovo je sramotan poraz, mislim da je uzalud bačeno 10 mil na malog Varanea.
Lik odigrao bez greške u svakoj utakmici prošle sezone, sad odlazi Carvalho i ti pričaš o uzaludno bačenom novcu kraj 68 miliona eura vrijednog truta?
Smiješan si, to je najblaža definicija tvoje ličnosti.
Nekad je bolje pogledati utakmicu, nisi ni ovu danas gledao što je najgore.
- raul-zakon
- Kontakt:
NE mogu vjerovati da ovo pišem, ali slažem se sa @Hammerom.Hammer je napisao/la:Koji si ti fail, pa nevjerovatno.Saurman je napisao/la:Iako je riječ o prijateljskoj utakmici ovo je sramotan poraz, mislim da je uzalud bačeno 10 mil na malog Varanea.
Lik odigrao bez greške u svakoj utakmici prošle sezone, sad odlazi Carvalho i ti pričaš o uzaludno bačenom novcu kraj 68 miliona eura vrijednog truta?
Smiješan si, to je najblaža definicija tvoje ličnosti.
Nekad je bolje pogledati utakmicu, nisi ni ovu danas gledao što je najgore.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.