Pisi s orginalnog acc ili zovem Hellera da te prikolje Beti :kafaBatman90 je napisao/la:Rinuka unistio temu sa onom jadnom kozom, a Totti ga citirao ko manijak. Mislio sam da navija za Sarajevo. Svejedno je glupson![]()
Aj postavi jos koji put, matereti. Kakav delegat
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
SRSlavinovici je napisao/la:Vrijedjanje samo zbog vrijedjanja jer je na ovoj temi je stvarno postalo degutantno. Ajde saberite se idioti i malo razmislite ste pisete vise.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
čini se da si ti plod neke zabranjenje obiteljske romanse čim nisi u stanju napisat više od dvije različite proste rečenice. Tvoji se baš vode onom tezom "obitelj je svetinja"samirr je napisao/la:Krmak, miran budi !Rigoletto je napisao/la:što se baljenja tiče javi se svojoj degeneričnoj rodici, ne prekidaj tradiciju. Nek ostane u obiteljisamirr je napisao/la: Obali mi.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Slazem sedzelllo je napisao/la:Franto i Rinuka katastrofa veceri

Krmak, miran budi !Rigoletto je napisao/la:čini se da si ti plod neke zabranjenje obiteljske romanse čim nisi u stanju napisat više od dvije različite proste rečenice. Tvoji se baš vode onom tezom "obitelj je svetinja"samirr je napisao/la:
Krmak, miran budi !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Majmune, podrzavas ovo besmisleno vrijedjanje? Hoces smajliHigh je napisao/la:SRSlavinovici je napisao/la:Vrijedjanje samo zbog vrijedjanja jer je na ovoj temi je stvarno postalo degutantno. Ajde saberite se idioti i malo razmislite ste pisete vise.

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Joj Batman 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
De postavljajte one odvratne slike u spoiler. Moze i sve sto se mene tice. Koji moron moras biti da to postavljas i jos da spammas nekoliko stranica
Smucilo mi se gledati one dvije slike
Joj Rinuka je delegat samo takav
I Totti sa njim 

Joj Rinuka je delegat samo takav

Civiliziraj se.SRSlavinovici je napisao/la:Majmune, podrzavas ovo besmisleno vrijedjanje? Hoces smajliHigh je napisao/la:SRSlavinovici je napisao/la:Vrijedjanje samo zbog vrijedjanja jer je na ovoj temi je stvarno postalo degutantno. Ajde saberite se idioti i malo razmislite ste pisete vise.![]()
![]()
da budes smijesan? Kreteni obicni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mene samo interesuje kako su Zeljovci uspjeli skrenuti temu, doduse uz pomoc Batmana ovog, sa ilegalne gradnje, Misketove otimacine i Sablje cistaca...
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Batman i retardirani gifovi, kakvo unistavanje teme. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nisam u zivotu vise koza vidio k'o na ovom forumu 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- SRSlavinovici
- Kontakt:

Majmune, podrzavas ovo besmisleno vrijedjanje? Hoces smajli

Civiliziraj se.[/quote]
Pokazujes tim priglupim odgovorom "civiliziraj se" da si sa okresanom inteligencijom, sto ti prolazi ovdje. Ali i vi, Bogom osteceni, ste pretjerali sa uvredama.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Nisam jedini značiRimes87 je napisao/la:Mene samo interesuje kako su Zeljovci uspjeli skrenuti temu, doduse uz pomoc Batmana ovog, sa ilegalne gradnje, Misketove otimacine i Sablje cistaca...

Željini forumaši trenutno
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
dzelllo je napisao/la:
To druze

pa nije bilo potrebe da oni skreću, vidiš i sam ko stalno piše, taj je i skrenuoRimes87 je napisao/la:Mene samo interesuje kako su Zeljovci uspjeli skrenuti temu, doduse uz pomoc Batmana ovog, sa ilegalne gradnje, Misketove otimacine i Sablje cistaca...

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Batman90 je napisao/la:dzelllo je napisao/la:
To druzeNormalno nesto vise

lezVe do bagro
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 28 gostiju.