Zahvaljujuci Jahicu imamo posjed
Sarajevo ima loptu u svom posjedu, ali bez prilika
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sarajevo ima loptu u svom posjedu, ali bez prilika
Brate ds ugovor brazilcu sigurno nije skup, posaljes ga na posudbu i za pola godine mozes puno dobiti a malo izgubitiPantelija je napisao/la:Meni je jos smjesnije sto je jahic sa 22 godine i nula profi utakmica dobio vise sanse da se dokaze od igraca sa 19 godina koji u prvoj tekmi za poluvrijeme zabije gol i dvije asistencijenima i onda jednu tekmu 5 min dobije ... ili mi se cini ili se pravi alibi
bordobijeli je napisao/la:Kazu Jahic najbolji u drugom pol.
Prijatelju na opste diskusije , ovo je namjenjeno navijacima FKS . Hladno - 15 .Rahmanovic je napisao/la:Tu je i Jahic bio fenomenalan
MortemHz je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Kazu Jahic najbolji u drugom pol.
Tako je prijatelju...Samozdravlje je napisao/la:Prijatelju na opste diskusije , ovo je namjenjeno navijacima FKS . Hladno - 15 .Rahmanovic je napisao/la:Tu je i Jahic bio fenomenalan
Prvo, nema se problem sa atrancima, drugo, ovo je bas ocito da se ide na to da amerikanac potpise. Cruz je 3 god mladji, bolji igtac ali ocito ne sobija sanse. Husref je odmah presjekao svaku pricu kada je KAO rekao eto da se brazilac ne trudi na treninzima (mozes misliti).fks74 je napisao/la:Ne znam gdje je problem ali je trebalo dati malom sansu da se pokaze. Ako su ga vec poveli u Antaliju. I ako je problem u visku stranaca, kao sto neko rece, mogli su ga poslati na posudbu. Momak je mlad.
U centar Skoro...skoroalen je napisao/la:Ljudi pogledajte istini u oči, neko nešta opasno muti u klubu. Boli mene qrac i za Rundu i Jahića, nek mu da kapitensku i desetku ako to neće uticat na titulu. Al šta ako se određeni bitni igrači pobune? Ako akademcima bude muka radi toga, a cijelu zadnju liniju nam akademija drži. Yebo te ovo ba, rizikujemo da syebemo savršenu sezonu radi nekog pekara s Bjelava. Jbt život, ja znam da bi mene pojelo da sam 5-6 godina u klubu i seljakaju me po posudbama, igram u seoskim ligama, i na kraju neki guzonjin sin iz Amerike ima isti ugovor kao i ja.
Vanja8 je napisao/la:U centar Skoro...skoroalen je napisao/la:Ljudi pogledajte istini u oči, neko nešta opasno muti u klubu. Boli mene qrac i za Rundu i Jahića, nek mu da kapitensku i desetku ako to neće uticat na titulu. Al šta ako se određeni bitni igrači pobune? Ako akademcima bude muka radi toga, a cijelu zadnju liniju nam akademija drži. Yebo te ovo ba, rizikujemo da syebemo savršenu sezonu radi nekog pekara s Bjelava. Jbt život, ja znam da bi mene pojelo da sam 5-6 godina u klubu i seljakaju me po posudbama, igram u seoskim ligama, i na kraju neki guzonjin sin iz Amerike ima isti ugovor kao i ja.
Vec se prica kaze nece Da trce akademci dok ne otjeraju Jahica. Husrefu su rekli dok ga ne otjeras mi ne trcimo zato je juce bio trening u bazenu nece da trceskoroalen je napisao/la:Ljudi pogledajte istini u oči, neko nešta opasno muti u klubu. Boli mene qrac i za Rundu i Jahića, nek mu da kapitensku i desetku ako to neće uticat na titulu. Al šta ako se određeni bitni igrači pobune? Ako akademcima bude muka radi toga, a cijelu zadnju liniju nam akademija drži. Yebo te ovo ba, rizikujemo da syebemo savršenu sezonu radi nekog pekara s Bjelava. Jbt život, ja znam da bi mene pojelo da sam 5-6 godina u klubu i seljakaju me po posudbama, igram u seoskim ligama, i na kraju neki guzonjin sin iz Amerike ima isti ugovor kao i ja.
Skoro pojma ti nemas. Ti garant nisi probao perece sa Bjelava inace nebi tako mislio. Bice titula ali pereca ........Vanja8 je napisao/la:U centar Skoro...skoroalen je napisao/la:Ljudi pogledajte istini u oči, neko nešta opasno muti u klubu. Boli mene qrac i za Rundu i Jahića, nek mu da kapitensku i desetku ako to neće uticat na titulu. Al šta ako se određeni bitni igrači pobune? Ako akademcima bude muka radi toga, a cijelu zadnju liniju nam akademija drži. Yebo te ovo ba, rizikujemo da syebemo savršenu sezonu radi nekog pekara s Bjelava. Jbt život, ja znam da bi mene pojelo da sam 5-6 godina u klubu i seljakaju me po posudbama, igram u seoskim ligama, i na kraju neki guzonjin sin iz Amerike ima isti ugovor kao i ja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.