FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rahmanovic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rahmanovic » 05 feb 2019, 16:42

Jao price :damn:

Zahvaljujuci Jahicu imamo posjed :cool:
Sarajevo ima loptu u svom posjedu, ali bez prilika

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 feb 2019, 16:43

Ovo je vec zabrinjavajuce. Realno...
A bio sam "out" svo ovo vrijeme prepucavanja i naglabanja.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 feb 2019, 16:43

Pantelija je napisao/la::opaopa: Meni je jos smjesnije sto je jahic sa 22 godine i nula profi utakmica dobio vise sanse da se dokaze od igraca sa 19 godina koji u prvoj tekmi za poluvrijeme zabije gol i dvije asistencijenima i onda jednu tekmu 5 min dobije ... ili mi se cini ili se pravi alibi :)
Brate ds ugovor brazilcu sigurno nije skup, posaljes ga na posudbu i za pola godine mozes puno dobiti a malo izgubiti
Al ne moze kad je Jahicu ugovor planiran, od njeg cemo bas imati koristi( doduse hoce pojedinci sigurno )
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 feb 2019, 16:44

bordobijeli je napisao/la:Kazu Jahic najbolji u drugom pol.
:urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 feb 2019, 16:45

Rahmanovic je napisao/la:Tu je i Jahic bio fenomenalan :)
Prijatelju na opste diskusije , ovo je namjenjeno navijacima FKS . Hladno - 15 . :wave:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 05 feb 2019, 16:46

Nas klub nema nikako srece sa ovim amerikancima: Prvo je bio onaj pakas Hamzagic pa onda Kobiljar, pa jos veci pakas Crnkic i nakraju ododje i ovaj levatina Jahic
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 feb 2019, 16:47

MortemHz je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Kazu Jahic najbolji u drugom pol.
:urnebes:
;) :D

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 feb 2019, 16:47

Daj sudija sviraj nam penal da covjek komotno sutra potpise ugovor...Gdje onaj Amaw da ovo zavrsi... :urnebes:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 feb 2019, 16:47

Ne znam gdje je problem ali je trebalo dati malom sansu da se pokaze. Ako su ga vec poveli u Antaliju. I ako je problem u visku stranaca, kao sto neko rece, mogli su ga poslati na posudbu. Momak je mlad.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 feb 2019, 16:49

Samozdravlje je napisao/la:
Rahmanovic je napisao/la:Tu je i Jahic bio fenomenalan :)
Prijatelju na opste diskusije , ovo je namjenjeno navijacima FKS . Hladno - 15 . :wave:
Tako je prijatelju... :salut:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 05 feb 2019, 16:50

Mozda je Jahic ta zamjena za Adukora ?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 feb 2019, 16:50

fks74 je napisao/la:Ne znam gdje je problem ali je trebalo dati malom sansu da se pokaze. Ako su ga vec poveli u Antaliju. I ako je problem u visku stranaca, kao sto neko rece, mogli su ga poslati na posudbu. Momak je mlad.
Prvo, nema se problem sa atrancima, drugo, ovo je bas ocito da se ide na to da amerikanac potpise. Cruz je 3 god mladji, bolji igtac ali ocito ne sobija sanse. Husref je odmah presjekao svaku pricu kada je KAO rekao eto da se brazilac ne trudi na treninzima (mozes misliti).

Amerikanci da znaju igrati fudbal ne bi imali NHL NFL, NBA,BEJZBOL i sl.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 05 feb 2019, 16:51

Ma raja yebo njih ovo pola godine i jednog i drugog, svakako nece u prvih 18. Dati im male ugovore poslati na posudbe i vratiti ako budu šta valjali. Imamo mi precih stvari od Jahica i Cruza. Ko ce desnog beka igrati? Ko desno krilo? Hoće li Ahmo biti dobar, stari? Handžić spreman? Itd...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 feb 2019, 16:51

Ljudi pogledajte istini u oči, neko nešta opasno muti u klubu. Boli mene qrac i za Rundu i Jahića, nek mu da kapitensku i desetku ako to neće uticat na titulu. Al šta ako se određeni bitni igrači pobune? Ako akademcima bude muka radi toga, a cijelu zadnju liniju nam akademija drži. Yebo te ovo ba, rizikujemo da syebemo savršenu sezonu radi nekog pekara s Bjelava. Jbt život, ja znam da bi mene pojelo da sam 5-6 godina u klubu i seljakaju me po posudbama, igram u seoskim ligama, i na kraju neki guzonjin sin iz Amerike ima isti ugovor kao i ja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 05 feb 2019, 16:53

Niste bolan vi strucnjaci,imamo najboljeg strucnjaka u Ligi na klupi i sva daljnja diskusija je obicno sranje.On ce reci valja li ili ne,a do tada balite ovdje i omalovazavajte istog.

Sarni Jaha da strucnjaci proseru na usta.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 feb 2019, 16:54

skoroalen je napisao/la:Ljudi pogledajte istini u oči, neko nešta opasno muti u klubu. Boli mene qrac i za Rundu i Jahića, nek mu da kapitensku i desetku ako to neće uticat na titulu. Al šta ako se određeni bitni igrači pobune? Ako akademcima bude muka radi toga, a cijelu zadnju liniju nam akademija drži. Yebo te ovo ba, rizikujemo da syebemo savršenu sezonu radi nekog pekara s Bjelava. Jbt život, ja znam da bi mene pojelo da sam 5-6 godina u klubu i seljakaju me po posudbama, igram u seoskim ligama, i na kraju neki guzonjin sin iz Amerike ima isti ugovor kao i ja.
U centar Skoro... :bow:

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 05 feb 2019, 16:55

Vanja8 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ljudi pogledajte istini u oči, neko nešta opasno muti u klubu. Boli mene qrac i za Rundu i Jahića, nek mu da kapitensku i desetku ako to neće uticat na titulu. Al šta ako se određeni bitni igrači pobune? Ako akademcima bude muka radi toga, a cijelu zadnju liniju nam akademija drži. Yebo te ovo ba, rizikujemo da syebemo savršenu sezonu radi nekog pekara s Bjelava. Jbt život, ja znam da bi mene pojelo da sam 5-6 godina u klubu i seljakaju me po posudbama, igram u seoskim ligama, i na kraju neki guzonjin sin iz Amerike ima isti ugovor kao i ja.
:lol: :lol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 feb 2019, 16:55

:
Vec se prica kaze nece Da trce akademci dok ne otjeraju Jahica. Husrefu su rekli dok ga ne otjeras mi ne trcimo zato je juce bio trening u bazenu nece da trce :shhh: :rol: :rol:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 05 feb 2019, 16:57

Vanja8 je napisao/la:
Skoro pojma ti nemas. Ti garant nisi probao perece sa Bjelava inace nebi tako mislio. Bice titula ali pereca ........

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 feb 2019, 16:57

Opet smo igrali na nekom terenu tipa ovih nasih ,mozda nasi i traze da neigraju bas po "tepihu" .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.