FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
lozite se beze na gluposti,
ono sto mene interesuje jeste da ahmet nije u formi a ni haris mi nije nesto
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Da li su Kovačević i Stanojević još uvijek igrači FK Sarajevo? Husrefe vodi ih skupa sa sobom!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Bekić/Hebibović/Šišić/Halilović/Tatar/Krste/Resić/Imamović
+Hare i Salčin koji mogu ponekad odigrati i po krilu i Lelić na posudbi
opet gomilamo igrače i to opet po krilu, ovo mora prestati ne postoji ta rotacija na kugli zemaljskoj koja može izrotirati 8 krila...nit će ko uć u formu niti ti mogu pomoći ovi sa tribina, bez ritma igračkog....bacanje para bespotrebno, KVALITET ispred kvantiteta...

opet gomilamo igrače i to opet po krilu, ovo mora prestati ne postoji ta rotacija na kugli zemaljskoj koja može izrotirati 8 krila...nit će ko uć u formu niti ti mogu pomoći ovi sa tribina, bez ritma igračkog....bacanje para bespotrebno, KVALITET ispred kvantiteta...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Polako, ima još vremena da uhvate ritam, lično ne vjerujem da su drugi klubovi u nekom ritmu.Pitaristok je napisao/la:lozite se beze na gluposti,
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na današnji dan 1994. godine na sarajevsku pijacu Markale ispaljen je minobacački projektil s položaja Vojske Republike Srpske. Tog dana na pijaci Markale poginulo je 68 ljudi, a 144 povrijeđeno.

- KriskaKruha
- Kontakt:
-Tacno. Odgajan sam na ulici i u domu i ponosan sam na to. Ne prodajem se za sicu i ne moze mi neko drugi nametati misljenje kao nekima na ovoj temi!fera je napisao/la:Nije to stvar fakulteta nego odgoja.KriskaKruha je napisao/la:ja sam odrastao na ulici i nemam fakultet da to znam lijepo upakovati. pisem onako kako mislim jbg. ako drugi forumasi mogu ovo isto pisati nekim anonimnim likovima koji iznose svoje misljenje, mogu i ja nasem treneru koji sve vise dokazuje da je prodana picketina koja radi samo za licni interes. price o ljubavi prema FKS su bajke za malu djecu i naivne navijace koji su zaslijepljeni trenutnim prvim mjestom na tabeli.fks74 je napisao/la: Malo si pretjerao sa psovkama.
Vidi ti s rundom za lehve one to bi se u americi na kampovima prodavalo ko ludo![]()
Ja bi volio da ti otvoreno kazes ne volim husrefa i zbog cega ko sto svi znamo sto skoro kurdica ne gotivi, vjerujem da ti imas licne il finansijske razloge zasto pises ovako jos od husrefovog povratka.
Pa koliko si samo rundi digao publicitet ne bi me cudilo sa imas i od njeg neki procent jer ne postoji losa reklama.
Ja bi banovao svakog ko psuje bilo kome kolegi forumasu il nekom iz kluba, jedino tako ova tema moze liciti na nesto. A ovi sto ih je ulica odgojila nek izađu na ulicu pa nek psuju sve redom najlakse je biti mangup iza monitora...kritikovao je evander sve u vezi kluba al nije nikad bio neodgojen i nekulturan ovako.
Kad vidim sta neki ljudi pišu mene stid za njih bude...
-Usru ne postujem kao trenera niti kao osobu jer je interesdzija koji nikad nista nije uradio za FKS a da to nije naplatio. Lako je reci ja volim FKS vise od zivota. Treba to pokazati djelima. Voli on FKS isto koliko je volio slobodanku, mladost, i koliko ce iduce sezone voljeti npr tuzla city. Navedi ti meni jednu stvar koju je uradio za nas klub a da nije naplatio?!?! Od pocetka sam pisao protiv njega jer je u PRVOJ!!! utakmici na pocetku sezone ODMARAO pola ekipe, pa prosuo bodove. Pa nakon NAJVECE BLAMAZE U ISTORIJI BiH FUDBALA I naseg kluba, on se smije i kaze sta je tu je. Pa kad prospe bodove protiv goska, celika itd on hladno okrivi nase omladince. Pa evo sada ode usro na godisnji pa nam dovede dvojicu amatera koji su nekom platili za to a ispastace nasi AKADEMCI, ITD ITD ITD...
-Vidis, ja kao najgori od sve djece sam prvi bio za to, ali NIKO osim mene nije banovan zbog psovanja, a da su to radili 80% forumasa koji se ovdje prave fini bi bili u banovicima.
Ovo za rundu ti je malo glupo. Mozda bi ti ovaj rahmanovic mogao napisati nesto o tome.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije dozvoljeno, postavljao sam nešto drugo pa sam morao sačekati malo, obrisano je.
Mogao si jos kojeg iz juniora ubaciti, da ih bude viseDenchi je napisao/la:Bekić/Hebibović/Šišić/Halilović/Tatar/Krste/Resić/Imamović
opet gomilamo igrače i to opet po krilu, ovo mora prestati ne postoji ta rotacija na kugli zemaljskoj koja može izrotirati 8 krila...nit će ko uć u formu niti ti mogu pomoći ovi sa tribina, bez ritma igračkog....bacanje para bespotrebno, KVALITET ispred kvantiteta...![]()
![]()

Bekic zamjena za Pidru na lijevom beku, Hebib starter na desnom beku, Imamovic nije sa ekipom uopste, znaci ostane ih pet, sasvim dovoljno, jos kapiten i Halil mogu komotno na desetku, da nije Rahmanovic toliko dobar, kapiten ne bi ni bio na krilu, ali ovako mora na krilo, ali vjerovatno ce nekad Rahman biti povucen nazad, jer nemamo kvalitetnu zamjenu za Crepulju, pa Krle zaigra gdje je najbolji...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- SedrenikHz
- Kontakt:
Yebo li vas Jahić.
Doveden je na probu, Husref i Hadzija su vidjeli je li za potpisa ili nije. Moje mišljenje da momak ništa nije pokazao i zato se nadam da neće potpisati.
Vi ste od tog Jahića napravili haos na temi, a momak nit je potpisao nit išta.
Uživajte ljudi, na prvom smo mjestu, zadnja linija je akademija, imamo dragilje u timu.
VOLIM TE SARAJEVO.
HUSREF MUSEMIĆ !
Doveden je na probu, Husref i Hadzija su vidjeli je li za potpisa ili nije. Moje mišljenje da momak ništa nije pokazao i zato se nadam da neće potpisati.
Vi ste od tog Jahića napravili haos na temi, a momak nit je potpisao nit išta.
Uživajte ljudi, na prvom smo mjestu, zadnja linija je akademija, imamo dragilje u timu.
VOLIM TE SARAJEVO.
HUSREF MUSEMIĆ !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Samo obrisanoMortemHz je napisao/la:Nije dozvoljeno, postavljao sam nešto drugo pa sam morao sačekati malo, obrisano je.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
''Rundin ker'' nije dovoljno za bana, ni približno. Tema nije to već FK Sarajevo.
Ja ne tvrdim da on voli sarajevo, ne bi ni da nagađam samo on zna to. Realno nema previse ljubavi u danasnjem sportu svi pare gledaju to je standard.KriskaKruha je napisao/la:-Tacno. Odgajan sam na ulici i u domu i ponosan sam na to. Ne prodajem se za sicu i ne moze mi neko drugi nametati misljenje kao nekima na ovoj temi!fera je napisao/la:Nije to stvar fakulteta nego odgoja.KriskaKruha je napisao/la: ja sam odrastao na ulici i nemam fakultet da to znam lijepo upakovati. pisem onako kako mislim jbg. ako drugi forumasi mogu ovo isto pisati nekim anonimnim likovima koji iznose svoje misljenje, mogu i ja nasem treneru koji sve vise dokazuje da je prodana picketina koja radi samo za licni interes. price o ljubavi prema FKS su bajke za malu djecu i naivne navijace koji su zaslijepljeni trenutnim prvim mjestom na tabeli.
Vidi ti s rundom za lehve one to bi se u americi na kampovima prodavalo ko ludo![]()
Ja bi volio da ti otvoreno kazes ne volim husrefa i zbog cega ko sto svi znamo sto skoro kurdica ne gotivi, vjerujem da ti imas licne il finansijske razloge zasto pises ovako jos od husrefovog povratka.
Pa koliko si samo rundi digao publicitet ne bi me cudilo sa imas i od njeg neki procent jer ne postoji losa reklama.
Ja bi banovao svakog ko psuje bilo kome kolegi forumasu il nekom iz kluba, jedino tako ova tema moze liciti na nesto. A ovi sto ih je ulica odgojila nek izađu na ulicu pa nek psuju sve redom najlakse je biti mangup iza monitora...kritikovao je evander sve u vezi kluba al nije nikad bio neodgojen i nekulturan ovako.
Kad vidim sta neki ljudi pišu mene stid za njih bude...
-Usru ne postujem kao trenera niti kao osobu jer je interesdzija koji nikad nista nije uradio za FKS a da to nije naplatio. Lako je reci ja volim FKS vise od zivota. Treba to pokazati djelima. Voli on FKS isto koliko je volio slobodanku, mladost, i koliko ce iduce sezone voljeti npr tuzla city. Navedi ti meni jednu stvar koju je uradio za nas klub a da nije naplatio?!?! Od pocetka sam pisao protiv njega jer je u PRVOJ!!! utakmici na pocetku sezone ODMARAO pola ekipe, pa prosuo bodove. Pa nakon NAJVECE BLAMAZE U ISTORIJI BiH FUDBALA I naseg kluba, on se smije i kaze sta je tu je. Pa kad prospe bodove protiv goska, celika itd on hladno okrivi nase omladince. Pa evo sada ode usro na godisnji pa nam dovede dvojicu amatera koji su nekom platili za to a ispastace nasi AKADEMCI, ITD ITD ITD...
-Vidis, ja kao najgori od sve djece sam prvi bio za to, ali NIKO osim mene nije banovan zbog psovanja, a da su to radili 80% forumasa koji se ovdje prave fini bi bili u banovicima.
Ovo za rundu ti je malo glupo. Mozda bi ti ovaj rahmanovic mogao napisati nesto o tome.
To da se ne banuju svi za psovke si u pravu al evo ja sam hiljadu puta upao u svađu s nekim na forumu nikad nisam ban dobio jer moze se to i bez psovanja rijesiti, treba svako od sebe krenuti ne gledati sta drugi rade.
Pisao sam neki dan psovalo se i cali al to ne treba biti izgovor da sad svi psujemo a cala je veci gospodin meni od husrefa 10 puta.
Za rundu ako je za lehve to je šala bila al stvarno ja sam prvi put njega upratio preko tvojih postova a sigurno ima jos raje, da je neki covjek pogurao bi te kad uzme pare od jahica.
Meni ne smeta tvoje misljenje niti ima forumas s kojim se slazem u potpunosti al mi je psovke one bas ruzno citati.
Sinoc se na temi liverpoola pojavio lik ispsovao se igracima i raji u roku od sat vremena nestao i on i postovi.
Treba neki standard kad je kultura izrazavanja postaviti i drzati se toga nije bitno ko je u pitanju ti, ja ili neko treci.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Cuj voli FKS ko Slobodu ,Mladost i mozda Tuzlu
eto trebao je sjediti kuci i tebe zovnuti da mu das koji savjet kako doci do koje pare,sunce ti **** ja ne mogu da shvatim da ljudi pritisnu submit nakon ove lite napisane 

Trenutno se ovako koriste:YNWA je napisao/la:Mogao si jos kojeg iz juniora ubaciti, da ih bude viseDenchi je napisao/la:Bekić/Hebibović/Šišić/Halilović/Tatar/Krste/Resić/Imamović
opet gomilamo igrače i to opet po krilu, ovo mora prestati ne postoji ta rotacija na kugli zemaljskoj koja može izrotirati 8 krila...nit će ko uć u formu niti ti mogu pomoći ovi sa tribina, bez ritma igračkog....bacanje para bespotrebno, KVALITET ispred kvantiteta...![]()
![]()
![]()
Bekic zamjena za Pidru na lijevom beku, Hebib starter na desnom beku, Imamovic nije sa ekipom uopste, znaci ostane ih pet, sasvim dovoljno, jos kapiten i Halil mogu komotno na desetku, da nije Rahmanovic toliko dobar, kapiten ne bi ni bio na krilu, ali ovako mora na krilo, ali vjerovatno ce nekad Rahman biti povucen nazad, jer nemamo kvalitetnu zamjenu za Crepulju, pa Krle zaigra gdje je najbolji...
GK: Kovačević(Džafić) + Dizdarević
RB: Hebibović(Đokanović) alt.Lazić + Salčinović(do 20te ugovor)
LB: Pidro(Šabanović) alt.Bekić/Lazić
CB: Mujakić,Lazić(Dupovac,Šofranac) + Kurdić
DM: Stanojević(?) alt.Lazić? + Kurdić,Đokanović
CM: Crepulja(Mustafić)
AM: Rahmanović(Krste) alt.Halilović + Salčin
RW: Tatar(Krste,Hebibović,Šišić) + Resić
LW: Krste(Tatar,Halilović,Bekić) alt.Handžić/Salčin
ST: Ahmet(Handžić,Krste) alt.Tatar/Rahmanović
dakle Šabanovića koristi na lijevom beku češće od Bekića, Hebib svi znamo šta je, Halil kad igra u sredini bude rijetko nešto konkretno(češće ono kontra olimpika), da nije baba bio bi deda, ali suficit krila je bolno upadljiv...a kvalitete među njima ne baš i posebno što imaju 4 koja nisu polivalentna, dakle ne možeš ih na obje strane koristiti....

Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 05 feb 2019, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- KriskaKruha
- Kontakt:
Za lehve znam da si se salio, mislio sam na ono sto si napisao da imam procenat od njega.fera je napisao/la: Ja ne tvrdim da on voli sarajevo, ne bi ni da nagađam samo on zna to. Realno nema previse ljubavi u danasnjem sportu svi pare gledaju to je standard.
To da se ne banuju svi za psovke si u pravu al evo ja sam hiljadu puta upao u svađu s nekim na forumu nikad nisam ban dobio jer moze se to i bez psovanja rijesiti, treba svako od sebe krenuti ne gledati sta drugi rade.
Pisao sam neki dan psovalo se i cali al to ne treba biti izgovor da sad svi psujemo a cala je veci gospodin meni od husrefa 10 puta.
Za rundu ako je za lehve to je šala bila al stvarno ja sam prvi put njega upratio preko tvojih postova a sigurno ima jos raje, da je neki covjek pogurao bi te kad uzme pare od jahica.
Meni ne smeta tvoje misljenje niti ima forumas s kojim se slazem u potpunosti al mi je psovke one bas ruzno citati.
Sinoc se na temi liverpoola pojavio lik ispsovao se igracima i raji u roku od sat vremena nestao i on i postovi.
Treba neki standard kad je kultura izrazavanja postaviti i drzati se toga nije bitno ko je u pitanju ti, ja ili neko treci.
Sve ostalo se slazem

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tobe je ustvari onaj Murat.. 

Hajde bolan Rahmane i ti malo popusti. Ne znam koji vam je qrac, prvi smo i treba da svi radimo na tome da tako i ostane. Bez potrebe se dizu tenzije. Svaki trener je imao i losih i dobrih strana. Uvijek je neko za a neko protiv trenera. Ali mislim koliko god neko bio protiv Husrefa, covjek radi dobar posao i nema potrebe da ga se previse kritikuje. Ja nikad nisam bio protiv i jednog trenera, uvijek ih branim jer nema pottebe bez veze dizati frku jer samo tako mozes odmoci klubu nikako pomoci. Na dobrom smo putu i treba da budemo jedinstveni.Rahmanovic je napisao/la:Samo obrisanoMortemHz je napisao/la:Nije dozvoljeno, postavljao sam nešto drugo pa sam morao sačekati malo, obrisano je.koja je granica za ban

-
- Kontakt:
Pa ja to isto pisem sto si ti sad napisaofks74 je napisao/la:Hajde bolan Rahmane i ti malo popusti. Ne znam koji vam je qrac, prvi smo i treba da svi radimo na tome da tako i ostane. Bez potrebe se dizu tenzije. Svaki trener je imao i losih i dobrih strana. Uvijek je neko za a neko protiv trenera. Ali mislim koliko god neko bio protiv Husrefa, covjek radi dobar posao i nema potrebe da ga se previse kritikuje. Ja nikad nisam bio protiv i jednog trenera, uvijek ih branim jer nema pottebe bez veze dizati frku jer samo tako mozes odmoci klubu nikako pomoci. Na dobrom smo putu i treba da budemo jedinstveni.Rahmanovic je napisao/la:Samo obrisanoMortemHz je napisao/la:Nije dozvoljeno, postavljao sam nešto drugo pa sam morao sačekati malo, obrisano je.koja je granica za ban
![]()

- KriskaKruha
- Kontakt:
Naravno da treba zaradjivati i nema nista lose u tome sto je trenirao ili ce trenirati neki drugi klub. Post se odnosio na suplju pricu kako on voli FKS vise od zivota i slicne gluposti. Eto navedi ti meni smao jednu stvar koju je on besplatno uradio za klub koji voli vise od svog zivota. Evo npr ti si uradio puno vise za klub nego on.Rahmanovic je napisao/la:Cuj voli FKS ko Slobodu ,Mladost i mozda Tuzlu![]()
eto trebao je sjediti kuci i tebe zovnuti da mu das koji savjet kako doci do koje pare,sunce ti **** ja ne mogu da shvatim da ljudi pritisnu submit nakon ove lite napisane
ma ne znam što te dotiču mišljenja drugih ljudi, odi skijaj malo, pusti krajuRahmanovic je napisao/la:Cuj voli FKS ko Slobodu ,Mladost i mozda Tuzlu![]()

jesi ostvaren ili nisi?

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 66 gostiju.