FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakav napredak Osmankovića pod palicom najtrofejnijeg.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
9:0 u udarcima u okvir gola sve govori o utakmici
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kemo most improved player awardStrikeWarzone je napisao/la:Kakav napredak Osmankovića pod palicom najtrofejnijeg.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ako dobro vidim na izvještaju, ono je trebao biti penal za nas u prvom poluvremenu, čini mi se da pogodila u ruku igrača Radnika.
- mohikanac12
- Kontakt:
Sudija pet metara udaljen, gleda direktno u igraca kako dize ruku i laktom udara loptu.braco je napisao/la:Ako dobro vidim na izvještaju, ono je trebao biti penal za nas u prvom poluvremenu, čini mi se da pogodila u ruku igrača Radnika.
Dajte gif ove situacije molim vas. Hvala.
Pregazili smo ih, bukvalno. Nisu na go posteno pogledali osim onog rahljavog suta Karica dok je sa druge strane neshvatljivo sta sve nismo iskoristili.
Amar Osim!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Al je Sipovic mangup jedan kroz jedan. Kakav ludjak 
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
mohikanac12 je napisao/la:Sudija pet metara udaljen, gleda direktno u igraca kako dize ruku i laktom udara loptu.braco je napisao/la:Ako dobro vidim na izvještaju, ono je trebao biti penal za nas u prvom poluvremenu, čini mi se da pogodila u ruku igrača Radnika.
Pregazili smo ih, bukvalno. Nisu na go posteno pogledali osim onog rahljavog suta Karica dok je sa druge strane neshvatljivo sta sve nismo iskoristili.
Amar Osim!

- MocMahale444
Ono Stilino dodavanje Zaimu i njegov sut nemoj pikati.LjoZee je napisao/la:9:0 u udarcima u okvir gola sve govori o utakmici
Ono je blaze dodavanje golmanu. Ima tu jos par pokusaja
Ne znam ali meni igraci izgledaju nervozni (90% njih).
Amar Osim mora pratiti igrace i njihovu igru a i umor na terenu. 60ta min a Veseli nema snage.
Stila i Ramovic moraju u prvih 11
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- mohikanac12
- Kontakt:
braco je napisao/la:mohikanac12 je napisao/la:Sudija pet metara udaljen, gleda direktno u igraca kako dize ruku i laktom udara loptu.braco je napisao/la:Ako dobro vidim na izvještaju, ono je trebao biti penal za nas u prvom poluvremenu, čini mi se da pogodila u ruku igrača Radnika.
Amar Osim!
Hvala @Braci i @Irfi za gifove.
Lose postavljen sudija, nije vidio.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
@Osim13 to Zaimu pika kao dva pokusaja. Sve mu uduplaMocMahale444 je napisao/la:Ono Stilino dodavanje Zaimu i njegov sut nemoj pikati.LjoZee je napisao/la:9:0 u udarcima u okvir gola sve govori o utakmici
Ono je blaze dodavanje golmanu. Ima tu jos par pokusaja
- mohikanac12
- Kontakt:
Da utvrdimo gradivo. Razlog zbog kojeg sudije ne smiju da nam sviraju ciste penale, pustaju udarce laktom u glavu i protiv nas sviraju diskutabilne penale.Dokoljenko je napisao/la:Neka znaju svi Manijaci da se Begić kune pred svjedocima, kako Željo dok je on predsjednik saveza neće biti prvak!
Jedan vic za "raju".
_Halo Bing, kako Mini Mi? Zatvorio se u sobu i plače jer Željo nema poraza? Emotivac Babin.
_Imam ti ljudi u savezu, pitari ali sve gola funkcija, za cas posla si ponovo u klubu. Sta treba da uradis? Samo rusi atmosferu, pisi lopovi, hoce da prodaju klub, pljuj ih svakodnevno. Cijena, sitnica.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ulizivanje, termin kojeg alternativni internet rječnik **** prepoznaje kao jedno od najisplativijih zanimanja, od davnina je rasprostranjeno i ustoličeno u Bosni i Hercegovini, ali u informacionoj eri posmatračima postaje upadljivo – do neugodnosti – tek kada na vidjelo ispliva primjena tih logičkih zakona za napredovanje u društvu i, uzročno-posljedično, njihovi rezultati.
Najbolji primjeri ulizivanja, koji pojedincima omogućuju da u društvu priskrbe bolje pozicije za sebe, dolaze sa političke scene, mada nisu nepoznanica ni u drugim društvenim segmentima. Nije li ulizivanje, u svojoj osnovi korupcionaško, moglo biti dijagnosticirano još u školskim klupama dok su ambiciozni školarci nedostatak znanja nadoknađivali dodvoravanjem školskim autoritetima, da bi, u međuvremenu, taj fenomen najčešće prerastao u neizlječivu društvenu bolest.
Najbolji primjeri ulizivanja, koji pojedincima omogućuju da u društvu priskrbe bolje pozicije za sebe, dolaze sa političke scene, mada nisu nepoznanica ni u drugim društvenim segmentima. Nije li ulizivanje, u svojoj osnovi korupcionaško, moglo biti dijagnosticirano još u školskim klupama dok su ambiciozni školarci nedostatak znanja nadoknađivali dodvoravanjem školskim autoritetima, da bi, u međuvremenu, taj fenomen najčešće prerastao u neizlječivu društvenu bolest.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Opa, promijenio se malo enterijer sobe, nek' je sa srećom1921ba je napisao/la:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
@Raonffa ba kako nam je Veselinovic? Nadam se da nije sta ozbiljno sto se tice povrede. Jos ima dva zuta 
Treba ga sačuvati za TC, odmoriti doktora u srijedu 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Eno kaze lobotomac gora situacija u klubu nego 92' 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Veselinovica, Alispahica i Ermina ostaviti na klupi. Sva trojica trebaju svjezi na Tusnju. Pogotovo ova zadnja dvojica ionako tesko disaju poslije x minuta (pogotovo Ermin).Raonffa je napisao/la:Treba ga sačuvati za TC, odmoriti doktora u srijedu
@igrajlopte 🐦
- mohikanac12
- Kontakt:
Vic za raju.irfo je napisao/la:Eno kaze lobotomac gora situacija u klubu nego 92'
_Halo Bing, kako Mini Mi? Bira s' rajom skupstinare na forumu? Pametnica Babina.
_Imam ti pitara za skauta, može i Sd, nije pratio fudbal deset godina ali brzo uči. Ide li u dzamiju? Na kokainu je i kamati, ali ici ce ako treba. Cijena sitnica.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
_Halo Bing, kako mini Mi ? Zatvorio se u kucu, ne radi mu Fotball Manager ,gejmer babin. 
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: HardcoreAP, Samba71 i 31 gost.