FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sada cu postati omrzen ovdje, ali ne mogu da ne kazem da 80% vas sa foruma juce nije bilo na tekmi. Cim vi po izvjestaju saznajete za penal koji nije sviran, da smo ih zgazili na terenu i za Sipinu pozrtvovanost
A i da su svi sa foruma bili to je 100 ljudi, forum je mjerodavan za ništa.Mamlaz je napisao/la:Sada cu postati omrzen ovdje, ali ne mogu da ne kazem da 80% vas sa foruma juce nije bilo na tekmi. Cim vi po izvjestaju saznajete za penal koji nije sviran, da smo ih zgazili na terenu i za Sipinu pozrtvovanost
Dovoljno dugo pratim naš klub i fudbal generalno da mogu uvijek solidno procijenit procjenu.
Prije sedam dana sam govorio da bih bio presretan sa pet hiljada jer sam očekivao da neće bit toliko.
Hoćemo da gledamo atomski fudbal, u terminu koji nam odgovara, vrijeme ni hladno ni toplo, bez vjetra, da nam sunce ne ide u oči itd.I to sve za par maraka.
To smo mi.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Doveo sebi na menadzuru Pozdera i elsnera igra ligu prvaka s Zeljom...StrikeWarzone je napisao/la:_Halo Bing, kako mini Mi ? Zatvorio se u kucu, ne radi mu Fotball Manager ,gejmer babin.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Lako provjeriti,na poluvremenu se igra ona nagradna igra,kad trojica idu na gol i šutaju.Mamlaz je napisao/la:Sada cu postati omrzen ovdje, ali ne mogu da ne kazem da 80% vas sa foruma juce nije bilo na tekmi. Cim vi po izvjestaju saznajete za penal koji nije sviran, da smo ih zgazili na terenu i za Sipinu pozrtvovanost
Pitanje:Šta se desilo?
A)Gol
B)Fulo
C)Golman odbranio
D)Stativa
Izvolite
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Mudar zadatakUBIPITAR je napisao/la:Lako provjeriti,na poluvremenu se igra ona nagradna igra,kad trojica idu na gol i šutaju.Mamlaz je napisao/la:Sada cu postati omrzen ovdje, ali ne mogu da ne kazem da 80% vas sa foruma juce nije bilo na tekmi. Cim vi po izvjestaju saznajete za penal koji nije sviran, da smo ih zgazili na terenu i za Sipinu pozrtvovanost
A)Gol
B)Fulo
C)Golman odbranio
D)Stativa
Izvolite
Hehe bravoUBIPITAR je napisao/la:Lako provjeriti,na poluvremenu se igra ona nagradna igra,kad trojica idu na gol i šutaju.Mamlaz je napisao/la:Sada cu postati omrzen ovdje, ali ne mogu da ne kazem da 80% vas sa foruma juce nije bilo na tekmi. Cim vi po izvjestaju saznajete za penal koji nije sviran, da smo ih zgazili na terenu i za Sipinu pozrtvovanost
A)Gol
B)Fulo
C)Golman odbranio
D)Stativa
Izvolite
Pa sta je bilo, kad si ti bio a mi nismo???
-
Blueforce21
- Kontakt:
Bilo pod E) Precka
- mohikanac12
- Kontakt:
Igrao rukom.
Mi smo Željini Željo je naš!
Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 22 sep 2019, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Zato sam i napisao jer ti ovdje na forumu zare i pale na nasoj temi, a i na drugim temama. Nije to podrska klubu, kako sam razocaran juce bio ,odlicne igre momci pruzaju, sve se popravilo za dva nivoa u igri. Pozrtvovanost, spustena lopta, igra od noge do noge, sloznost u timu, napadacki fudbal pa na sve to jos i rodjendan. Stadion sablasan. Sta klub moze za nas jos uraditi pa da se mi vratimo na stadion zapitao sam se i zakljucio da nije do njih nego je do nasGoodman je napisao/la:A i da su svi sa foruma bili to je 100 ljudi, forum je mjerodavan za ništa.Mamlaz je napisao/la:Sada cu postati omrzen ovdje, ali ne mogu da ne kazem da 80% vas sa foruma juce nije bilo na tekmi. Cim vi po izvjestaju saznajete za penal koji nije sviran, da smo ih zgazili na terenu i za Sipinu pozrtvovanost
Dovoljno dugo pratim naš klub i fudbal generalno da mogu uvijek solidno procijenit procjenu.
Prije sedam dana sam govorio da bih bio presretan sa pet hiljada jer sam očekivao da neće bit toliko.
Hoćemo da gledamo atomski fudbal, u terminu koji nam odgovara, vrijeme ni hladno ni toplo, bez vjetra, da nam sunce ne ide u oči itd.I to sve za par maraka.
To smo mi.
Tebi cu se pravdati koji si juce napisao da je igra bila losa ili nesto u tom smisluBezideja je napisao/la:Pa sta je bilo, kad si ti bio a mi nismo???
D
- kerimatomic1921
- Kontakt:
UBIPITAR je napisao/la:Lako provjeriti,na poluvremenu se igra ona nagradna igra,kad trojica idu na gol i šutaju.Mamlaz je napisao/la:Sada cu postati omrzen ovdje, ali ne mogu da ne kazem da 80% vas sa foruma juce nije bilo na tekmi. Cim vi po izvjestaju saznajete za penal koji nije sviran, da smo ih zgazili na terenu i za Sipinu pozrtvovanost
A)Gol
B)Fulo
C)Golman odbranio
D)Stativa
Izvolite
Hahahahaah, prejako tebra.
Ja kazem “zamalo.” A i Kemo ga je zabio, naknadno.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Hahahaj blage ti nemas kraljuMamlaz je napisao/la:
Tebi cu se pravdati koji si juce napisao da je igra bila losa ili nesto u tom smisluBezideja je napisao/la:Pa sta je bilo, kad si ti bio a mi nismo???
D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pogodili stativu da ti ja kazem, jer veze nemas. Smijeh do suzaMamlaz je napisao/la:
D
Pa sta je D glupane glupi nego stativa,Bezideja je napisao/la:Pogodili stativu da ti ja kazem, jer veze nemas. Smijeh do suzaMamlaz je napisao/la:
D
Nema potrebe da se vrijedjamo kad nisi bio na tekmi. OpustenoMamlaz je napisao/la:
Pa sta je D glupane glupi nego stativa,
- mohikanac12
- Kontakt:
Samo chill momci
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ja bio u wc-u nisam vidio nikoga na centru na poluvremenu 
1921.BA SVAKA ČAST NA PREUREĐENJU, I HVALA NA SVEMU ŠTO RADITE ZA NAŠ KLUB! Radite nešto na način koji nema niti jedna ekipa na Balkanu.

1921.BA SVAKA ČAST NA PREUREĐENJU, I HVALA NA SVEMU ŠTO RADITE ZA NAŠ KLUB! Radite nešto na način koji nema niti jedna ekipa na Balkanu.
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi, mavi, perodeformero, Vanja8, WeekendOffender i 51 gost.