Golcina sezone Mehmed, ko nekad Srdaj Stanic projektil...
16 suteva
9 u okvir i ja pisem da smo mrljavi
I mi bi nesto mijenjali bekovi, napadaca
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kemo most improved player awardStrikeWarzone je napisao/la:Kakav napredak Osmankovića pod palicom najtrofejnijeg.
Sudija pet metara udaljen, gleda direktno u igraca kako dize ruku i laktom udara loptu.braco je napisao/la:Ako dobro vidim na izvještaju, ono je trebao biti penal za nas u prvom poluvremenu, čini mi se da pogodila u ruku igrača Radnika.
mohikanac12 je napisao/la:Sudija pet metara udaljen, gleda direktno u igraca kako dize ruku i laktom udara loptu.braco je napisao/la:Ako dobro vidim na izvještaju, ono je trebao biti penal za nas u prvom poluvremenu, čini mi se da pogodila u ruku igrača Radnika.
Dajte gif ove situacije molim vas. Hvala.
Pregazili smo ih, bukvalno. Nisu na go posteno pogledali osim onog rahljavog suta Karica dok je sa druge strane neshvatljivo sta sve nismo iskoristili.
Amar Osim!

Ono Stilino dodavanje Zaimu i njegov sut nemoj pikati.LjoZee je napisao/la:9:0 u udarcima u okvir gola sve govori o utakmici
braco je napisao/la:mohikanac12 je napisao/la:Sudija pet metara udaljen, gleda direktno u igraca kako dize ruku i laktom udara loptu.braco je napisao/la:Ako dobro vidim na izvještaju, ono je trebao biti penal za nas u prvom poluvremenu, čini mi se da pogodila u ruku igrača Radnika.
Dajte gif ove situacije molim vas. Hvala.
Pregazili smo ih, bukvalno. Nisu na go posteno pogledali osim onog rahljavog suta Karica dok je sa druge strane neshvatljivo sta sve nismo iskoristili.
Amar Osim!
@Osim13 to Zaimu pika kao dva pokusaja. Sve mu uduplaMocMahale444 je napisao/la:Ono Stilino dodavanje Zaimu i njegov sut nemoj pikati.LjoZee je napisao/la:9:0 u udarcima u okvir gola sve govori o utakmici
Ono je blaze dodavanje golmanu. Ima tu jos par pokusaja
Da utvrdimo gradivo. Razlog zbog kojeg sudije ne smiju da nam sviraju ciste penale, pustaju udarce laktom u glavu i protiv nas sviraju diskutabilne penale.Dokoljenko je napisao/la:Neka znaju svi Manijaci da se Begić kune pred svjedocima, kako Željo dok je on predsjednik saveza neće biti prvak!
_Halo Bing, kako Mini Mi? Zatvorio se u sobu i plače jer Željo nema poraza? Emotivac Babin.
_Imam ti ljudi u savezu, pitari ali sve gola funkcija, za cas posla si ponovo u klubu. Sta treba da uradis? Samo rusi atmosferu, pisi lopovi, hoce da prodaju klub, pljuj ih svakodnevno. Cijena, sitnica.
Opa, promijenio se malo enterijer sobe, nek' je sa srećom1921ba je napisao/la:
Veselinovica, Alispahica i Ermina ostaviti na klupi. Sva trojica trebaju svjezi na Tusnju. Pogotovo ova zadnja dvojica ionako tesko disaju poslije x minuta (pogotovo Ermin).Raonffa je napisao/la:Treba ga sačuvati za TC, odmoriti doktora u srijedu
Trenutno korisnika/ca: doncarlo, GavranBeli, Giba87, Google Adsense [Bot], kosuljaplava, PeppermintSA i 54 gosta.