jest al stanje na tabeli nije smijesnolet3 je napisao/la:solinas je napisao/la:
smiješni ste...i vi tuzlaci i pitari
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nije ni Radnik pokraden danas, sudija je jedino mjerodavanbrig je napisao/la:Da raščistimo jednu stvar, Željo nije pokraden na Pecari, Tiago je bio u ofsajdu
Stalno se vraćate na to, a ispravna je odluka bila
samo što pitari i tuzlaci kmeče u ime Radnika
situacija Tiaga je dokazana snimkom, a za danas nemam pojma ni šta je bilo to s Radnikom niti me briga osim što je završilo xlet3 je napisao/la:Nije ni Radnik pokraden danas, sudija je jedino mjerodavanbrig je napisao/la:Da raščistimo jednu stvar, Željo nije pokraden na Pecari, Tiago je bio u ofsajdu
Stalno se vraćate na to, a ispravna je odluka bilaha ja
samo što pitari i tuzlaci kmeče u ime Radnika
Daj taj 3d snimak, nabavio sam naocale.brig je napisao/la:Da raščistimo jednu stvar, Željo nije pokraden na Pecari, Tiago je bio u ofsajdu
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Jeste, nije, manje bitni. Ako je bio ili nije bio offside, radilo se o 15, 20cm. Moguca je greska u toj situaciji i to se ne moze nazvati kradjom ni u kom slucaju. Previd da. Sudije nisu roboti.brig je napisao/la:Da raščistimo jednu stvar, Željo nije pokraden na Pecari, Tiago je bio u ofsajdu
Ali kmecati o tome kao o nekoj kradji intergalaktickih razmjera, sazivati konferencije, jadno je. Klub koji se bavi sa tim je jadan.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
rece navijac kluba koji je sazivao konferencije svako 5 dana 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ne pametuj o nečemu o čemu stvarno nemaš pojma 
Upravo takvi postupci su bili primjer ostalima da niko nije nezamjenjiv, pa čak i neko ko se zove Zajko Zeba. Danas gledaš trenere koji bez obzira na učinak pojedinca na terenu, bez obzira na njegovo nezalaganje ili nezainteresovanost, nije u stanju da ga izvede sa terena ili na određeni period smjesti na klupu i tim mu pokaže ko je ko u ekipi
Zebu je Amar izvodio u 20. minuti zato što nije trčao, ganjao igrače.. To je ono što nama danas treba
Amar Osim je najtrofejniji trener ove lige i najbolji trener ove lige od rata na ovamo, u prilog tome govore i njegovi rezultati
@Evander
Pa sjećaš li se vaših konferencija i nekakvih borbi protiv nečega Allah ti pomogo
Upravo takvi postupci su bili primjer ostalima da niko nije nezamjenjiv, pa čak i neko ko se zove Zajko Zeba. Danas gledaš trenere koji bez obzira na učinak pojedinca na terenu, bez obzira na njegovo nezalaganje ili nezainteresovanost, nije u stanju da ga izvede sa terena ili na određeni period smjesti na klupu i tim mu pokaže ko je ko u ekipi
Zebu je Amar izvodio u 20. minuti zato što nije trčao, ganjao igrače.. To je ono što nama danas treba
Amar Osim je najtrofejniji trener ove lige i najbolji trener ove lige od rata na ovamo, u prilog tome govore i njegovi rezultati
@Evander
Pa sjećaš li se vaših konferencija i nekakvih borbi protiv nečega Allah ti pomogo
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Legenda kaze da let3 nije spomenuo pitare u jednom postu..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- crozzer
- Kontakt:
Cist gol ponisten Radniku
Ja sam prvi koji sve lose kod nas osudi, meni to nije problem.
Ko je od vas osudio onu komediju od press konferencije?
Je li objektivno radi eventualnih 20, 30 cm sazivati onaj cirkus i nazivati ono nevidjenom kradjom?
Ko je od vas osudio onu komediju od press konferencije?
Je li objektivno radi eventualnih 20, 30 cm sazivati onaj cirkus i nazivati ono nevidjenom kradjom?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 29 nov 2015, 23:47, ukupno mijenjano 3 puta.
daj netko snimak pregleda...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Amar prorok, predvidio u januaru 2012 da Zeba vise nije upotrebljiv, a sada ce januar 2016Ajzea je napisao/la:Ne pametuj o nečemu o čemu stvarno nemaš pojma
@Evander
Pravi nemac pojma koji se okoristio pa pobjegao kad je nestalo para
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
I meni je uvijek islo na **** to neko kmecanje i plakanje stonje neko zakinut. Pogotovo ono sto smo mi radili nakon Sirokog. Najvise smo stete sebi nanijeli... ali si samo zaboravio reci da je Selimovic i sarajevo osmislio te placi borbe protiv korupcije i nece vise nista biti isto dok ne platimo sudije.Evander je napisao/la:Jeste, nije, manje bitni. Ako je bio ili nije bio offside, radilo se o 15, 20cm. Moguca je greska u toj situaciji i to se ne moze nazvati kradjom ni u kom slucaju. Previd da. Sudije nisu roboti.brig je napisao/la:Da raščistimo jednu stvar, Željo nije pokraden na Pecari, Tiago je bio u ofsajdu
Ali kmecati o tome kao o nekoj kradji intergalaktickih razmjera, sazivati konferencije, jadno je. Klub koji se bavi sa tim je jadan.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sve u dure!Convicts1988 je napisao/la:
ja bih se izvinio, naglo sam reagovao u tom trenutku .. al i ti bezveze seruckas, provociras i lupas gluposti
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
tuzlak1987
Ide ti to kontanje isto ko što ide Zoranu pogađanje zicera, pa sad ti kontaj šta sam ti ja ovim rek'o..
Ide ti to kontanje isto ko što ide Zoranu pogađanje zicera, pa sad ti kontaj šta sam ti ja ovim rek'o..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
predviđam da cete zajedno sa solinašima još par dana kmečati za Radnikom i onda ce vas to popustitiMortemHz je napisao/la:Legenda kaze da let3 nije spomenuo pitare u jednom postu..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava pitari ovo pitari ono pitari svelet3 je napisao/la:predviđam da cete zajedno sa solinašima još par dana kmečati za Radnikom i onda ce vas to popustitiMortemHz je napisao/la:Legenda kaze da let3 nije spomenuo pitare u jednom postu..
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 29 nov 2015, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Amar da vodi Barcelonu sada raskinuo bi ugovor sa IniestomAjzea je napisao/la:tuzlak1987
Dobro let uredu je druze.
Zeljo je danas nadljudskim naporima uz malo srece iscupao bod kod favorizovanog Radnika.
Korak ste do opstanka.
Sretno
Zeljo je danas nadljudskim naporima uz malo srece iscupao bod kod favorizovanog Radnika.
Korak ste do opstanka.
Sretno
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Radniku poništen gol kuknjava kuknjava ljudi zakinuti kuknjava kuknjava Želji se ponovo namješta kuknjava sudija kupljen kuknjavaMortemHz je napisao/la:kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava pitari ovo pitari ono pitari svelet3 je napisao/la:predviđam da cete zajedno sa solinašima još par dana kmečati za Radnikom i onda ce vas to popustitiMortemHz je napisao/la:Legenda kaze da let3 nije spomenuo pitare u jednom postu..
a sve redom postovi od pitarčića
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.