FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne moze te storme oprati ni Sava ni Drina ni Una.Dzaba se peres supak.Nema nazad. Samo nastavi supcino dalje. Otvara se pandorina kutija lagano i za tebe i ostale miseve iz vase zabokrecine.Lakapo.Lakapo.Hahahaha.
Bit ce Zeljo Sampion.
Bit ce Zeljo Sampion.
Ja sam odmah saznao da je Misimović otpustio Odovića dok je još Gredić bio predsjednik. Samo nisam znao da su mu ambicije preko noći porasle, to sam kasnije saznao... na veoma bolan način.HongKong je napisao/la:Zna se ko je otpustio Odu-covjek koji daje pare(uzima ih nazad s kamatom) i otpusta trenere.pile87 je napisao/la:Bit svega je slijedeca. Znas li jos i jednu upravu Zelje da je vratila i 10 KM ne znas jer nije bilo takve. Ova uprava jeste to radila sa mnogo vecim ciframa. U klubu vec postoji covjek koji daje pare i upravlja klubom vec pola godine i upravo je on otpustio Odu.DzoleZeljo je napisao/la:@pile87 - To je upravo bit svega.
Jednostavno ovako vise ne moze, ili prelazimo u profesionalan nacin vodenja jednog sportskog kolektiva ili postajemo puki ameterini poznati lokanom stanovnistvu.
Jedan covjek, jedna ruka...
Ne moze ovo ovako. Puno je ovdje nekih skrivenih interesa i namjera, puno je frakcija i podjela. Jednostavno ne moze to funkcionisati na duzi period gdje bi klub imao koristi. Lesinar ce uzeti svoje, a klub ce pojesti **** kao sto je bio slucaj svih proteklih godina. Zato nam treba jedan covjek, tj "privatizacija", njegove pare, tj ulog pa neka vraca u narednih 10 god. ulozeno. Dobri mi, dobar on.
Svak bi da se nesto pita, a malo pruza. To je ta nasa realnost ovdje u BIH. Ako zelis da se pitas, onda preuzimas odogovornost a kada istu preuzimas zna se tko placa ceh. Eh, takvih je mizeran broj, vec se obicno prikriju ovako kada se na nekom kao Odi kola slome....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Edit: znalo se itekako jos i tada, samo nadjes ovdje temu pred skupstinu koja je uslijedila, ko je za koga lobirao. Onda vidis ko danas najvise pljuje Amara. Sve se samo kaze.pile87 je napisao/la:Sam si rekao ne poklanja nego investira sto znaci on i odlucuje. Po meni to jedino ima smisla jer nece strovaliti svoj novac.Hadzijalagic je napisao/la:"Sitne" su to pare da bi Misimovic donosio samostalno tako vazne odluke.. Ako su to dopustili onda je i to jedna velika greska.. Onda su oni direktori i predsjednici samo na papiru.. I na kraju krajeva on ne poklanja novac vec ga investira i svaki ulozeni dinar ce naplatiti.. Puno nelogicnosti se desava.. Na sta ce ovo sve izaci vrijeme ce pokazati..
Cuva Bog Zelju svog!
U trenutku kad je najbitnije da fokus bude usmjeren ka Amaru i ekipi jer tu nam hvala Bogu ide dobro vi se vracate na nesto sto je bilo. Vjerovatno tako zelite “odgovoriti” onim sto pisu tamo o Upravama, pm, ali pustite. Sve se ispricalo. Nekom se svidja ono prije, nekom ovo sad. Ne podrzavam ni ovu Upravu nisam ni proslu, ali da sad pricam danima kad ne izadje nijedna vijest, informacija je glupost. Ok, izadje saopstenje, informacija za dresove pa se komentarise. Sad je samo bitna tekma prekosutra i podrska. U klubu trebaju razmisliti kako da privucemo vise ljudi. Termin je ok jer je radni dan, mozda nize cijene karata, neke nagradne igre, neki video kao poziv ili slicno. Igraci i strucni stab su zasluzili maksimalnu podrsku trenutno. Oni su sad najbitniji.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
Piqkica prodana. U cetvrtak presli na forum on u petak administrator. Šupčina, neka pogleda pise li ko od one raje sto ih je "domacinski" docekao a onda pustao djecu na njih da se izivljavaju ako napisu nesto sto se ne svidja "njegovom visocanstvu Mega Misketu".iguita je napisao/la:Ne moze te storme oprati ni Sava ni Drina ni Una.Dzaba se peres supak.Nema nazad. Samo nastavi supcino dalje. Otvara se pandorina kutija lagano i za tebe i ostale miseve iz vase zabokrecine.Lakapo.Lakapo.Hahahaha.
Bit ce Zeljo Sampion.
Nema "pljuvanja" kazes, na "najvecem forumu"? Bindo!
@Ljozee, burazeru, nemoj se mijesati molim te. Deset mjeseci hraču, yebali su klub da valja na razne nacine. Pusti, odmakni se, istrpi. Ima stvari koje se moraju odraditi da bi krenuli naprijed, koliko god mucne bile.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- invincible1921
- Kontakt:
Ne treba belajit i pravit podjele, al nek pojedu sad go.vna koja su sra.li godinama...i to kasikom. Nek nam objave neki dokument iz 2002 i neku teoriju u moru teorija kako ce nas amar zapravo unistit i kako je (po)najveca licnost zeljine historije dosla da unisti klub.
Nek nam kazu dokle je trzni centar i ti famozni poslovni prostori....
Nek nam kazu dokle je trzni centar i ti famozni poslovni prostori....
=\_1921_/=
treba klošare pokazati raji, kazandžiju po direktivama sa vratnika, prodavača/kradljivca tv prenosa asharaka, storma hakera plaćenog i sve ostale redom što se pere faxom, ovih duplih košpa i paprika i kojekakvih duplih nikova, sve i jedan iz čistog interesa sluđuju normalnu raju od 2015... e nećete više klošari ni blizu... niti su kad bili navijači, niti će biti... u rajlovac po pakete stoko...
- lijevapolutka
- Kontakt:
Pustite ljudi prošlost, mene interesuje samo sadašnjost. Ako Bog da u srijedu smo oko 22 časa prvi i to mjesto nećemo nikom prepustiti do kraja maja sljedece godine. Naš glavni i jedini zadatak je da napunimo Grbavicu i damo gromoglasnu podršku momcima u plavom (ili bijelom), jer tužno je bilo ono u subotu.
moSa ljoŽe
Nadam se da ljudi koji rade u klubu ovo oko organizacije tekmi imaju ideju kako da privucemo narod. Tek danas sam saznao kad je neko napisao ovdje da prenosi BHRT. Ne ide nam to na ruku trenutno. Ako su mislili sa Grbavice prenositi bolje da je sve ostalo na MojojTV yebo ih konj sve. Vidim po komentarima na fb da narod spominje cijene karata pa eto probati nizu cijenu s obzirom na zatvoren Jug. Sad je bitno da dodje sto vise ljudi, podrska zaradit cemo aBd u buducnosti kad budu sve tribine otvorene.lijevapolutka je napisao/la:Pustite ljudi prošlost, mene interesuje samo sadašnjost. Ako Bog da u srijedu smo oko 22 časa prvi i to mjesto nećemo nikom prepustiti do kraja maja sljedece godine. Naš glavni i jedini zadatak je da napunimo Grbavicu i damo gromoglasnu podršku momcima u plavom (ili bijelom), jer tužno je bilo ono u subotu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
@LjoZee nemamo mi navijačku kulturu. Da ti i đaba ulaz daju 90% će naći neki izgovor. Ne moze tu niko pomoći.
moSa ljoŽe
- desnibocni
- Kontakt:
Željezničar za život cijeli!!! Sve ostalo je nebitno. Srijeda, zima, lobotomija, munje, gromovi, Liga prvaka, prenos na BHT i ostalo... Ja sam u subotu pobjegao sa posla, bio dezurni, ovaj put sam zamijenio smjenu... Ja trazim nacin da dodjem.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Paprika dar mar pravi tamo. Pitari im nisu ravni kompletnoj administraciji onog foruma. Banovali su me iz zlobe.. Ovo kazem samo da ne bude drugi nikovi iste osobe. 
- MocMahale444
Halalite ali ste malo dosadili ko neke tetkice se prepucavate. Svakom svacije gledaj svoje.
Nego gledaj mostarskih vagina
mastaju.

Nego gledaj mostarskih vagina

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ermin u ugovoru ima da Asim mora igrati, a nece da trenira ako Mehmed ne bude u prvih 11...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
To je najjace. Kako Amar hladno otpisa Asima nema ga ni na mapi a orgijalo se ne dira ga radi brata haha.Bezideja je napisao/la:Ermin u ugovoru ima da Asim mora igrati, a nece da trenira ako Mehmed ne bude u prvih 11...
Ovako se brani Željezničar, ako su neki slučajno zaboravili, direktno i u facu razularenoj bagri,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E moj Zeljo, Asim mora igrat zbog brata. Na sta smo spali..didnot je napisao/la:
To je najjace. Kako Amar hladno otpisa Asima nema ga ni na mapi a orgijalo se ne dira ga radi brata haha.Bezideja je napisao/la:Ermin u ugovoru ima da Asim mora igrati, a nece da trenira ako Mehmed ne bude u prvih 11...
Sad mi pade napamet derbi s 4 napadaca djermanovic, pozder, nikolic i lendric
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Elegant je napisao/la: ↑pon sep 23, 2019 2:26 pm
Insajder - inzinjeri, jos malo oktobar pa hocemo li docekati montiranje tj. postavljanje krova istoka ?
Zna li se dokle je proizvodnja i izrada djelova ili kako to vec nazvati ?
gavran:
Krov je sastavljen.Ceka se paprika da provjeri je li sve ok pa da se montira![]()
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- mohikanac12
- Kontakt:
Željo posljednji.MocMahale444 je napisao/la:
Nego gledaj mostarskih vaginamastaju.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!