Victoria 2Unica_Liverpool_ je napisao/la:ako moze naziv igrice o kojoj pricaju revan i kawhi
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Hajde predložite kakav RPG 

Postoji li neki roster update ili patch za NBA 2k12 ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
SkyrimMElloo je napisao/la:Hajde predložite kakav RPG

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
The Witcher serijal. Možeš ih probati besplatno na Steamu do sutra. Također na GOG.com imaš odličnu rasprodaju klasik RPG-ova upravo. Traje do ponedjeljka. Arcanum je isto odličan. Fallout: New Vegas također. Fallout 3 nije loš ali pati od klasičnog Bethesda sindroma - interesantan open world setting ali poprilično prazan. Od Elder Scrolls naslova bih prije svega preporučio Morrowind. Možeš probati i Skyrim ali meni je poprilično dosadan. Oblivion ljudi mrze ali meni je bolji od Skyrima. Obavezno prođi kroz Dark Brotherhood quest chain ako budeš igrao ovu igru. Malo idemo u indie vode: imaš odličnu igru, posebno ako hoćeš nelinearnu i ne tražiš ubitačnu grafiku : Avernum: Escape from the Pit. Legend of Grimrock - odličan dungeon crawler. Might & Magic X također nije za odbaciti. Wizardry 8. Mislim da je dosta.MElloo je napisao/la:Hajde predložite kakav RPG

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Preporuka za Outlast , mrak , jeza , prpa 

Visoko žestoko za Sarajevo grad !
- rob do bagro
- Kontakt:
Plus i od mene, uzivao sam igrajuci je, ja bih jos preporucio Grey, Cry Fear i One late night koji su slicni Outlastu.SoloUltra je napisao/la:Preporuka za Outlast , mrak , jeza , prpa
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Da li postoji neka strategija da je slicna Rise Of Nation al da je bolja i novija igrica
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Baš ista, nema. To jest da kombinira Age of Empires i Civilization. Možeš probati Rise of Legends (nastavak Rise of Nations) ali nije ni blizu kvalitetan. Izbor ti je da igraš Age of Empires 3 ili Civilization V. Obje preporučujem. Također Shogun 2: Total War, jer kombinira TBS i RTS također. RoN je poprilično unikatna igra i nažalost nikada se mješavina dva žanra nije više izmiješala baš tako.KEC je napisao/la:Da li postoji neka strategija da je slicna Rise Of Nation al da je bolja i novija igrica
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Kako to izgleda kada se kultni Super Mario Bros. prelazi sa suprotnim ciljem skupljanja što manje bodova? Jedan YouTuber demonstrirao je kako izgleda ta ne baš laka zadaća.
Originalni Super Mario Bros. prilično je izravna igra – cilj vam je skupiti što više bodova, što ranije stići do kraja levela i pogaziti što više neprijatelja kako oni ne bi pogazili vas. Međutim, što kada si zadate zadatak prelaženja igre sa suprotnim pravilima? Odgovor na to ima YouTuber pod nadimkom NotEntirelySure, koji je ovih dana predstavio video prelaska SMB-a s minimalnih 500 bodova, što je najmanji mogući rezultat (bez varanja, naravno).
Autor videa ističe kako je imao nekoliko kritičnih dijelova pri prelasku. Najteži dio bio je na levelu 8-1 gdje je potrebno skočiti preko rupe, ali ispod novčića koji su iznad nje. Taj dio zahtijevao je precizno pozicioniranje do najsitnijeg piksela i točno tempiran skok, kao i specifično vrijeme držanja tipke za skok. Taj dio možete vidjeti na 3:51 u sljedećem videu.
[youtube][/youtube]
hajmo ko ce pokusat ,da li moze neko prec ko ovaj lik
Originalni Super Mario Bros. prilično je izravna igra – cilj vam je skupiti što više bodova, što ranije stići do kraja levela i pogaziti što više neprijatelja kako oni ne bi pogazili vas. Međutim, što kada si zadate zadatak prelaženja igre sa suprotnim pravilima? Odgovor na to ima YouTuber pod nadimkom NotEntirelySure, koji je ovih dana predstavio video prelaska SMB-a s minimalnih 500 bodova, što je najmanji mogući rezultat (bez varanja, naravno).
Autor videa ističe kako je imao nekoliko kritičnih dijelova pri prelasku. Najteži dio bio je na levelu 8-1 gdje je potrebno skočiti preko rupe, ali ispod novčića koji su iznad nje. Taj dio zahtijevao je precizno pozicioniranje do najsitnijeg piksela i točno tempiran skok, kao i specifično vrijeme držanja tipke za skok. Taj dio možete vidjeti na 3:51 u sljedećem videu.
[youtube][/youtube]
hajmo ko ce pokusat ,da li moze neko prec ko ovaj lik

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Našao sam jednom na yt, davno je to bilo al kontam i sad ima, lik je u full speedu preš'o sve levele, dok sam gledao našao sam samo jednu "grešku" na kraju nivoa 8-3 gdje je izgubio manje od sekunde, ostalo sve apsolutno savršeno. Uzelo mu je između 5 i 6 minuta ako se dobro sjećam.
na ovo mislisDukeOfWellington je napisao/la:Našao sam jednom na yt, davno je to bilo al kontam i sad ima, lik je u full speedu preš'o sve levele, dok sam gledao našao sam samo jednu "grešku" na kraju nivoa 8-3 gdje je izgubio manje od sekunde, ostalo sve apsolutno savršeno. Uzelo mu je između 5 i 6 minuta ako se dobro sjećam.

[youtube][/youtube]
- Donnie Darko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Mada je meni ovo sumnjivo malo. Nekako mi je prevelika tolerancija pri kontaktu sa biljkama i ostalim.
**** se miki
Mada je meni ovo sumnjivo malo. Nekako mi je prevelika tolerancija pri kontaktu sa biljkama i ostalim.
**** se miki

Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 22 feb 2014, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne, ovo je još bolje, ovo nisam gledaomiki_92 je napisao/la: na ovo mislis![]()
[youtube][/youtube]

Donnie Darko je napisao/la: Mada je meni ovo sumnjivo malo. Nekako mi je prevelika tolerancija pri kontaktu sa biljkama i ostalim.
**** se miki

nije ovo legit, malo tezi oblik "scriptinga" ali ipak izgleda cool

http://****/1dcHCYL" onclick="window.open(this.href);return false;
hajde ko hoce goal 3 sa nesa online da poderemo ,ev linka
je*bo i soker i sve
hajde ko hoce goal 3 sa nesa online da poderemo ,ev linka
je*bo i soker i sve

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.