UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Svi na utakmicu i poslati jasnu poruku upravljačkim strukturama!
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Na qrc, ni na tv-u ih neću upaliti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A kome je tacno cilj ogaditi repku? Nasim ili njihovim, posto vidim da i "nasi" jednako miniraju i po obicaju gledaju samo svoj dzep!? Dakle, ko nam to minira repku?Pozitivanstav je napisao/la: ↑14 sep 2022, 10:10Drugovi,cilj je ogadit repku,nemojmo im dozvolit..donDondon je napisao/la: ↑14 sep 2022, 08:42ja sad ne znam nabrojat prvih 11 reprezentacije Allahami a sjecam se protiv luksemburga 2011 pobjede 5-0 sat prije tekme poce kisa prolom oblaka al se ostaje do zadnje sekunde,tri dana poslije sam zube iza glave prao a paket taolet papira trosio dnevno.
ovo sad Boze sacuvaj,ili sam ja ostario pa me to vise ne fura ili su mi Vico i kompanija unistili volju za utakmicama reprezentacije
Sad trebamo bit jaci ngo ikad,svi zajedno pokazat da nas nece umorit i da su prolazni..
Iskren da ti budem, meni je to sve ista bagra.Nista se nijedan Bosnjak tu ne razlikuje od Vice ili nekog Solde.To su i dokazali. Onaj jedan sto je glasao protiv tekme je glasao da se kao mi nesto opravdamo ZNAJUCI da ce biti dovoljno glasova za tekmu protiv Rusije.Providno do bola.
Decko iznad u postu kaze treba da se ode na tekmu i jasno posalje poruka...Mislite li stvarno da ih boli ku.rac za eventualne transparente i skandiranja, dok pune kasu nevjerovatno skupim kartama za nas standard? Jeste li zaista toliko naivni?
Kad je najveca hajka na savez onomad bila i razna TV gostovanja, likovi su govorili:"Ejjj....pa ne moze se tako smjenjivati u savezu, mi imamo svoja tijela, skupstine, odbore....". Kasnije su govorili i da su nezavisni od drzave, da su UG.U prevodu,samo im se mozemo sageti i povuci ih za donju pipu.
Sta je onda rjesenje? Pa rjesenje je udarati ih po dzepu.To je jedino moguce.Prazne tribine da ne mogu pokriti ni troskove organizacije, a na gostovanjima praviti haose da se kazne placaju.Drugog rjesenja nema.Samo dotok novca barnuti, obzirom da je to jesna mafijaska organizacija kao i sve drzavno u ovoj zemlji.Samo je pitanje ko vodi koju organizaciju i kome je ista dodijeljena!?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Momcad i ekipu uvijek treba podrzati, nismo glupi, znamo sta pokusavaju neprijatelji drzave.Pozitivanstav je napisao/la: ↑14 sep 2022, 10:10Drugovi,cilj je ogadit repku,nemojmo im dozvolit..donDondon je napisao/la: ↑14 sep 2022, 08:42ja sad ne znam nabrojat prvih 11 reprezentacije Allahami a sjecam se protiv luksemburga 2011 pobjede 5-0 sat prije tekme poce kisa prolom oblaka al se ostaje do zadnje sekunde,tri dana poslije sam zube iza glave prao a paket taolet papira trosio dnevno.
ovo sad Boze sacuvaj,ili sam ja ostario pa me to vise ne fura ili su mi Vico i kompanija unistili volju za utakmicama reprezentacije
Sad trebamo bit jaci ngo ikad,svi zajedno pokazat da nas nece umorit i da su prolazni..
Mi kao navijaci mozemo samo ukazati na bizarnost rada saveza, i pruziti podrsku narodu Ukrajine. Mogu se i bojkovati utakmice.
Troglava azdaha u vidu SDA - HDZ - SNSD drze fudbalski savez BiH pod taocem.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
bojkot tesko da ce uspjeti ako tu samo navijaci stanu,ne pomazu ni prazne tribine ako mi dobijemo crnogorce,ebe se ovima u savezu,otvaraju im se vrata prvenstva eto djabalame za njih i njihove najblize.
prekid utakmice bi vec bio nesto ili da ovi standardni igraci koji su odbili igrati u Rusiji odbiju i igrati dok ovi u savezu sjede,a bacanje baklji,trasparenti neki to ne pije vodu protiv ovakvih mamlaza i lopina
prekid utakmice bi vec bio nesto ili da ovi standardni igraci koji su odbili igrati u Rusiji odbiju i igrati dok ovi u savezu sjede,a bacanje baklji,trasparenti neki to ne pije vodu protiv ovakvih mamlaza i lopina
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Tacno,jedino ako igraci stanu uz navijace i odbiju putovati u Rusiju.Sve osim toga je nula,nece ovi sigurno otici ako se par baklji baci na terendonDondon je napisao/la: ↑14 sep 2022, 12:25bojkot tesko da ce uspjeti ako tu samo navijaci stanu,ne pomazu ni prazne tribine ako mi dobijemo crnogorce,ebe se ovima u savezu,otvaraju im se vrata prvenstva eto djabalame za njih i njihove najblize.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bit će pun stadion i treba da bude. U nogometnom svijetu jako bitna utakmica, imat će taj neophodni sportski naboj. Draž utakmici daje i to što se sastaju dvije reprezentacije koje su do prije 30 godina bile u istoj državi. Pri tome te iste reprezentacije uopšte nisu u lošim odnosima i gledajući prvi susret apsolutno se može očekivati glasna publika sa obe strane. Naravno bez ikakvog incidenta. Pri tome obe reprezentacije da ne kažem države imaju iste neprijatelje. Mi kao navijači aposlutno imamo pravo negodovati protiv Saveza što treba i mora da bude,a isto tako zajedno sa nogometašima pa eto i Selektorom poslati poruku evropi i svijetu šta tačno mislimo o utakmici sa Rusijom i koliko toliko pokušati ispraviti ugled koji je urušen.
Da li ih treba bojkotovati na samom stadionu pa mislim da baš i ne. Taman da cijeli kapacitet puste u prodaju mogu zaraditi do 150.000 KM l, a da ne kažemo da sigurno preko 50% će biti podjeljeno. Tako da vidimo se raja na Bilinom polju
Da li ih treba bojkotovati na samom stadionu pa mislim da baš i ne. Taman da cijeli kapacitet puste u prodaju mogu zaraditi do 150.000 KM l, a da ne kažemo da sigurno preko 50% će biti podjeljeno. Tako da vidimo se raja na Bilinom polju

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma nece rusitelji iz svih nacionalnih torova ubiti reprezentaciju!!samocelik je napisao/la: ↑14 sep 2022, 14:00Bit će pun stadion i treba da bude. U nogometnom svijetu jako bitna utakmica, imat će taj neophodni sportski naboj. Draž utakmici daje i to što se sastaju dvije reprezentacije koje su do prije 30 godina bile u istoj državi. Pri tome te iste reprezentacije uopšte nisu u lošim odnosima i gledajući prvi susret apsolutno se može očekivati glasna publika sa obe strane. Naravno bez ikakvog incidenta. Pri tome obe reprezentacije da ne kažem države imaju iste neprijatelje. Mi kao navijači aposlutno imamo pravo negodovati protiv Saveza što treba i mora da bude,a isto tako zajedno sa nogometašima pa eto i Selektorom poslati poruku evropi i svijetu šta tačno mislimo o utakmici sa Rusijom i koliko toliko pokušati ispraviti ugled koji je urušen.
Da li ih treba bojkotovati na samom stadionu pa mislim da baš i ne. Taman da cijeli kapacitet puste u prodaju mogu zaraditi do 150.000 KM l, a da ne kažemo da sigurno preko 50% će biti podjeljeno. Tako da vidimo se raja na Bilinom polju![]()
⚜️~⚜️~⚜️
pa hoce biti jer narodu treba samo igara i hljeba,Dodickov sestric ce sa ponosom slati fotografije prepunog stadiona svom mentoru i govoriti ima Bosne imasamocelik je napisao/la: ↑14 sep 2022, 14:00Bit će pun stadion i treba da bude. U nogometnom svijetu jako bitna utakmica, imat će taj neophodni sportski naboj. Draž utakmici daje i to što se sastaju dvije reprezentacije koje su do prije 30 godina bile u istoj državi. Pri tome te iste reprezentacije uopšte nisu u lošim odnosima i gledajući prvi susret apsolutno se može očekivati glasna publika sa obe strane. Naravno bez ikakvog incidenta. Pri tome obe reprezentacije da ne kažem države imaju iste neprijatelje. Mi kao navijači aposlutno imamo pravo negodovati protiv Saveza što treba i mora da bude,a isto tako zajedno sa nogometašima pa eto i Selektorom poslati poruku evropi i svijetu šta tačno mislimo o utakmici sa Rusijom i koliko toliko pokušati ispraviti ugled koji je urušen.
Da li ih treba bojkotovati na samom stadionu pa mislim da baš i ne. Taman da cijeli kapacitet puste u prodaju mogu zaraditi do 150.000 KM l, a da ne kažemo da sigurno preko 50% će biti podjeljeno. Tako da vidimo se raja na Bilinom polju![]()
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Ma hajde što sam im prava imena popamtio, pamtio i prepravljao sam im imena na PESudonDondon je napisao/la: ↑14 sep 2022, 08:42ja sad ne znam nabrojat prvih 11 reprezentacije Allahami a sjecam se protiv luksemburga 2011 pobjede 5-0 sat prije tekme poce kisa prolom oblaka al se ostaje do zadnje sekunde,tri dana poslije sam zube iza glave prao a paket taolet papira trosio dnevno.

- BenjooJutub
- Kontakt:
Bojkot može uspjeti uz navijačke grupe iz BiH. Ne pratim toliko, ali mislim da sve naše veće grupe nisu bile nikad u gorem stanju.
Imam druga Ultrasa, govori mi da su Ultrasi najjači što se organizacije tiče, a ostali slabo... Sad ne znam da li je objektivan ali i sam primjetim da nema više tog navijačkog pokreta kakav je bio prije 15-ak godina.
Imam druga Ultrasa, govori mi da su Ultrasi najjači što se organizacije tiče, a ostali slabo... Sad ne znam da li je objektivan ali i sam primjetim da nema više tog navijačkog pokreta kakav je bio prije 15-ak godina.
Ljudi ba kakav bojkot..to je upravo ono sto hoce svetosavsko- hdzeovski kadrovi , da se mi odreknemo svoje drzave I repke... shvatite da sda zgadija koja je u savezu nije tu da ih sprijeci nego da im pomognu u unistavanju bosne... jedino po meni ispravno bi bili masovni protesti ispred saveza , I ispred zgrade uefe... da se trazi suspenzija ovog saveza ..to uz otvoren I javni bojkot igraca moze dovesti do nove suspenzijeBenjooJutub je napisao/la: ↑14 sep 2022, 15:55Bojkot može uspjeti uz navijačke grupe iz BiH. Ne pratim toliko, ali mislim da sve naše veće grupe nisu bile nikad u gorem stanju.
-
- Kontakt:
samocelik je napisao/la: ↑14 sep 2022, 14:00Bit će pun stadion i treba da bude. U nogometnom svijetu jako bitna utakmica, imat će taj neophodni sportski naboj. Draž utakmici daje i to što se sastaju dvije reprezentacije koje su do prije 30 godina bile u istoj državi. Pri tome te iste reprezentacije uopšte nisu u lošim odnosima i gledajući prvi susret apsolutno se može očekivati glasna publika sa obe strane. Naravno bez ikakvog incidenta. Pri tome obe reprezentacije da ne kažem države imaju iste neprijatelje. Mi kao navijači aposlutno imamo pravo negodovati protiv Saveza što treba i mora da bude,a isto tako zajedno sa nogometašima pa eto i Selektorom poslati poruku evropi i svijetu šta tačno mislimo o utakmici sa Rusijom i koliko toliko pokušati ispraviti ugled koji je urušen.
Kad god je bi pun stadion,i najvise bitno u tom nogometnom svijetu i kad ima taj sportski naboj mi smo popušili i veliko razocarenje dozivjeli. Tako ce nazalost biti i ovaj put a volio bih da griješim.
E tad dodju na naplate sve muljaze menadzera i saveza kao npr ova utakmica s Rusijom, nestrucnost i neuredjenost saveza i struke, nezrelost igraca kukavicka u bezidejna igra i sve nas to upozorava gdje grijesimo i da takvim pristupom i javaslukom ne mozemo dalje i da cemo uvijek tako padati kad bude najpotrebnije zbog tog javasluka sportske gluposti, neznanja i neinteligencije.
A mi tokmaci kafana i teferic rakija navijaci nikako da naucimo i nazalost uopste ne ucimo vec stalno pušimo po istom receptu i padamo na istom ispitu.
Eto zivi bili pa vidjeli mada ponavljam...volio bih da grijesim.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ma igraci se trebaju podržati i navijati bitna utakmica pogotovo za naše mlađe igrače .
Znaš šta znaci igrati u A diviziji 6 jakih utakmica na najvećem nivou .
Znaš šta znaci igrati u A diviziji 6 jakih utakmica na najvećem nivou .
Podržati ekipu i razvući zastavu ukrajine u inat savezu 

- BenjooJutub
- Kontakt:
Odričemo se reprezentacije ako budemo ovo nijemo posmatrali. Kad kažem bojkot ne mislim da se odreknemo reprezentacije, nego da se rade slične stvari kao protiv ondašnje garniture u savezu... Tipa javni bojkot igrača, prekidi utakmica zbog kojih ovi plaćaju kazne i slično... Način da se privuče pažnja Uefe, pa da oni zbog pritiska moraju reagovati jer inače nikad ne iako znaju šta se sve dešava.gruezi je napisao/la: ↑14 sep 2022, 20:16Ljudi ba kakav bojkot..to je upravo ono sto hoce svetosavsko- hdzeovski kadrovi , da se mi odreknemo svoje drzave I repke... shvatite da sda zgadija koja je u savezu nije tu da ih sprijeci nego da im pomognu u unistavanju bosne... jedino po meni ispravno bi bili masovni protesti ispred saveza , I ispred zgrade uefe... da se trazi suspenzija ovog saveza ..to uz otvoren I javni bojkot igraca moze dovesti do nove suspenzijeBenjooJutub je napisao/la: ↑14 sep 2022, 15:55Bojkot može uspjeti uz navijačke grupe iz BiH. Ne pratim toliko, ali mislim da sve naše veće grupe nisu bile nikad u gorem stanju.
Realno, koga boli k. za BiH osim nas Bosanaca?

Pusti tu priču, oni žele da nam ogade reprezentaciju i državu... Ne, oni ne žele to, oni žele da je skroz unište i to sad čak rade javno i bez skrivanja.
Što više ukrajinskih zastava.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Podržati igrače i reprezentaciju treba bez imalo dileme jer Vico i kompanija nisu reprezentacija pa zašto im činiti uslugu?!
Za transparent protiv utakmice protiv Rusije jesam, za zastave Ukrajine "u sto vecem broju" nisam.
Bakljade će samo dodatno nastetiti našoj reprezentaciji i fudbalu općenito, tako da ta priča udri po dzeparcu ne pije vode jer ce Vico i kompanija uredno uzeti svoju platu a ispastat će nevini ljudi.
Protiv saveza se bori dr.metodama: moze i taj transparent, ali su potrebni konstantni pritisci medija, protesti navijača ispred zgrade saveza (ovo sam spominjao više puta ali nema od toga ništa...kakav stadion, idi im pred vrata kada su tu), reakcija reprezentativaca kao ovaj put, reakcije ljudi iz saveza tipa Azmira Husića (potrebno više takvih), reakcija iz kantonalnih saveza itd...ova situacija oko utakmice Rusija-BiH je idealna prilika za ogroman pritisak.
Naravno, nema ništa od toga, nažalost...ali u svakom slučaju je pogrešno da se na terenu ruše Dzeko, Pjanic i ostali igrači a samim tim i reprezentacija. Imalo bi smisla i njih rušiti ali zbog loših rezultata.
Bosna i Hercegovina vs. Crna Gora
Pozitivno je da su se vratili Krunic i Prevljak.
Za transparent protiv utakmice protiv Rusije jesam, za zastave Ukrajine "u sto vecem broju" nisam.
Bakljade će samo dodatno nastetiti našoj reprezentaciji i fudbalu općenito, tako da ta priča udri po dzeparcu ne pije vode jer ce Vico i kompanija uredno uzeti svoju platu a ispastat će nevini ljudi.
Protiv saveza se bori dr.metodama: moze i taj transparent, ali su potrebni konstantni pritisci medija, protesti navijača ispred zgrade saveza (ovo sam spominjao više puta ali nema od toga ništa...kakav stadion, idi im pred vrata kada su tu), reakcija reprezentativaca kao ovaj put, reakcije ljudi iz saveza tipa Azmira Husića (potrebno više takvih), reakcija iz kantonalnih saveza itd...ova situacija oko utakmice Rusija-BiH je idealna prilika za ogroman pritisak.
Naravno, nema ništa od toga, nažalost...ali u svakom slučaju je pogrešno da se na terenu ruše Dzeko, Pjanic i ostali igrači a samim tim i reprezentacija. Imalo bi smisla i njih rušiti ali zbog loših rezultata.

Bosna i Hercegovina vs. Crna Gora
Pozitivno je da su se vratili Krunic i Prevljak.
ja ba ovih mi je preko glave,oni nas napadaju mi vas branimo,ko nas brani ko nas napada,sve iste patke predizborne,nabijem ih na racku sve,treba bojkotovati ne moramo imati nikako reprezentacije ako ce igrati ekonomi i kapara igraci,a Vicko da odlucuje ko sta i kakoBenjooJutub je napisao/la: ↑15 sep 2022, 07:10Odričemo se reprezentacije ako budemo ovo nijemo posmatrali. Kad kažem bojkot ne mislim da se odreknemo reprezentacije, nego da se rade slične stvari kao protiv ondašnje garniture u savezu... Tipa javni bojkot igrača, prekidi utakmica zbog kojih ovi plaćaju kazne i slično... Način da se privuče pažnja Uefe, pa da oni zbog pritiska moraju reagovati jer inače nikad ne iako znaju šta se sve dešava.gruezi je napisao/la: ↑14 sep 2022, 20:16Ljudi ba kakav bojkot..to je upravo ono sto hoce svetosavsko- hdzeovski kadrovi , da se mi odreknemo svoje drzave I repke... shvatite da sda zgadija koja je u savezu nije tu da ih sprijeci nego da im pomognu u unistavanju bosne... jedino po meni ispravno bi bili masovni protesti ispred saveza , I ispred zgrade uefe... da se trazi suspenzija ovog saveza ..to uz otvoren I javni bojkot igraca moze dovesti do nove suspenzijeBenjooJutub je napisao/la: ↑14 sep 2022, 15:55Bojkot može uspjeti uz navijačke grupe iz BiH. Ne pratim toliko, ali mislim da sve naše veće grupe nisu bile nikad u gorem stanju.
Realno, koga boli k. za BiH osim nas Bosanaca?![]()
Pusti tu priču, oni žele da nam ogade reprezentaciju i državu... Ne, oni ne žele to, oni žele da je skroz unište i to sad čak rade javno i bez skrivanja.
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Dedić Ahmedhodzic x Kolasinac
Konačno solidna odbrana nakon nekoliko godina?
Konačno solidna odbrana nakon nekoliko godina?