Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
imal ko frekvencije tih kanala
pozdrav za sve navijace bih
pozdrav za sve navijace bih
robija ti je todubrava je napisao/la:citam ove postove i moram reci jednom forumasu ovo: robe do bagro, lud si skroz, al ono pozitivno)
ma ljudi, nemojte se vi puno brinuti i sikirati za utakmicu (citam, neko i bez zene ostao), vec se vi brinite kako do Juzne Afrike![]()
ja mislim da ce Bosna i Hercegovina dobiti u Portugalu a nerijeseno ce biti u Zenici...ja sam vec jucer u crkvu otisao tako da je sve spremno

NoName je napisao/la:Gringo, kad sutra oko ponoći budeš čuo rafale iz velikokalibarskog oružja, nek znaš o kome se radigringo1 je napisao/la:Samo da znas da nisi jedini sa takvim problemima...strsljen_13 je napisao/la:ljudi **** i komp i internet....i repku i sve sto je oko nje.....zena otisla da podnese zahtjev za razvod braka.....kaze kako si saznao da ce BiH igrati sa Portugalom niti me gledas, niti pricas sa mnom...samo BiH-a i BiH-a.....
A ja njoj ma idi, i onako ja iduce godine odoh u JuznoAfricku Republiku......
Eto ljudi ........sta nam nasa repka radi....a ovaj sto izvjestava sa Ilidze....to mora da je neki portugalski novinar...koji je kao spijun dosao u sarajevo i siri dezinformacije...sine moj mi smo takvih vec siti...
Nego ljudi znate li ko ce komentarisati tekmu ili je opet kombinacija Radio Stari Grad+BHT?![]()

Ja cu se potruditi da Kiseljak cuje moje naoruzanje

Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
- NoName
- Kontakt:
@Virtu4l,
gdje baš nađe 13-tog da se rodiš

Nek bude sa srećom!
gdje baš nađe 13-tog da se rodiš

Nek bude sa srećom!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Nije tema, ali moram da se pridružim nekim članovima i Virtualu, kojeg izuzetno cijenim na ovom forumu, čestitam rođendan.
Sve najbolje ti od srca želim, i da ih još puno doživiš, a mislim da bi tebi najljepši poklon bio pozitivan rezultat u Lisabonu (u to nema sumnje).
Sve najbolje ti od srca želim, i da ih još puno doživiš, a mislim da bi tebi najljepši poklon bio pozitivan rezultat u Lisabonu (u to nema sumnje).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
rob do bagro je napisao/la:dubrava je napisao/la:citam ove postove i moram reci jednom forumasu ovo: robe do bagro, lud si skroz, al ono pozitivno)
ma ljudi, nemojte se vi puno brinuti i sikirati za utakmicu (citam, neko i bez zene ostao), vec se vi brinite kako do Juzne Afrike![]()
ja mislim da ce Bosna i Hercegovina dobiti u Portugalu a nerijeseno ce biti u Zenici...ja sam vec jucer u crkvu otisao tako da je sve spremno
p.s. jel zagreb obojen u plavo-zuto

al vjeruj mi, ovdje ljudi stvarno simpatiziraju BiH...uvijek ima i onih protiv, al jebga, tako je to..iskreno, puno se ljudi u BiH pali na to sta pise --- SPAM ---, ili net.hr, al to su obicne klosarske stranice koje ureduju novinari koji pojma nemaju, nemaju osnovne, zeljni senzacionalizma, vlatke pokos, dikana i ostalih budala..
moji frendovi, ima ih dosta hercegovaca (hrvata)

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Samo da se javim, stigao sam u Lisabon i radim evo na mješalici, dvije dnevnice i eto ulaznice 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- rob do bagro
- Kontakt:
ja ipak mislim da je to radi tekmedubrava je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:dubrava je napisao/la:citam ove postove i moram reci jednom forumasu ovo: robe do bagro, lud si skroz, al ono pozitivno)
p.s. jel zagreb obojen u plavo-zuto![]()
![]()
![]()
hehehehe...trenutno vec par dana kite Zagreb i sreduju ga, samo ne znam jel to zbog tekme il zbog Božića
![]()
![]()
![]()
al vjeruj mi, ovdje ljudi stvarno simpatiziraju BiH...uvijek ima i onih protiv, al jebga, tako je to..iskreno, puno se ljudi u BiH pali na to sta pise --- SPAM ---, ili net.hr, al to su obicne klosarske stranice koje ureduju novinari koji pojma nemaju, nemaju osnovne, zeljni senzacionalizma, vlatke pokos, dikana i ostalih budala..
moji frendovi, ima ih dosta hercegovaca (hrvata), njima bi bilo drago da BiH prođe, i jedino protiv Hrvatske ne bi simpatizirali BiH...

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
HOCEMO POBJEDU !!!
Eh da se utakmica igra u Berlinu za vrijeme "Love Parade" bilo bi ti puno lakse zaraditi za karteKnele je napisao/la:Samo da se javim, stigao sam u Lisabon i radim evo na mješalici, dvije dnevnice i eto ulaznice

- samir_tm87
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:HOCEMO POBJEDU !!!
HOCEMO POBEDU
[/quote]rob do bagro je napisao/la:dubrava je napisao/la:
ja ipak mislim da je to radi tekmema ja brate na te stranice ni ne idem,neinteresuju me te stranice koje svasta nesto pisu sto nije tacno,no kani mo se tih linkcica
imas li kakav izvjestaj iz Zagreba,sta se to desava tamo,zar toliko simpatisu BiH...daj malo klipova hajdeeee
![]()
![]()
hehehe...pa ljudima (vecini) bi ovdje bilo drago da BiH prode prije svega zbog muke i patnje koju su svi dole prosli, zbog toga da i jedna tako mala zemlja prode i vidi Svjetsko prvenstvo pa makar sve izgubili tamo..
a i zbog prijateljskih, rodbinskih, poslovnih i razno drugih veza koje imaju s BiH..jer mi cemo uvijek biti susjedi, dok je svijeta i vijeka.. evo, samo jedan podatak: od ukupnog broja stanovnika Hrvatske, svaki treci je podrijetlom iz BiH, a svaki sedmi je roden u BiH..mislim da to sve govori... naravno, ima i negativnih komentara i ima i onih koji ce navijati za Portugal, a ima i onih kojima je svejedno jer nema Hrvatske...
uglavnom, sto se tice BH Hrvata koji zive u Hrvatskoj, mislim da ce velik broj njih sutra biti za ekranom i bodriti BiH..kao i ja..ma sto god neki moji hrvati mislili da sam izdajica roda svoga....
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Knele je napisao/la:Samo da se javim, stigao sam u Lisabon i radim evo na mješalici, dvije dnevnice i eto ulaznice

joj ja jedva da docekam let, ja sutra u jutro krecem. neznam ni kako cu spavat nocas
Srce i dusu na teren !!!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Evo i Ciro ,,ubo,,pametnu.
Na TV BIH anketi dvojica pripametnih izjavili da nemamo sanse i jos nekih bljuvotina.
A Ciro ce na to ,,Primitivizam i sovinizam je zivjeti u BIH a navijati za Portugal,,
To je za sve one padobrance
Na TV BIH anketi dvojica pripametnih izjavili da nemamo sanse i jos nekih bljuvotina.
A Ciro ce na to ,,Primitivizam i sovinizam je zivjeti u BIH a navijati za Portugal,,
To je za sve one padobrance

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jeli od staraha sto ces letiti avionom ili??dino-92 je napisao/la:Knele je napisao/la:Samo da se javim, stigao sam u Lisabon i radim evo na mješalici, dvije dnevnice i eto ulazniceova ti je dobra
joj ja jedva da docekam let, ja sutra u jutro krecem. neznam ni kako cu spavat nocas

- rob do bagro
- Kontakt:
ne obaziri se ti na te Neandertalce...sutra fino sjednes pored TV-a,malo zarebnice,vlasickog sira,koja rakijica po mogucnosti sljiva i opleti,ja sam cekam subotu da galamim do srijedehehehe...pa ljudima (vecini) bi ovdje bilo drago da BiH prode prije svega zbog muke i patnje koju su svi dole prosli, zbog toga da i jedna tako mala zemlja prode i vidi Svjetsko prvenstvo pa makar sve izgubili tamo..
a i zbog prijateljskih, rodbinskih, poslovnih i razno drugih veza koje imaju s BiH..jer mi cemo uvijek biti susjedi, dok je svijeta i vijeka.. evo, samo jedan podatak: od ukupnog broja stanovnika Hrvatske, svaki treci je podrijetlom iz BiH, a svaki sedmi je roden u BiH..mislim da to sve govori... naravno, ima i negativnih komentara i ima i onih koji ce navijati za Portugal, a ima i onih kojima je svejedno jer nema Hrvatske...
uglavnom, sto se tice BH Hrvata koji zive u Hrvatskoj, mislim da ce velik broj njih sutra biti za ekranom i bodriti BiH..kao i ja..ma sto god neki moji hrvati mislili da sam izdajica roda svoga....

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- edo_malesak
i jos ti i za kahve ostaneKnele je napisao/la:Samo da se javim, stigao sam u Lisabon i radim evo na mješalici, dvije dnevnice i eto ulaznice
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
da hoće više proć ove dvije tekme, da nastavim sa normalnim životom 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.