Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

thwkiel
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la thwkiel » 13 nov 2009, 14:29

imal ko frekvencije tih kanala
pozdrav za sve navijace bih

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 13 nov 2009, 14:31

dubrava je napisao/la:citam ove postove i moram reci jednom forumasu ovo: robe do bagro, lud si skroz, al ono pozitivno :))

ma ljudi, nemojte se vi puno brinuti i sikirati za utakmicu (citam, neko i bez zene ostao), vec se vi brinite kako do Juzne Afrike :)

ja mislim da ce Bosna i Hercegovina dobiti u Portugalu a nerijeseno ce biti u Zenici...ja sam vec jucer u crkvu otisao tako da je sve spremno :)
robija ti je to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 13 nov 2009, 14:32

NoName je napisao/la:
gringo1 je napisao/la:
strsljen_13 je napisao/la:ljudi **** i komp i internet....i repku i sve sto je oko nje.....zena otisla da podnese zahtjev za razvod braka.....kaze kako si saznao da ce BiH igrati sa Portugalom niti me gledas, niti pricas sa mnom...samo BiH-a i BiH-a.....
A ja njoj ma idi, i onako ja iduce godine odoh u JuznoAfricku Republiku......

Eto ljudi ........sta nam nasa repka radi....a ovaj sto izvjestava sa Ilidze....to mora da je neki portugalski novinar...koji je kao spijun dosao u sarajevo i siri dezinformacije...sine moj mi smo takvih vec siti...

Nego ljudi znate li ko ce komentarisati tekmu ili je opet kombinacija Radio Stari Grad+BHT?
Samo da znas da nisi jedini sa takvim problemima... :D :mrgreen:
Gringo, kad sutra oko ponoći budeš čuo rafale iz velikokalibarskog oružja, nek znaš o kome se radi :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja cu se potruditi da Kiseljak cuje moje naoruzanje :mrgreen:
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 nov 2009, 14:32

@Virtu4l,
gdje baš nađe 13-tog da se rodiš :D

slika

Nek bude sa srećom!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 nov 2009, 14:35

Nije tema, ali moram da se pridružim nekim članovima i Virtualu, kojeg izuzetno cijenim na ovom forumu, čestitam rođendan.

Sve najbolje ti od srca želim, i da ih još puno doživiš, a mislim da bi tebi najljepši poklon bio pozitivan rezultat u Lisabonu (u to nema sumnje).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Unknown
Kontakt:

Post Postao/la Unknown » 13 nov 2009, 14:37

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 nov 2009, 14:41

rob do bagro je napisao/la:
dubrava je napisao/la:citam ove postove i moram reci jednom forumasu ovo: robe do bagro, lud si skroz, al ono pozitivno :))

ma ljudi, nemojte se vi puno brinuti i sikirati za utakmicu (citam, neko i bez zene ostao), vec se vi brinite kako do Juzne Afrike :)

ja mislim da ce Bosna i Hercegovina dobiti u Portugalu a nerijeseno ce biti u Zenici...ja sam vec jucer u crkvu otisao tako da je sve spremno :)

p.s. jel zagreb obojen u plavo-zuto :mrgreen:
:D :D :D :D hehehehe...trenutno vec par dana kite Zagreb i sreduju ga, samo ne znam jel to zbog tekme il zbog Božića :D :D :D
al vjeruj mi, ovdje ljudi stvarno simpatiziraju BiH...uvijek ima i onih protiv, al jebga, tako je to..iskreno, puno se ljudi u BiH pali na to sta pise --- SPAM ---, ili net.hr, al to su obicne klosarske stranice koje ureduju novinari koji pojma nemaju, nemaju osnovne, zeljni senzacionalizma, vlatke pokos, dikana i ostalih budala..
moji frendovi, ima ih dosta hercegovaca (hrvata) :mrgreen: , njima bi bilo drago da BiH prođe, i jedino protiv Hrvatske ne bi simpatizirali BiH...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 nov 2009, 14:42

Samo da se javim, stigao sam u Lisabon i radim evo na mješalici, dvije dnevnice i eto ulaznice ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 nov 2009, 14:45

dubrava je napisao/la:

p.s. jel zagreb obojen u plavo-zuto :mrgreen:
:D :D :D :D hehehehe...trenutno vec par dana kite Zagreb i sreduju ga, samo ne znam jel to zbog tekme il zbog Božića :D :D :D
al vjeruj mi, ovdje ljudi stvarno simpatiziraju BiH...uvijek ima i onih protiv, al jebga, tako je to..iskreno, puno se ljudi u BiH pali na to sta pise --- SPAM ---, ili net.hr, al to su obicne klosarske stranice koje ureduju novinari koji pojma nemaju, nemaju osnovne, zeljni senzacionalizma, vlatke pokos, dikana i ostalih budala..
moji frendovi, ima ih dosta hercegovaca (hrvata) :mrgreen: , njima bi bilo drago da BiH prođe, i jedino protiv Hrvatske ne bi simpatizirali BiH...
ja ipak mislim da je to radi tekme :mrgreen: ma ja brate na te stranice ni ne idem,neinteresuju me te stranice koje svasta nesto pisu sto nije tacno,no kani mo se tih linkcica :D imas li kakav izvjestaj iz Zagreba,sta se to desava tamo,zar toliko simpatisu BiH...daj malo klipova hajdeeee :D :D :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 13 nov 2009, 14:46

HOCEMO POBJEDU !!!

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 13 nov 2009, 14:52

Knele je napisao/la:Samo da se javim, stigao sam u Lisabon i radim evo na mješalici, dvije dnevnice i eto ulaznice ;)
Eh da se utakmica igra u Berlinu za vrijeme "Love Parade" bilo bi ti puno lakse zaraditi za karte :mrgreen: :mrgreen:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 13 nov 2009, 14:54

Wolverine je napisao/la:HOCEMO POBJEDU !!!

HOCEMO POBEDU

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 nov 2009, 14:56

dubrava je napisao/la:

ja ipak mislim da je to radi tekme :mrgreen: ma ja brate na te stranice ni ne idem,neinteresuju me te stranice koje svasta nesto pisu sto nije tacno,no kani mo se tih linkcica :D imas li kakav izvjestaj iz Zagreba,sta se to desava tamo,zar toliko simpatisu BiH...daj malo klipova hajdeeee :D :D :D
[/quote]

hehehe...pa ljudima (vecini) bi ovdje bilo drago da BiH prode prije svega zbog muke i patnje koju su svi dole prosli, zbog toga da i jedna tako mala zemlja prode i vidi Svjetsko prvenstvo pa makar sve izgubili tamo..
a i zbog prijateljskih, rodbinskih, poslovnih i razno drugih veza koje imaju s BiH..jer mi cemo uvijek biti susjedi, dok je svijeta i vijeka.. evo, samo jedan podatak: od ukupnog broja stanovnika Hrvatske, svaki treci je podrijetlom iz BiH, a svaki sedmi je roden u BiH..mislim da to sve govori... naravno, ima i negativnih komentara i ima i onih koji ce navijati za Portugal, a ima i onih kojima je svejedno jer nema Hrvatske...
uglavnom, sto se tice BH Hrvata koji zive u Hrvatskoj, mislim da ce velik broj njih sutra biti za ekranom i bodriti BiH..kao i ja..ma sto god neki moji hrvati mislili da sam izdajica roda svoga....
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 13 nov 2009, 14:57

Knele je napisao/la:Samo da se javim, stigao sam u Lisabon i radim evo na mješalici, dvije dnevnice i eto ulaznice ;)
:lol: ova ti je dobra

joj ja jedva da docekam let, ja sutra u jutro krecem. neznam ni kako cu spavat nocas

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 13 nov 2009, 14:58

Srce i dusu na teren !!!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 nov 2009, 14:58

Evo i Ciro ,,ubo,,pametnu.
Na TV BIH anketi dvojica pripametnih izjavili da nemamo sanse i jos nekih bljuvotina.
A Ciro ce na to ,,Primitivizam i sovinizam je zivjeti u BIH a navijati za Portugal,,
To je za sve one padobrance ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 13 nov 2009, 14:59

dino-92 je napisao/la:
:lol: ova ti je dobra

joj ja jedva da docekam let, ja sutra u jutro krecem. neznam ni kako cu spavat nocas
Jeli od staraha sto ces letiti avionom ili?? :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 nov 2009, 15:02

hehehe...pa ljudima (vecini) bi ovdje bilo drago da BiH prode prije svega zbog muke i patnje koju su svi dole prosli, zbog toga da i jedna tako mala zemlja prode i vidi Svjetsko prvenstvo pa makar sve izgubili tamo..
a i zbog prijateljskih, rodbinskih, poslovnih i razno drugih veza koje imaju s BiH..jer mi cemo uvijek biti susjedi, dok je svijeta i vijeka.. evo, samo jedan podatak: od ukupnog broja stanovnika Hrvatske, svaki treci je podrijetlom iz BiH, a svaki sedmi je roden u BiH..mislim da to sve govori... naravno, ima i negativnih komentara i ima i onih koji ce navijati za Portugal, a ima i onih kojima je svejedno jer nema Hrvatske...
uglavnom, sto se tice BH Hrvata koji zive u Hrvatskoj, mislim da ce velik broj njih sutra biti za ekranom i bodriti BiH..kao i ja..ma sto god neki moji hrvati mislili da sam izdajica roda svoga....
ne obaziri se ti na te Neandertalce...sutra fino sjednes pored TV-a,malo zarebnice,vlasickog sira,koja rakijica po mogucnosti sljiva i opleti,ja sam cekam subotu da galamim do srijede :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 13 nov 2009, 15:03

i jos ti i za kahve ostane
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 13 nov 2009, 15:05

da hoće više proć ove dvije tekme, da nastavim sa normalnim životom :mrgreen:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.