31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Prvi put od utakmice sam uspio uvezati 7 sati sna, zaspalo se uz Spahino gostovanje na FACE TV 
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako BHFanaticosi samo proslavise Dubiozu sa onim transparantom u Velsu, pjesma im se 24/7 vrti na drustvenim mrezama, genijalno.
Generalno, dosta kreativno sve sto je napravljeno od navijaca, od pjesme, do bakljade i vatrometa na zgradama iza BP, slike su obisle svijet.
Generalno, dosta kreativno sve sto je napravljeno od navijaca, od pjesme, do bakljade i vatrometa na zgradama iza BP, slike su obisle svijet.
Da, pjesma je pun pogodak. I tekst i za podizanje atmosfere. Sve se poklopiloGoalgetter je napisao/la: ↑03 apr 2026, 08:06Kako BHFanaticosi samo proslavise Dubiozu sa onim transparantom u Velsu, pjesma im se 24/7 vrti na drustvenim mrezama, genijalno.![]()
Ode i Gattuso 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ne pije Kerim, ono je kisela bila.soccerfan je napisao/la: ↑03 apr 2026, 00:18Oni bili ubijeni jedva izasli iz aviona19vendetta87 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 17:44Treba priznati da je ona generacija iz 2013.bolje proslavila plasman na SP.![]()
Ovi su jos autobusu svi bili na telefonu, svaki u svom svijetu, osim onih sto su bilo do kamermana i novinara.
Ove nikoga nisam vidio da pije
Sem Kerima pivo na Barbinoj presici![]()
Imas ih 6/7 drze se namaza itd,
-
signalidunapark
- Kontakt:
Sve se poklopilo, i sad treba jahat na tom valu.Goalgetter je napisao/la: ↑03 apr 2026, 08:06Kako BHFanaticosi samo proslavise Dubiozu sa onim transparantom u Velsu, pjesma im se 24/7 vrti na drustvenim mrezama, genijalno.![]()
- LegendKiller
- Kontakt:
a i ovo je jedna promjena koja je onako neprimjetna, mada nije sad nešto ni bitna al eto da se primijetiti. Mnogi igrači su okrenuti vjeri tako da alkohola nije toliko ni bilo, za razliku od te 2013.Sindikat12 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 14:36
Ne pije Kerim, ono je kisela bila.
Imas ih 6/7 drze se namaza itd,
Italija ako ne ode na naredno SP, gdje ce vjerovatno biti 64 ekipe, nek ugase savez i sve raspuste.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Ja sam nedje u 50oj skonto da su uopste na stadionuPadovan je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:58Cuj Talijani se culi, evo odgledao i snimak, bio prisutan, gdje je on cuo Talijane, na svaki njihov pokusaj navijanja odgovoreno je jos jacim sa nase strane . Vrsen je pritisak cijelo vrijeme, top i unutar i van stadiona, ali sto nasi "strucnjaci" vole pametovati, to nema nigdje.
=\_1921_/=
-
signalidunapark
- Kontakt:
Evo ako neko voli na engleskom i to sa emisijom prije utakmice
Kod: Označi sve
https://m1xdrop.click/e/8lqmrg3gh1e8e0Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Prije našeg gola je naše navijanje posustalo (oko 75.min). Cak je i BHF malo smanjio. Vecina je bila na trncima, pratili opsadu kaznenog prostora Cigarume.invincible1921 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 17:44Ja sam nedje u 50oj skonto da su uopste na stadionuPadovan je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:58Cuj Talijani se culi, evo odgledao i snimak, bio prisutan, gdje je on cuo Talijane, na svaki njihov pokusaj navijanja odgovoreno je jos jacim sa nase strane . Vrsen je pritisak cijelo vrijeme, top i unutar i van stadiona, ali sto nasi "strucnjaci" vole pametovati, to nema nigdje.
E tu je bio period nekoliko minuta gdje su se njihovi navijači culi. Bio sam na zapadu i bas sam to uocio.
A nakon gola Tabaka ponovo rapsodija.

Tahirov pogled ubija
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Posto me nije bilo neko vrijeme zamolicu forumase da mi odgovore ako znaju...
Je li se javio onaj Kremenko iz Hercegovine sto nam puca pred nos "sigurne " uplate na Italiju, cak nam je i rezultat predvidio 1:4 koliko se sjecam...
Ako jeste, maksuz ga poselamite i od mene...
Je li se javio onaj Kremenko iz Hercegovine sto nam puca pred nos "sigurne " uplate na Italiju, cak nam je i rezultat predvidio 1:4 koliko se sjecam...
Ako jeste, maksuz ga poselamite i od mene...
Razmišlja čime sam ja zaslužio biti u rosteru a čime ikako šutati prvi penal
Šalu na stranu momak nije imao sreće tu noć imao je dva baš fina udarca u malu mrežicu ali je cigan odbranio oba pokušaja vrhovima prstiju. Svaka čast na mudima da puca prvi penal mogu misliti šta bi se pisalo da je promašio kojim slučajem, bio bi Ćivić v2.
Ma druze da je Kean zabio onaj gol i ti ja i svi bi mu yebali od do. Nepouzdan igrac, i protiv Velsa je ako se sjecas isto dao tako jednu poprecnu, lopta stigla do Wilsona koji je podvaljuje Jamesu i taj pogadja precku.
Obe te situacije su bile u trenutku kad je fakticki jedini vezni bio, doduse protiv italije je bio tu Tahirovic. Kako god meni je bolji trenutno od tahirovica na toj poziciji. Obadva imaju 23 godine i svakako se svi nadamo da ce samo napredovati i biti bolji i bolji.
A da nam fali jedan kreativac to svakako, valjda se u naredne dvije godine pojavi kao sto su se Kerim i Esmir pojavili.