Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Kako sam se samo naježio kada sam čitao vaše komentare, kamo sreće da sam i ja mogao gledati tekmu. Pogledao sam poene i onu blokadu, svaka čast za majstora, njegovo vrijeme dolazi. Bravo kralju 
Ne znam da li je iko postavljao, ako jeste, moja greška, jer nisam primjetio.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Uh kakva zvjerka.
Kad skontas da on mora igrati sa Bavcicem u reprezentaciji.

Kad skontas da on mora igrati sa Bavcicem u reprezentaciji.
1946
nije to prvo kucanje, prvo je bilo u debiju 
zizu1991 je napisao/la:Ne znam da li je iko postavljao, ako jeste, moja greška, jer nisam primjetio.
[youtube][/youtube]
Ako me pamcenje dobro prati,ovo mu je bilo 2 kucanje u sezoni
Ma ja sam to našao na youtube- u, i samo copy - paste link, nisam ja pravio naslov, niti radio video, obratite se odgovornom 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sad je veoma bitno da i sljedecu odigra makar na priblizno ovakvom nivou nije za ocekivat da ce opet dobit 20 min ali sigurno ce dobit 7-8-10 max zavisi i od utakmice , ali najbitnije je da ovako uveze par utakmica time ce sebi kupit mjesto u rotaciji.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Napokon se sinoć isplatilo ostati budan i gledati Mirzu kako fantastično koristi svaki minut proveden na parketu. Moram priznati, da svaki put kada ima loptu u rukama treskam nogom, a onda kada pogodi ne može čovjek a da se ne naježi. Hvala i Carlesimu koji ga je maksimalno koristio u rotacijama i iskreno se nadam da će nastaviti biti korektan prema našem zmaju 
Sada me samo zanima kako ce postupiti PJ kada se vrati Hump,da li ce Mirza biti treca opcija na cetvorci, ili druga.
Prije svega najiskrenije čestitke majstoru,ali ovo je jos uvijek nista jer BIG M ce nam pokazati u buducnosti jos vise.
Eh sad koje su šanse da zaigra na all-star vikendu kao Rocki i kako se odredjuju igraci za sutiranje za 3 poena? 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
samocelik je napisao/la:Prije svega najiskrenije čestitke majstoru,ali ovo je jos uvijek nista jer BIG M ce nam pokazati u buducnosti jos vise.Eh sad koje su šanse da zaigra na all-star vikendu kao Rocki i kako se odredjuju igraci za sutiranje za 3 poena?
šanse su trenutno vjerovatno nikakve jer ima 29 % šuta za trojku
Al su apetiti porasli
Sad bi ga i na All Star slali
Ja bih sad potpisao da svaku noc ima ovakvu partiju ili priblizno nekom DD ucinku
Sad bi ga i na All Star slali
Ja bih sad potpisao da svaku noc ima ovakvu partiju ili priblizno nekom DD ucinku
Thomas Müller - Fußballgott
Kolko ja znam na All Star-u na sutanje trica se sam prijavis isto tako i zakucavanje i ono za playmakere sto ima
A ima i mogucnost da igra na onoj utakmici raising stars ( ako ovako nastavi igrat vjerovatno ce bit na all staru )
A ima i mogucnost da igra na onoj utakmici raising stars ( ako ovako nastavi igrat vjerovatno ce bit na all staru )
Zadnja izmjena: king33, dana/u 06 jan 2013, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja koliko znam kroz sezonu se dobiju pozivi na ucestvovanje u zakucavanju i šutanju trica. Ne može se svaki laik na to prijaviti. 
king33 je napisao/la:Kolko ja znam na All Star-u na sutanje trica se sam prijavis isto tako i zakucavanje i ono za playmakere sto ima
moguće je,šta ako se prijavi 50 igrača?,tu nema kvalifikacija ili nešto slično
moras zadovoljit procenat sutafilip13 je napisao/la:king33 je napisao/la:Kolko ja znam na All Star-u na sutanje trica se sam prijavis isto tako i zakucavanje i ono za playmakere sto ima
king33 je napisao/la:moras zadovoljit procenat sutafilip13 je napisao/la:king33 je napisao/la:Kolko ja znam na All Star-u na sutanje trica se sam prijavis isto tako i zakucavanje i ono za playmakere sto ima
eto,i tu mirza otpada
- storm_raider
- Kontakt:
Nikakve, mnogo vise moras pokazati konstantno da bi se tu nasao, ali moze da se prijavi na sutiranju trica.samocelik je napisao/la:Prije svega najiskrenije čestitke majstoru,ali ovo je jos uvijek nista jer BIG M ce nam pokazati u buducnosti jos vise.Eh sad koje su šanse da zaigra na all-star vikendu kao Rocki i kako se odredjuju igraci za sutiranje za 3 poena?
Sport je lijek za tijelo i duh.
kao prvo, hvala @džiza na hajlajtsima. stvarno mi je žao što sinoć nisam imao pristup internetu, te nisam mogao gledat tekmu. ali nema veze, to ne mijenja činjenicu koliko mi je drago što je mirza odigrao toliko dobro i kvalitetno.
ipak, svejedno mislim da ono nije njegov maksimum, samo da nastavi dobijat minute i bit će sve bolji.
ipak, svejedno mislim da ono nije njegov maksimum, samo da nastavi dobijat minute i bit će sve bolji.
Ova utakmica je vrlo važna za eventualni trade.S obzirom da se vraća Hump on je opet treća opcija i minutažu će dobivati na kapaljku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.