Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 05 jul 2010, 13:50

Virtu4l je napisao/la:Ja mislim da su to uglavnom bombe koje nam plasiraju naši poznavaoci fudbalskih prilika gladni senzacionalizma. Konstantno izvlačenje iz konteksta i slično.
Fakt je, da je to ponovio za razlicite novine. Svoju teoriju zavjere. Fakt je, da je Misimovic rekao, da nece igrati pod Blazevicem. On je vrijedjao Misimovica, pa ga onda zvao kad mu se rodio sin i obecao doci, sto je sam Misimovic potvrdio, da bi na kraju rekao da to nije istina i da ga ne ide posjetiti. Znam ja da se mnogo toga plasira, ne samo u bosanskim medijima, no ovdje je to vecinom ociglednije. Dakle kad sve saberem ostajem tog misljenja.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2010, 13:53

Principatus je napisao/la:Dakle kad sve saberem ostajem tog misljenja.
Nisam ni pomislio na to da promijenim tvoje mišljenje. Međutim, ovim sapunicama nikad kraja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 jul 2010, 13:56

Virtu, sukob je postojao, to ti ja mogu garantovati.

Ne znam zašto je nekome problem što Ćiro izjavljuje da voli Hrvatsku pa nakon toga Bosnu. To nije kompatibilno ili?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2010, 13:57

NoName je napisao/la:Ne znam zašto je nekome problem što Ćiro izjavljuje da voli Hrvatsku pa nakon toga Bosnu. To nije kompatibilno ili?
Zato što im daje osnovu da pljuju.
Voli te tvoje Sarajevo.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 05 jul 2010, 13:58

Virtu4l je napisao/la:
Nisam ni pomislio na to da promijenim tvoje mišljenje. Međutim, ovim sapunicama nikad kraja.
Ma dok je cire nece biti sapunicama kraja, misljenja sam da bi on bio jako dobar reziser, jako je mastovit za jednog dedu :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 jul 2010, 15:54

ja sam samo zelio da kazem da ovako rade velike reprezentacije i navijaci...
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-39155.htm

ne bacaju pod noge davno zapocetu misiju i ne pocinju uvijek ispocetka kao mi.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 jul 2010, 15:59

guber90 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ma dok je cire nece biti sapunicama kraja, misljenja sam da bi on bio jako dobar reziser, jako je mastovit za jednog dedu :D.

zbog te rezije, montaze i blefa umalo ne zavrsismo na SP. Nemojte o tome ko je koga da izvines pa nismo otisli. Svi smo mi krivi i igraci i navijaci i selektor. Svi se upale na prvu. Zamislite koje bi nebuloze pisali o Maradoni da smo mi onako zavrsili. :D

p.s. a vidi njih - ko sad mi pametniji od njih :D svasta :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jul 2010, 17:21

Virtu4l je napisao/la:Ja mislim da su to uglavnom bombe koje nam plasiraju naši poznavaoci fudbalskih prilika gladni senzacionalizma. Konstantno izvlačenje iz konteksta i slično.
Ocigledno da ti prvi ''biras'' koga staviti ili izvaditi iz tih kontesta.Po svom cejfu.
I naravno sam sebi uskaces u stomak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 05 jul 2010, 19:30

Evo posto ste protiv Papeta ja sam za to da se posalje nasem savezu neki ultimatum da hocemo na klupi Gerarda Martina koji je odstupio sa svoje pozicije pa ettt nadam se da ce @analiticar poslusati :) ha ya prihvatit ce on ovaj posao za 5 000 € :P
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 jul 2010, 22:32

Virtu4l je napisao/la: Nisam ni pomislio na to da promijenim tvoje mišljenje. Međutim, ovim sapunicama nikad kraja.
Pa kazem, mogu samo nagadjati i analizirati iz predlozenog. Naravno da je tu i tamo bilo izvaljivanja sa strane novinara, kao i danas. Ali mislim da je u tom slucaju se to vec tako ili veoma slicno odigralo. Uz to Misimovicu je jednostavno smetao pristup reprezentaciji, organizaciji okolo toga itd. Miske je prije svega sto se tice mentaliteta Nijemac. Za pojedine stvari koje je Ciro radio bi ovdje selektora objesili o m*uda, pa ljudi bi podivljali, kao za navedeno snimanje filma za vrijeme priprema itd. Misimovic je izgleda takav, miran, suti, trpi i onda mu pukne. A bar je kao jedini imao hrabrosti reci sta sve nije u redu, i bio je u pravu sa tim. Ne kazem ja nista, podrzavao sam Ciru, mnogo ih je htjelo samo uprazno da blati itd., covjek je doveo igranje i atmosferu u reprezentaciji na jedan novi nivo, nije vise bilo ono "meni se igra i ne igra, nego za dres se gine i tacka!" htjeli to neki priznati ili ne, ali jednostavno je bio presao jednu granicu.

Susic mu pase, slican kao on, suti, radi, profesionalno. Naravno da se i Susic mora boriti sa onim majmunima u savezu, ali mi se zgadi kad ga neko stavlja u istu posudu samo zato sto je postao selektor, dok se drugima koji to nisu uspjeli pripisuje nevinost pri kontaktima i suradnji sa savezom. Ne mjeri se istom mjerom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jul 2010, 23:21

Principatus je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Nisam ni pomislio na to da promijenim tvoje mišljenje. Međutim, ovim sapunicama nikad kraja.
Pa kazem, mogu samo nagadjati i analizirati iz predlozenog. Naravno da je tu i tamo bilo izvaljivanja sa strane novinara, kao i danas. Ali mislim da je u tom slucaju se to vec tako ili veoma slicno odigralo. Uz to Misimovicu je jednostavno smetao pristup reprezentaciji, organizaciji okolo toga itd. Miske je prije svega sto se tice mentaliteta Nijemac. Za pojedine stvari koje je Ciro radio bi ovdje selektora objesili o m*uda, pa ljudi bi podivljali, kao za navedeno snimanje filma za vrijeme priprema itd. Misimovic je izgleda takav, miran, suti, trpi i onda mu pukne. A bar je kao jedini imao hrabrosti reci sta sve nije u redu, i bio je u pravu sa tim. Ne kazem ja nista, podrzavao sam Ciru, mnogo ih je htjelo samo uprazno da blati itd., covjek je doveo igranje i atmosferu u reprezentaciji na jedan novi nivo, nije vise bilo ono "meni se igra i ne igra, nego za dres se gine i tacka!" htjeli to neki priznati ili ne, ali jednostavno je bio presao jednu granicu.

Susic mu pase, slican kao on, suti, radi, profesionalno. Naravno da se i Susic mora boriti sa onim majmunima u savezu, ali mi se zgadi kad ga neko stavlja u istu posudu samo zato sto je postao selektor, dok se drugima koji to nisu uspjeli pripisuje nevinost pri kontaktima i suradnji sa savezom. Ne mjeri se istom mjerom.
Miske ima tone slicnih stvari kao Pape.
Kad odigraju imalo kako valja ekipa pobjedjuje,jeli samo oni ''''zakinu u ekipi.Ili je poraz ili mucenje te ekipe do bola.Djabe sto ima jos deset igraca na terenu u njihovim ekipama
Izbjegavaju puno price(ako mogu) i vise vole to da ''odpricaju'' na terenu.
Jedni ih hvale do neba a drugi kude do djavola.Sredine nema.
I tu su velike slicnosti.
O ''mjerenju''je apsurdno i pricati.Vecina ih ''otfrlje''i zatvorenih ociju mjeri.''Bez metra i pojma o ikakvim mjernim duzinama''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 06 jul 2010, 03:54

Nije loše za četrnaestogodišnjaka!
A đe da znam?!

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 06 jul 2010, 08:54

SemPer_fi je napisao/la:Evo posto ste protiv Papeta ja sam za to da se posalje nasem savezu neki ultimatum da hocemo na klupi Gerarda Martina koji je odstupio sa svoje pozicije pa ettt nadam se da ce @analiticar poslusati :) ha ya prihvatit ce on ovaj posao za 5 000 € :P
Sta fali da ja vodim reprezentaciju?
To si sumnjas u mene?? Ja kad bi dosao na klupu onakvog tima i izgubio 2 od 3 prve utakmice, ja ne samo da bih sam otisao, nego bih i crkao od sramote....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 06 jul 2010, 12:03

analiticar_ je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:Evo posto ste protiv Papeta ja sam za to da se posalje nasem savezu neki ultimatum da hocemo na klupi Gerarda Martina koji je odstupio sa svoje pozicije pa ettt nadam se da ce @analiticar poslusati :) ha ya prihvatit ce on ovaj posao za 5 000 € :P
Sta fali da ja vodim reprezentaciju?
To si sumnjas u mene?? Ja kad bi dosao na klupu onakvog tima i izgubio 2 od 3 prve utakmice, ja ne samo da bih sam otisao, nego bih i crkao od sramote....
Jest vala sramota je izgubit od Njemacke ljudi se samo bore da osvoje Sp...

Svedska i nekako tu se slazem da smo trebali,morali dobiti al Pape je prvise vjerovo novajlijama ... :roll: :roll:
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 06 jul 2010, 12:09

a gdje je ovaj Pape sada?

Nisam odavno vidio lika da lakse zaradjuje lovu..Radi u BIH a boravi ko zna gdje, a ovi iz Saveza ga garant nisu nigdje ni prijavili...Od njih prima dobru lovu a u Francuskoj je garant na socijali ili na birou pa i otamo ubire lovu.....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 06 jul 2010, 12:38

analiticar_ je napisao/la:a gdje je ovaj Pape sada?

Nisam odavno vidio lika da lakse zaradjuje lovu..Radi u BIH a boravi ko zna gdje, a ovi iz Saveza ga garant nisu nigdje ni prijavili...Od njih prima dobru lovu a u Francuskoj je garant na socijali ili na birou pa i otamo ubire lovu.....
:lol: :lol: :lol:

Covjek odmara valjda i on ima pravo na godisnji ....

Imal svega ti i jedan reprezentativac da si ti zadovoljan s njim ??? Ti imas non stop neke zamjerke,kao da zivis u nekoj drugoj orbiti gdje je sve savrseno pa ti ovo sve izgleda nekako bjedno,dodzi sebi vise jednom... :!: :!:
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 06 jul 2010, 12:41

Pa kako da nema, Dzeko, Spahic, Ibricic, Salihovic, Pjanic,Hasagic, Nadarevic, Mravac, Rahimic, Misimovic pa i jedan dio ostalih

Prezadovoljan sam sa njima, decki igraju u skladu svojim mogucnostima....

No ovaj Pape je veliki nehljebovic, samo mu glava raste......

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 06 jul 2010, 14:18

Meni je najjaca ona "sta hocete, covjek radi za mizernu platu od 5000 eura", hahahaha, k'o da je Capello pa mu malo, nista ne radi, nikakav trener, mazlum po prirodi, gubi utakmice k'o na traci, ponizava nas, i jos bi trebalo da ima milione..uostalom, ne bi se bas slozio da je 120 000 maraka godisnje malo za ispodprosjecnog "trenera".

Uostalom, znamo svi otprilike kako stvari funkcioniraju u savezu, i moze Pape sa svojom rajom da radi sta hoce, a i libo ga taki nema nikakve odgovornosti prema narodu, kojemu je davno okrenuo ledja, tako da..

Bio sam protiv Cire cijelo vrijeme, dok su mu skoro svi (i ovdje na forumu) lizali pakash, ali sada kad vidim kakav nam je debil na klupi, skontam da Ciro Bog za njega, i da je steta pa su ga otjerali!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2010, 16:10

harishp je napisao/la:Ocigledno da ti prvi ''biras'' koga staviti ili izvaditi iz tih kontesta.Po svom cejfu.
Ne baš, Hare, moj stav je poznat, od prvog do zadnjeg dana. Npr. tvoj voljeni selektor, protiv njega sam od prvog dana, ali se suzdržavam od pljuvanja po njemu (tu i tamo bacim koju kritiku, ali ništa strašno), dva tri mjeseca mi ništa ne znače, pa ćemo da vidimo šta će se desiti.

U Ćirinim pobjedama su svi bili veliki, a u porazima su pokazali pravo lice.
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jul 2010, 20:36

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ocigledno da ti prvi ''biras'' koga staviti ili izvaditi iz tih kontesta.Po svom cejfu.
Ne baš, Hare, moj stav je poznat, od prvog do zadnjeg dana. Npr. tvoj voljeni selektor, protiv njega sam od prvog dana, ali se suzdržavam od pljuvanja po njemu (tu i tamo bacim koju kritiku, ali ništa strašno), dva tri mjeseca mi ništa ne znače, pa ćemo da vidimo šta će se desiti.

U Ćirinim pobjedama su svi bili veliki, a u porazima su pokazali pravo lice.
Ciro koji je javno po-srao i po-pisao BIH je imao vecu podrsku na samom pocetku,kao i cjelo vrijeme od Papeta.Jednog koji od prvih igraca odigrao tekmu za BIH ikada.Jadno je ako si ti na toj strani.
E pa ebem i nas a i nas karakter. :evil:kakvo lice,takav i obraz.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.