Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la sarajlija89 » 10 apr 2010, 00:04

za one koji ne znaju..juventusu nista nije dokazano i samo na osnovu razgovora sa sudijama je izbacen...a isto su radili i svi drugi timovi...i zato ona moggijeva ili smo svi krivi ili niko.......izbacivanjam juventusa ovih 5 godina serie a je automatski posatlo neregularno..i nezz kako ce to rijesit tamo...ovo je cirkus

al ok...eto to je to...citajte,ucite koga interesuje i pratite sudjenje...ja vise ne raspravljam oko ovog sa onima koji nisu upuceni...i vjerujem da ce ovoga puta biti ispravna odluka

Daffy odlican post gore..ne vrijedi se raspravljat kad nisu upuceni..oni ce se drzat toga OSUDJENI STE I VOZDRA..tako da mislim najbolje da se kolektivno povucemo iz rasprave ;) u krug se vrtimo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 apr 2010, 00:06

ja sam bio otvorio temu Rome nakon pobjede nad interom :mrgreen: .. ali odma izbrisana :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 apr 2010, 00:07

eh evo kralju odmah odgovor oko maseratija,taj maserati je dokazano placen od strane sudije koji je ga dobio,pracenjem elektronskog puta tog novca,i to je rijesen slucaj,eto opet malo citajte pa cete znati[/quote]

super sve to znam al i ti znaš da se taj maserati ne kupuje kao mlijeko u granapu već postoji lista čekanja koja je poprilično duga, a ovom sudcu su to ljudi iz juventusa sredili odma, sad se nameće pitanje zašto?
vjerovatno jer su to sve merhametli ljudi koji vole pomagati :lol:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 apr 2010, 00:07

povlacenje sa rasprave je najbolja stvar,ovako se djaba smaras i druge,jer nikom to nije bitno sem nama,ostali ce nastavit po svom starom,"namjestali ste",zapravo me i zaboli sta drugi misle ,toliko :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 apr 2010, 00:09

tony-mortale je napisao/la:eh evo kralju odmah odgovor oko maseratija,taj maserati je dokazano placen od strane sudije koji je ga dobio,pracenjem elektronskog puta tog novca,i to je rijesen slucaj,eto opet malo citajte pa cete znati
super sve to znam al i ti znaš da se taj maserati ne kupuje kao mlijeko u granapu već postoji lista čekanja koja je poprilično duga, a ovom sudcu su to ljudi iz juventusa sredili odma, sad se nameće pitanje zašto?
vjerovatno jer su to sve merhametli ljudi koji vole pomagati :lol:[/quote]

znam,zato sto je Moggi VIP u FIatu,i on mu je ucinio tu uslugu,tom dezignatoru,al opet je utvdjeno da on time nista nije dobio za Juventus,pa u ostalom za taj konkretan slucaj nije izrecena nikakava kazna,zato nekontam sto to navodis,to su samo pricice tablodia koje su davale tu sliku oko namjestanja a niko nije objasnio kasnije da ta konkrenta situacija je razrjesena,covjek je i priznao da je ta usluga izvrsena,i zavrsilo se s tim,jak i neki dokaz,ma odoh :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 apr 2010, 00:12

radi Calciopolija smo ostavili Moneyship 20 strana, a Bundesligi duvamo iza ledja 8-)

Forza Italia

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 apr 2010, 00:18

daffy je napisao/la:radi Calciopolija smo ostavili Moneyship 20 strana, a Bundesligi duvamo iza ledja 8-)

Forza Italia

hahaha...a nema nas jos puno aktivnih :D uglavnom mi juventini i ovi sto komentarisu nas :lol: :lol:

la kad pocne sp..ja mislim da cemo biti najbolji :D :D tema italijanska reprezentacija :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 10 apr 2010, 00:19

daffy je napisao/la:ja sam bio otvorio temu Rome nakon pobjede nad interom :mrgreen: .. ali odma izbrisana :roll:
hmmm ... to sam propustio druze :? evo ja cu otvorit temu al' sutra jer sam poprilicno pijan trenutno :D
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 apr 2010, 00:26

sarajlija89 je napisao/la:
daffy je napisao/la:radi Calciopolija smo ostavili Moneyship 20 strana, a Bundesligi duvamo iza ledja 8-)

Forza Italia

hahaha...a nema nas jos puno aktivnih :D uglavnom mi juventini i ovi sto komentarisu nas :lol: :lol:

la kad pocne sp..ja mislim da cemo biti najbolji :D :D tema italijanska reprezentacija :D
Tu ce biti kuknjave prvih 10-ak strana ali onda ce da pocinje slavlje i na kraju opet kuknjava. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 apr 2010, 00:29

samo mi jos ovo pratimo.. i Romanisti.. ovo je njihova kuca.. :mrgreen: interisti se lagano povukli u svoju malu temu, a mortale je prvi od milanista koji se tuspasio nakon dosta vremena.. :mrgreen: ali kad krene SP.. Italija na krilima mrtvog Camoranesija :lol: lik izgubio motivaciju za zivot.. jedina dobra stvar Italije ce biti

Buffon
x - Canna - Chiellini - Grosso

vec istrenirano u Juventusu.. ali mislim da ce Marchisio biti najvece otkrovljenje SP-a.. 100%.. nosit ce Italiju sa Pirlom..

@evil ocam otvorio.. otisao par sati sa neta i kad sam se vratio nema teme :mrgreen: ..

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 apr 2010, 01:46

Izgleda da je Bologna-Lazio namjesten mec. Naravno, opet je X u pitanju. Vrijedilo bi odigrati.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 10 apr 2010, 02:24

Posto ja vidim da se mi ovde ne mozemo ni oko jedne teme slozit(naravno tama seria A opcenito,ko je najbolji igrac,koji je najbolji klub pa i oko tog calcpolija),al oko jednog se svi slazemo Romanisti,Juventusovci,Interovci i MIlanezi a to je jedan jedini Halid Beslic....i u to ime jedna pijesma:
Ko bi reko cuda da sa dese pa Miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doc da ne mogu ulicom ti proc....!!!
toliko odmene idem lec...
heeheb :D :S
----------------------------------

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 apr 2010, 10:55

svasta :lol: :mrgreen:

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 10 apr 2010, 12:36

hhehee :D :S
--------------------------
Sad ozbiljno....ovo je mozda Romi predposlednja sansa da se probije na prvo mijesto....od vecerasnje tekme Fio:inter..ocekujem bar x (vise bi volio 1)...jer obijektivno Inter do kraja ima jos samo jedno tesku tekmu gostovanje Laziju...ovo bi ostale trebao lahko sve da dobije....jer igraju kuci sa Juventusom,Atalantom i Chijevom..idu u goste Sijeni....veceras svi za Fiorentinu navijamo :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 apr 2010, 12:38

Nažalost, morat ću da te razočaram al večeras će Inter sigurno dobit, možda čak i sa 0... Moruinho je to, a kad najviše treba kod njega nema pogreške ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 apr 2010, 13:19

nasuprot Murinha nije neki anonimus vec Cezare..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 apr 2010, 13:35

Viole nece izgubit ;) 2-0 prognoziram

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 10 apr 2010, 13:53

sarajlija89 je napisao/la:Viole nece izgubit ;) 2-0 prognoziram
ti kad god prognoziras to je garant tako i bude.....Zivio prognozer :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 apr 2010, 13:58

pa nisam tako cesto prognoziro..nez otkud ti to,valjda mislis na chelsea :P a nisam tako los ba..kladionicu cesto prodjem :D

da se nadovezem..u ova dva kola nema vam pobjede :D :lol: ..eto ti sad prognoze :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 apr 2010, 15:54

Sta je ovo, niko ne spominje calciopoli? :mrgreen:
@daffy - otvori posebnu temu o tome, dobivas zeleno svjetlo. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []