Olimpik Sarajevo
- Megamon
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Gracic zna najbolje,ipak je to najveci gospodin,,,,,,,,,,,,,,,,
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- KB-TM87
- Kontakt:
Neće loše izgledati stadion, al nešto mi se radovi previše sporo obavljaju 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Sto je trava zuta trenutno to nema veze , bitno je da je drenaza uradjena kako treba ako je uradjena a ovaj momak iznad kaze da jeste.
Ako se sve ovo uradi kako treba eto vam uskoro najboljeg stadiona u drzavi, ne najveceg ali "najpismenijeg"
.
Ako se sve ovo uradi kako treba eto vam uskoro najboljeg stadiona u drzavi, ne najveceg ali "najpismenijeg"

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Da su izbori u oktobru čitav stadion bi bio gotov do kraja augusta...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Može li nam neko reći šta bi sa Subašićem.Niti igra za vas ,a niti ode gdje?Da nije kakva bolest u pitanju nedaj bože?
Može li ijedan normalan post od tebe?hordas'87 je napisao/la:konzervirali ga i cuvaju ga u sanskom mostu do sljedeceg prelaznog roka

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Skontat ćeš sam,duga je godina!hordas'87 je napisao/la:moze ne znam koji te interesuje samo reciMancini je napisao/la:Može li ijedan normalan post od tebe?hordas'87 je napisao/la:konzervirali ga i cuvaju ga u sanskom mostu do sljedeceg prelaznog roka

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
sa regojom i rascicem treba nesto da vidim ili vladavicem hirosem s kim i sta treba da vidim pitanje je dokad ce trajati ta tvorevina dala je ova drzava takvih klubova koliko hoces
O kakvoj tvorevini pričaš živ bio?hordas'87 je napisao/la:sa regojom i rascicem treba nesto da vidim ili vladavicem hirosem s kim i sta treba da vidim pitanje je dokad ce trajati ta tvorevina dala je ova drzava takvih klubova koliko hoces

obrisi odmah a pabiza i herbiona ostavi da lupaju i dalje i da jebu ljudima teme doduse herbion manje
Zna li se ista vise od Subasica i njegov transfer u Russiju..? Koji klub..?
Mislim da ce ova tribina imati 3 reda,dobro kad se stave tu stolice vjerujem da ce lijepo izgledati! ..Bice ovo lijep stadion ako ovako nastave sa izgradnjom!-A- je napisao/la:Je l' ovo prave i neku manju tribinicu preko puta ove postojece??
Ako jeste koliki ce njen kapacitet biti??
Ne djeluje mi da moze biti nesto prevelika jer je jako blizu parking i dvoriste dzamije.
Juce sam malo prosetao pored stadiona i prvo sto mi je zasmetalo je trava.Mislim da je trava neadekvatna za nogometni teren.Za ostalo svaka cast.Vidim dole prema Vistafonu ima neki temelji kao za reflektore a neznam jeli to sad u planu.k_c je napisao/la:Mislim da ce ova tribina imati 3 reda,dobro kad se stave tu stolice vjerujem da ce lijepo izgledati! ..Bice ovo lijep stadion ako ovako nastave sa izgradnjom!-A- je napisao/la:Je l' ovo prave i neku manju tribinicu preko puta ove postojece??
Ne djeluje mi da moze biti nesto prevelika jer je jako blizu parking i dvoriste dzamije.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Izgleda ostaje,osim ako ga Borussia ne kupiTKC je napisao/la:Zna li se ista vise od Subasica i njegov transfer u Russiju..? Koji klub..?

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
uh, pa zar nije subašić trebao biti predstavljen u dortmundu? pabizo, herbion ublehe jedne 

Pa ovaj Subašić je komedija živa .Mislim da se Nijaz pojede od muke kad vidi šta Željo radi a on onog svog nemože nigdje da ugura. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
neće ova trava do proljeća biti spremna za upotrebu123456 je napisao/la:Juce sam malo prosetao pored stadiona i prvo sto mi je zasmetalo je trava.Mislim da je trava neadekvatna za nogometni teren.Za ostalo svaka cast.Vidim dole prema Vistafonu ima neki temelji kao za reflektore a neznam jeli to sad u planu.k_c je napisao/la:Mislim da ce ova tribina imati 3 reda,dobro kad se stave tu stolice vjerujem da ce lijepo izgledati! ..Bice ovo lijep stadion ako ovako nastave sa izgradnjom!-A- je napisao/la:Je l' ovo prave i neku manju tribinicu preko puta ove postojece??
Kako ti znaš da neće trava biti spremna do proljeća?
pa ja sam ti poznati travar, valjda ja znam o travi najboljeMancini je napisao/la:Kako ti znaš da neće trava biti spremna do proljeća?
Kako samo vješto ovi advokati Olimpika I Gracica izbjegavaju temu Subašića i odgovore na pitanja... ne želite da se dalje blamirate, šta? ili možda već ima potpisan neki ugovor al to je tajna?!
I taj stadion je još jedna smijurija, ko da se neka arena gradi a ne samo stavlja nova trava i kreči tribina, pa treba ovoliko vremena. Stadion-Subašić, sve to može u isti koš. Ali Olimpik je prejak realno, sasvim sigurno će jednog dana biti broj 1 u Sarajevu.
I taj stadion je još jedna smijurija, ko da se neka arena gradi a ne samo stavlja nova trava i kreči tribina, pa treba ovoliko vremena. Stadion-Subašić, sve to može u isti koš. Ali Olimpik je prejak realno, sasvim sigurno će jednog dana biti broj 1 u Sarajevu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.