Ljudi, batalite malo. OK
DDR je rekao to shto je rekao, on je deo te repke, a ne neko od nas.
Oni ljudi
znaju neke stvari o kojima
mi nagadjamo. Meni je Balotellijevo ponashanje ogravno, BTW, pa mozhda i nisam objektivan.
O Prandelliju sam rekao shta sam misilo. Ali, nemojte da zayebavate da Balotellijevo attention whore ponashanje nije problem 1 kolektiva

Chovek je malo toga odigrao, a od njega se ochekuje da vodi repku kao shto to rade Suarez, Messi ili Robben. No, vazhno je da se prozivaju Englezi, zeza sa Panini albumom, pricha o sebi u trecem licu jednine i besedi spike o rasnoj segregaciji a la Martin Luther King.
"Ali, nemojte da svaljujete svu krivicu na mene ovoga puta jer je Mario Baloteli dao sve od sebe ovom timu Italije i nije napravio nijednu glupost”, napisao je Baloteli.
“Mario Baloteli ima čistu savest i spreman je da ode napred jači nego ikada i uzdignute glave. Ponosan što je dao sve od sebe za svoju zemlju. Ili možda, kao što kažete, nisam Italijan. Afrikanci se nikad ne bi odrekli ‘brata’. Nikada. Zbog ovoga smo mi crnci, kako nas zovete, svetlosnu godinu ispred. Sram nije kada propustite šansu ili trčite manje ili više. Ovo je sramno. Pravi Italijani! Zaista?”, dodao je Baloteli.