Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
http://www.zenit.ba/?p=9182" onclick="window.open(this.href);return false;
Čelik do bagro
Evo Latvijci prvi isprobaše novi travnjak. 
Stvarno je lijepo kad se ne moramo stidi pred gostima kada treniraju na BP.
Neka uživaju večeras a sutra navečer neka se aBd pozdrave sa tri boda pred našim Zmajevima.
Neka uživaju večeras a sutra navečer neka se aBd pozdrave sa tri boda pred našim Zmajevima.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
voltron30 je napisao/la:Evo Latvijci prvi isprobaše novi travnjak.
Celik je prvi isprobao novi travnjak , mislim ovaj pa ciji je stadion
Čelik do bagro
Jesul ga vec razvalili ?
Ima li neko slika poslije tih treninga .. ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
pa naravno da su sigurno izvalili koji komad zemlje ili sl. Po ovim nekim komentarima, imam osjecaj da ce nekolicina ljudi sutra zaplakati kada neko uleti klizeci po novom travnjakuM4kaveli je napisao/la:Jesul ga vec razvalili ?![]()
Hahahaha
Djaba se ljudi trudili
Ma trebali su Celikovci i Latvijci trenirati na crkvickom brdu kako bi teren ostao ''neokrznut'' za ZMAJEVE
Djaba se ljudi trudili
Ma trebali su Celikovci i Latvijci trenirati na crkvickom brdu kako bi teren ostao ''neokrznut'' za ZMAJEVE
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Vidim biti će i elektronske reklame pokraj terena 
Kako znas ?
I moze li neko postaviti slike poslije treninga ?
I moze li neko postaviti slike poslije treninga ?
- Emir ZENICA
- Kontakt:

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Sto smo moderni LCD ekrani za reklame. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ne'a sta, stvarno ce sad biti lijepo na Bilinom, nego hoce staviti i LCD gdje je rezultat ili samo ove reklame na terenu ?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Mislim da idu samo reklame 
Vidjet ce te vi ovaj hram u subotu
Vidjet ce te vi ovaj hram u subotu
Volim te Celik ! ! !
- legenda reala
- Kontakt:
Bogami je šteta dati da se igra na ovom terenu, uništiće ga krkani i džaba ode 2 miliona

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja sam rekao sto vise slika do sutra,samo slikat i onda u arhivu ove slike,jer nece biti kao prije

Volim te Celik ! ! !
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Odlicno je samo treba one zgrade skloniti. Kvare dojam skroz. Ili bar neki carsaf dici da se zaklone!
Salu na stranu ovo stvarno super izgleda! A elektronske reklame su tacka na i. Cista desetka!
Salu na stranu ovo stvarno super izgleda! A elektronske reklame su tacka na i. Cista desetka!
Bombona!!
I nekad i sada.
Na što bi to tek ličilo..
I nekad i sada.
maxuz baxuz je napisao/la:Odlicno je samo treba one zgrade skloniti. Kvare dojam skroz. Ili bar neki carsaf dici da se zaklone!
Na što bi to tek ličilo..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Elektronske reklame su bili i prije...
Ima li kakvih slika iz Srebrenika? Prica mi prijatelj, koji je inace iz Srebrenika a zivi u Sarajevu, da je cuo da se nesto radi tamo na stadionu Gradine...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.