Večeras neka napravi džezvu čaja i cijelu noc nek` se pari, ha jaMegamon je napisao/la:Papac ima problema sa sinusima.Al' nadati se da ce zaigrati.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Večeras neka napravi džezvu čaja i cijelu noc nek` se pari, ha jaMegamon je napisao/la:Papac ima problema sa sinusima.Al' nadati se da ce zaigrati.
romeo je napisao/la:Večeras neka napravi džezvu čaja i cijelu noc nek` se pari, ha jaMegamon je napisao/la:Papac ima problema sa sinusima.Al' nadati se da ce zaigrati.
Barney Stinson je napisao/la:U Francuskoj je i podrška iz Širokog..
Rođak slao neka nagradna igra Bet Live-a i dobio i otisli u subotu ujutro..spielführer_21 je napisao/la:Barney Stinson je napisao/la:U Francuskoj je i podrška iz Širokog..Može malo opširnije?
ma ovo je za nas finale, nema cuvanja.budjavi je napisao/la:ne mogu reci da se slazem sa tobom....ali opet znam sta mislis, ne treba se cuvati jer mozemo ici i bez baraza dalje.calcio je napisao/la:
Ne treba se niko cuvati. Ako budemo igrali baraz, krpicemo se. Sutra se ne smijemo stediti.
cupava situacija brate...cupava.
Svaka castBarney Stinson je napisao/la:U Francuskoj je i podrška iz Širokog..
ovo bukvalno baklavameho-medo je napisao/la:------------------ Begovic -------------------
Mujdza------Spahic---------Papac--------Lulic
-----Zahirovic----Rahimic----Medunjanin----
---------------Pjanic------Misimovic-----------
----------------------Dzeko----------------------
ja mislim da bi ova postava trebala poceti sutra veoma smo jaki u defanzivi prakticno tri defanzivna igraca plus jos 4 igraca u zadnjoj liniji Dzeko se nebi trebao vracati preko polacentra on bi na polovini francuza zajedno sa misimovicem pravio pritisak na zadnju liniju francuza ......
alal vera šinko i Lištica je u BIHmak_033 je napisao/la:Uhh ne sjecam se kad sam bio nervoznij... Da se samo hoce ponoviti Belgija!
Svaka castBarney Stinson je napisao/la:U Francuskoj je i podrška iz Širokog..
ja mislio da se ti javljaš iz pariza, ali izgleda da je rođak veća ljudinaBarney Stinson je napisao/la: Rođak slao neka nagradna igra Bet Live-a i dobio i otisli u subotu ujutro..
hahah nisam primjetio ali zaista je super formacijacala je napisao/la:ovo bukvalno baklavameho-medo je napisao/la:------------------ Begovic -------------------
Mujdza------Spahic---------Papac--------Lulic
-----Zahirovic----Rahimic----Medunjanin----
---------------Pjanic------Misimovic-----------
----------------------Dzeko----------------------
ja mislim da bi ova postava trebala poceti sutra veoma smo jaki u defanzivi prakticno tri defanzivna igraca plus jos 4 igraca u zadnjoj liniji Dzeko se nebi trebao vracati preko polacentra on bi na polovini francuza zajedno sa misimovicem pravio pritisak na zadnju liniju francuza ......![]()
Znaci jos jedan pobornik Francuza vise.Barney Stinson je napisao/la:Rođak slao neka nagradna igra Bet Live-a i dobio i otisli u subotu ujutro..spielführer_21 je napisao/la:Barney Stinson je napisao/la:U Francuskoj je i podrška iz Širokog..Može malo opširnije?
to bi mu bila najveca glupost*p!p!t@* je napisao/la:Da da da Hasagić spreman da brani,a korektno bi bilo od Sušića da ispuni obećanje...
evo i ja baš gledam, ko bi sad tu bio pametan, to niko ne radi tako, svagdje se zna ko je prvi a ko drugi golman, al hajd nema veze ko je na golu samo nek oni dobijuarmin je napisao/la:Hasagić brani, sad bilo na OBN-u.
Ne mogu biti pametan...majestic24 je napisao/la:to bi mu bila najveca glupost*p!p!t@* je napisao/la:Da da da Hasagić spreman da brani,a korektno bi bilo od Sušića da ispuni obećanje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.