Normalno, kad za razliku od tebe znam situaciju na terenu, a ne iz onoga sta pise u novinama i portalima..TheChief je napisao/la: Ma ja, u pravu si.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Normalno, kad za razliku od tebe znam situaciju na terenu, a ne iz onoga sta pise u novinama i portalima..TheChief je napisao/la: Ma ja, u pravu si.
A jos ljepse vidjeti sve one koji sada podrzavaju Kalinića, a isti im je redovno bio najmrzi i najodvratniji kosarkas Srbije, na svim prvenstvima...LlullSergio je napisao/la:Jes lijepo vidjet cigane kako hejtaju sad svog dragog Nikolu Kalinica![]()
Sad im je i Lučić bolji igrac od istog
A na sta da sumnjamo povodom Nedovićevog izostavljanja?LlullSergio je napisao/la:Pa ima i to ako cemo iskreno.
Ali je pošteno reci i izaci u javnost sa tim, smeta nam to sto je radio, mislimo da nije pravi primjer omladini, sportasima drugima bla bla. Nije dobar sa suigracima i tako dalje.
Ovako je logicno da ce svi sumnjati da su glavni razlog njegovog izostavljanja izjave o politici.
На ?, $ у " - " ? ову ", а ? - " ? ? " $, ? " " роваре " & % " " $ " $, "?" ужарене ? " у " "."Razgovarao sam sa Kalinićem u ponedeljak i on je reagovao vrlo zrelo i pozitivno. Razumeo je i shvatio priču zašto ga sada nema.."
"Negovo nastupanje u reprezentaciji nije završeno, u budućnosti zavisi od forme rezultata i ponašanja".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.