RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
Joj Analic druze,sto postavi ove slike,samo se covjek iznervira kad vidi ovo,zgadi mi se sve kad vidim sta se sve radi...
-
- Kontakt:
Mora ga promašiti kad velež nije navikao na penale kao pojedine ekipe koje pobjeđuju "slučajno" 1-0, sami ćete se prepoznati veliki pozdrav 

Morao ga je promašit jer je bila prodata utakmica...MOSTAR ISTOK je napisao/la:Mora ga promašiti kad velež nije navikao na penale kao pojedine ekipe koje pobjeđuju "slučajno" 1-0, sami ćete se prepoznati veliki pozdrav
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
žELJO JEDINI KLUB KOJI PE POSJEĆA NA LEOTAR, U GOSTIMA MREŽA DO VRHA NAPUNJENA,A KUĆI UZ POMOĆ SUDIJA 1-0 "SLUČAJNO"
A Velež je jedini koji me podsjeća na Orašje.
kad mu zagusti da ispadne iz lige, onda moli da ga puštaju da ostane.
Pa onda u sljedećoj sezoni vraća dugove, prvo čeliku, pa će i Modriči. Buraz Odigraj X ko vrata uloži kuću. To je siguran X. Poslušaj mene.

kad mu zagusti da ispadne iz lige, onda moli da ga puštaju da ostane.
Pa onda u sljedećoj sezoni vraća dugove, prvo čeliku, pa će i Modriči. Buraz Odigraj X ko vrata uloži kuću. To je siguran X. Poslušaj mene.

Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 27 okt 2009, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
kako to sad odjednom svi posteni fini nevini samo Zeljo ne valja et svi su kako treba mi ne valjamo pun mi je qrac supljee nego lijepo savez sjebite pa napravite normalne uslove nije to do Zelje nego do sudija i saveza i lijepo ne prodaji te se da ste posteni niko u ovoj PL strasnoj nije posten i tacka dosta glume
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Velež je protiv Čelika bio 4 puta bolja ekipa kao što sam rekao.
Čelik se je branio i odbranio što ovaj kaže. I svaka čast golmanu.
Penal jeste bio sumnjiv u najmanju ruku, ali je Čelik imao otvoreno suđenje da se nadmeće.
Ne znam što se manijaci hvatate slamke. Nalazite bijedne primjere i samo pojedine odluke koje vama odgovaraju, a zanemarujete 100 nekorektnih odluka na samo jednoj vasoj utakmici.
PA ČOVJEČE 5 METARA ČOVJEK OD OFFSAJD LINIJE, A SVIRAN OFSAJD. Nedo bog da je TV prenosila ovu utakmicu kao što je Zrinjski - Sarajevo. Kako bi se tek onda raja smijala.
Penal jeste bio sumnjiv u najmanju ruku, ali je Čelik imao otvoreno suđenje da se nadmeće.
Ne znam što se manijaci hvatate slamke. Nalazite bijedne primjere i samo pojedine odluke koje vama odgovaraju, a zanemarujete 100 nekorektnih odluka na samo jednoj vasoj utakmici.
PA ČOVJEČE 5 METARA ČOVJEK OD OFFSAJD LINIJE, A SVIRAN OFSAJD. Nedo bog da je TV prenosila ovu utakmicu kao što je Zrinjski - Sarajevo. Kako bi se tek onda raja smijala.
Vrapčići, Velež vs Jedinstvo. Navijač silazi sa tribine i opali pomočnom sudiji šamar. To glavni sudija "nije primjetio", igra se nastavila i pobjeda Veleža...Analic je napisao/la:Velež je protiv Čelika bio 4 puta bolja ekipa kao što sam rekao.
Hajd sad reci, da ovo nije istina?
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 27 okt 2009, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
U dvije utakmice ste katastrofalno pokrali Velež. Izbacili iz KUP-a i uzeli bodove nepravedno. A niste ni remije zaslužili. Ovo je neviđena krađa uz 100 nepravednosti. Znači dvije prejebene krađe u samo par dana.Urban je napisao/la:kako to sad odjednom svi posteni fini nevini samo Zeljo ne valja et svi su kako treba mi ne valjamo pun mi je qrac supljee nego lijepo savez sjebite pa napravite normalne uslove nije to do Zelje nego do sudija i saveza i lijepo ne prodaji te se da ste posteni niko u ovoj PL strasnoj nije posten i tacka dosta glume
Nije ovo slućaj obično domaćinsko gdje se presudi 3-4 bitne odluke u korist domaćina. Vi ste nas uništili suđenjem.
Ukrali nam prolaz u kupu i ukrali nam priključak Borcu u ligi. I ti to porediš sa nekim normalnim suđenjem domaćinskim drugih klubova. PA ovo je vrhunac.
Ali je riječ o Želji pa se sve prešutilo nekako. Sarajevski mediji šute. Da je Željo pokraden kao Velež bilo gdje ovako u dvije utakmice bile bi tome posvećene minimalno 2 čitave stranice u novinama, na televiziji bi emisije organizovali... itd.
Koja sezona??? šta???AYAN je napisao/la: Vrapčići, Velež vs Jedinstvo. Navijač silazi sa tribine, i opali pomočnom sudiji šamar. To glavni sudija "nije primjetio", igra se nastavila i pobjeda Veleža...
Nemam blage veze o čemu ti govoriš. Prvi put čujem da se išta ovako i desilo.
Što se fatate za slamku. Jeli ja vama ovdje donosim snimke nekih vaših domaćih grešaka sudija.
Bolan ja vama ne govorim o nekim rekla kazala, o jednoj grešci ili jednom događaju. Pustite slamku više.
Ja vam govorim o dvije utakmice i dvije krađe u kojima je sve i skoro svaka odluka išla u korist Želje. Nemojte molim vas opet nekih pojedinih primjera. Što se desilo jednom u 1000.
Analic je napisao/la:U dvije utakmice ste katastrofalno pokrali Velež. Izbacili iz KUP-a i uzeli bodove nepravedno. A niste ni remije zaslužili. Ovo je neviđena krađa uz 100 nepravednosti. Znači dvije prejebene krađe u samo par dana.Urban je napisao/la:kako to sad odjednom svi posteni fini nevini samo Zeljo ne valja et svi su kako treba mi ne valjamo pun mi je qrac supljee nego lijepo savez sjebite pa napravite normalne uslove nije to do Zelje nego do sudija i saveza i lijepo ne prodaji te se da ste posteni niko u ovoj PL strasnoj nije posten i tacka dosta glume
Nije ovo slućaj obično domaćinsko gdje se presudi 3-4 bitne odluke u korist domaćina. Vi ste nas uništili suđenjem.
Ukrali nam prolaz u kupu i ukrali nam priključak Borcu u ligi. I ti to porediš sa nekim normalnim suđenjem domaćinskim drugih klubova. PA ovo je vrhunac.
Ali je riječ o Želji pa se sve prešutilo nekako. Sarajevski mediji šute. Da je Željo pokraden kao Velež bilo gdje ovako u dvije utakmice bile bi tome posvećene minimalno 2 čitave stranice u novinama, na televiziji bi emisije organizovali... itd.
nije ti Zeljo sudio nego sudija a drugo to znas dobro koje odgovooran za sve a to je savez i sudije svima se krade i svi kradu nema nevinih i cistih niko ama bas niko od klubova nije cist
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Tekma je zavrsila 1:1,navijaci uletili na teren i velez dobio 5 utakmica zabrane pred publikom,o toj utakmici pricas???AYAN je napisao/la:Vrapčići, Velež vs Jedinstvo. Navijač silazi sa tribine i opali pomočnom sudiji šamar. To glavni sudija "nije primjetio", igra se nastavila i pobjeda Veleža...Analic je napisao/la:Velež je protiv Čelika bio 4 puta bolja ekipa kao što sam rekao.
Ja samo hoću da ti kažem, ako već potenciraš poštenje, onda bi Velež, prema tome, trebao ove godine biti u prvoj ligi Federacije i šuti majke ti...Analic je napisao/la:Koja sezona??? šta???AYAN je napisao/la: Vrapčići, Velež vs Jedinstvo. Navijač silazi sa tribine, i opali pomočnom sudiji šamar. To glavni sudija "nije primjetio", igra se nastavila i pobjeda Veleža...
Što se fatate za slamku. Jeli ja vama ovdje donosim snimke nekih vaših domaćih grešaka sudija.
Bolan ja vama ne govorim o nekim rekla kazala, o jednoj grešci ili jednom događaju. Pustite slamku više.
Ja vam govorim o dvije utakmice i dvije krađe u kojima je sve i skoro svaka odluka išla u korist Želje. Nemojte molim vas opet nekih pojedinih primjera. Što se desilo jednom u 1000.
Ja ne branim one koji su evidentno pokrali velež, ali problem je što po tvojoj priči veleža svi yebu, a Velež se bori protiv koripcije i kriminala. Prkosi nemoralu i lopovluku.
De bolan, okani se te priče. Kad bi se zbrisali Kriminalci koji pomažu Želji, onda bi ostali oni koji pomažu Veležu i tu bi Željo ispušio foru.
Žalili ste Želju kad je igro protiv Slavije, vidjeli ste da su tri Željina boda bila ukradena. A sad vam Željo primjer Kriminala.
I na Koševu ste Dobili batine od Đakmića, a sad vam Pitari Ližu Gusicu, jer su i oni pokradenu kod Zrinskog.
U ovoj ligi SvaK bude pokraden barem po tri-četiri puta, zato mi molim te nemoj pričati o Poštenju Veleža.
Cijenim Velež i Rođene, ali nisu ni u Veležu svi cjećke da ga ebeš...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Nije Željo malo sutra. Dvije utakmice protiv vas u obje katastrofalno suđenje, a dva različita sudca.Urban je napisao/la: nije ti Zeljo sudio nego sudija a drugo to znas dobro koje odgovooran za sve a to je savez i sudije svima se krade i svi kradu nema nevinih i cistih niko ama bas niko od klubova nije cist
Pa ne sude sudije za sebe. Nemaju sudije koristi od suđenja, nego FK Željo ima koristi od suđenja u te dvije tekme. A Sudije imaju samo koristi od para.
Veležovo iskustvo sa suđenjem je drugačije za razliku od nekih klubova kao što ste vi. Velež je primoran namjestiti jednu utakmicu kući jer je zakinut zbog toga što su drugi klubovi namjestili 10 utakmica.
Veleža se pokrade bez potrebe na 10-ak utakmica, drugi klubovi kao što evo i vi radite u sred sezone i pred kraj sezone namještaju utakmice i uzimaju bodove redovno u nekoj borbi za vrh i ostanak. I Velež bude primoran pred kraj.
Velež je za razliku od drugih klubova u 98% slućajeva bio žrtva suđenja, a u 2% profitirao.
Za razliku od nekih klubova koji imaju neke ambicije za evropu pa moraju namještati svaku drugu utakmicu da bi postigli zacrtani cilj.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Prva utakmica kupa BiH u Mostaru, Velez-Zeljeznicar 0:0 .. Sta je bilo tu, neki problemi garant ..VFCB je napisao/la:dolazite vi u mostar tako je, samo nema potrebe da kupujemo sudije ni da vas krademo, nece biti kradje sigurno![]()
cemu to drug kad vas mozemo dobiti bez ikakvih problema 2- 3 gola razlike, naravno uz normalno sudjenje![]()

Sta da ti covjek napise na ovu glupost .. !MOSTAR ISTOK je napisao/la:žELJO JEDINI KLUB KOJI PE POSJEĆA NA LEOTAR, U GOSTIMA MREŽA DO VRHA NAPUNJENA,A KUĆI UZ POMOĆ SUDIJA 1-0 "SLUČAJNO"
To da kuci ove sezone dajemo malo golova je tacno i tako je kako je. A ovo sto si napisao za gostujuce utakmice je jedna od VECIH GLUPOSTI na forumu .. U 6 odigranih utakmica na strani ove sezone imamo gol razliku 4:7 ili 1,16 primljenih golova po utakmici ..
Shvatam ja da je tebi muka zbog poraza i svega ali nemoj da to utice na tebe i da pises ovako glupe postove ..

P.S. Znas li neki klub u nasoj ligi koji je u jednoj sezoni dao preko 100 golova a da to nije Zeljo ..

Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 27 okt 2009, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Nije istina evo ti jednostavna formula. Orašje je pred kraj ušlo u dogovaranje više utakmica.AYAN je napisao/la:Ja samo hoću da ti kažem, ako već potenciraš poštenje, onda bi Velež, prema tome, trebao ove godine biti u prvoj ligi Federacije i šuti majke ti...Analic je napisao/la:Koja sezona??? šta???AYAN je napisao/la: Vrapčići, Velež vs Jedinstvo. Navijač silazi sa tribine, i opali pomočnom sudiji šamar. To glavni sudija "nije primjetio", igra se nastavila i pobjeda Veleža...
Pošteno suđenje zadnjih par kola = VELEŽ OPSTAJE
Prljava igra = VELEŽ OPSTAJE
Pri tom Orašje je igralo 10x prljavije od Veleža.
Veležu se nikada nije natezalo i Velež je klub najzakinutiji suđenjem i prljavim poslovima.
Ovaj ostali dio tvog posta neću ni da komentarišem. Ne možeš izjednačavati sada i vaditi se. Smjiješan si.
Kada se vas pokrade. Na sva vrata se priča. Kada vi pokradete onda priča "svi to rade". Haj ne moj živ bio.
A na kraju krajeva sto ne platite covjeku kad vec stelite utakmicu, za neupucene sudije je namjerno sjebo velez i znalo se od ranije da ce vam se naklatiti na kosti samo jer mu je velez duzan od ranije ja cak mislim da ste i dobro prosli.Na slikama se ne moze puno toga vidjeti a najmanje trenutak kad je lopta upucena,nama je recimo prosle godine cist gol ponisten u vrapcicima sto onda niste dizali toliku halabuku postenjacine?
da da svi su "posteni" nek samo Zeljo ne valja sve sto vam ne pase vi svalite na nas mi smo krivi za sve sto ne valja et nek bude lakse
Čuj čist gol. Fatate se relativnih pojedinačnih i upitnih primjera stalno. Ali hajde recimo da jeste bila sudijska greška.JoinUnion je napisao/la:A na kraju krajeva sto ne platite covjeku kad vec stelite utakmicu, za neupucene sudije je namjerno sjebo velez i znalo se od ranije da ce vam se naklatiti na kosti samo jer mu je velez duzan od ranije ja cak mislim da ste i dobro prosli.Na slikama se ne moze puno toga vidjeti a najmanje trenutak kad je lopta upucena,nama je recimo prosle godine cist gol ponisten u vrapcicima sto onda niste dizali toliku halabuku postenjacine?
Vi ste mogli otvoreno da igrate 90 minuta i stvarate prilike. A Veležu nije dozvoljeno niti da stvara prilike. Morali su momci umrijeti 10x gore na terenu da stvore par prilika, a trebali su ih imati 10 puta više. Vi ste otvoreno igrali i stvarali prilike i sada jednu upitnu situaciju stavljate u sredinu pažnje. A Šta je sa 100 situacija krađe u samo jednoj utakmici na Grbavici.
POREĐENJA SU VAM BAJNA. NIĐE VEZE
Da ne govorim da ste nas vi pokrali u dvije bitne utakmice. Izbacili nas iz kupa i uzeli nam bodove priključka za Borcem.
A za šta ste se vi borili tada.
Haloooooo rodzeni pa sta ste se nafurali??? sta je u kupu namjesteno bolje sudzenje nije moglo biti zeljo na srecu dao go u zadnjim minutama da nije bilo srece prosli bi i spustite se na zemlju....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.