Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Koga nakon Sušića?
Nude mu Nikica za pomocnika, koja sizofrenija FSRS zasjeda da nadje pomocnika kuknjava kuknjava kuknjava
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma pristali su oni na svasta nesto, na jednog Predsjednika na primjer ili da nikad do sada Srbin nije bio selektor. Moze se s njima sve dogovorit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Zauzvrat im dadnes zeleno svijetlo za par prijateljskih sa repkom RS, selektora U21 repke...Cartman je napisao/la:Ma pristali su oni na svasta nesto, na jednog Predsjednika na primjer ili da nikad do sada Srbin nije bio selektor. Moze se s njima sve dogovorit.

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 28 nov 2014, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
dovoljno je vidjeti kakve likove oni predlazu za pomocnika, kao sto rece ovaj @heller to je sizofrenija cista.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Pa ta repka RS je nesto najbolje, s tim ih nasi vrte oko prsta. Dadnu im zeleno svijetlo, a znaju da ce UEFA ili FIFA zaustavit.Goalgetter je napisao/la:Zauzvrat im dadnes zeleno svijetlo za par prijateljskih sa repkom RS, selektora U21 repke...Cartman je napisao/la:Ma pristali su oni na svasta nesto, na jednog Predsjednika na primjer ili da nikad do sada Srbin nije bio selektor. Moze se s njima sve dogovorit.

Nebi ih za pomoćnike u neki ozbiljniji premierligaški a kamo li u reprezentaciju!Sve dok je ovako za naš fudbal/nogomet nema budućnosti!STEVIE je napisao/la:dovoljno je vidjeti kakve likove oni predlazu za pomocnika, kao sto rece ovaj @heller to je sizofrenija cista.
- Goalgetter
- Kontakt:
Tako je. Ukoliko se za tu postavi odgovorna osoba, nemam nista protiv da to bude Srbin. A za repku RS, mislim da ce FIFA sada i dati zeleno svijetlo, ali vise, oni nikad nece ni dobiti nego od ovih prijateljskih, sto je i logicno, isto kao i sto se nikad nece moci osamostaliti.Cartman je napisao/la:Pa ta repka RS je nesto najbolje, s tim ih nasi vrte oko prsta. Dadnu im zeleno svijetlo, a znaju da ce UEFA ili FIFA zaustavit.Goalgetter je napisao/la:Zauzvrat im dadnes zeleno svijetlo za par prijateljskih sa repkom RS, selektora U21 repke...Cartman je napisao/la:Ma pristali su oni na svasta nesto, na jednog Predsjednika na primjer ili da nikad do sada Srbin nije bio selektor. Moze se s njima sve dogovorit.Jedno 10 puta se desavalo. A to za U21 repku, neka bude. Jagodic je radio odlican posao u prvim kvalifikacijama. A-repka uvijek prioritet.
Samo, gdje su Hrvati u ovoj prici.

Nikola **** Nikić, pa lik ne zna ni jel došo ni jel pošo, vrati se Tuliću
dajte debili

Zadnja izmjena: Heller, dana/u 28 nov 2014, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
A odakle je to on iz Pariza, Beca... Vidis ja to mrzim primitivni balkanci, a eto svugdje gjde je on radio je idealno..STEVIE je napisao/la:nema to veze s patriotizmom(kako mi na zivce ide ta rijec vec), vec vaha zna sta ce biti ako bude poraz, zna vaha isto kako je raditi na primitivnom balkanu koji je pun seljaka spremni da mu pominju mater na svaki korak ako uspjeh izostane. covjek jednostavno nece sebi da nabija tlak.propuh je napisao/la:Realno Vaha i patriotizam teko da mogu i istu... inace bi on kao i svaki patriota s osmjehom odgovarao na pitanje oko selektora.
On ako ima zelje i volje preuzeti repku dosta lako ce se dogovoriti s ublehama iz saveza, i da mora biti zadovoljen nacionalni kljuc sigurno ce on lagano naci pomocnike sebi.
Ovo oko Vahe me podsjeca na klasicnu dijasporsku pricu svima je tamo negdje lose pljuju po novoj domovini dok je u Bosni divno bajno, a niko i ne pomislja da se vrati
Ps. evo ti Cartman vec nesto sicno napisa da ne ponavljam

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

S tim da će Halilhodžiću puni iznos dogovorene plaće biti isplaćen ukoliko reprezentaciju odvede u Francusku.
No, ipak treba sačekati zvaničnu potvrdu prvog čovjeka NSBiH, Elvedina Begića i samog Halilhodžića.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
oni za sad smireno pomatraju sve, i onda ako se dogovore s vahom spremni su noz zabit u ledja svima bas ono hinjski kao sto oni nabolje znaju i sj.ebat sveGoalgetter je napisao/la: Samo, gdje su Hrvati u ovoj prici.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Cartmane brate,da li bi ti dozvolio da reprezentaciju preuzme neko ko ne vjeruje da se ona jos uvijek moze plasirati na Euro(ne mislim samo na Vahu)
Bi li se predao i trazio izgovore ili bi se borio svim silama?
Dajte Limenog za asistenta, on je Srbin

Nullius in verba
Nikića za selektora 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Cuj Nikola Nikic mislim stvarno ovo nema nigdje

Nidžo legenda.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ma moramo se borit jarane. Sanse postoje, 5 pobjeda je realno. Uz pravog trenera se moze nesto i u Briselu, jer Wilmots je isto tako nikakav trener ocito. Treba nam srece, ali mozemo do baraza. Papke nas je uvalio u **** do grla, ali jos disemo.Rusilac je napisao/la:Cartmane brate,da li bi ti dozvolio da reprezentaciju preuzme neko ko ne vjeruje da se ona jos uvijek moze plasirati na Euro(ne mislim samo na Vahu)

Zato mi se svidjao Prosinecki, jasno je rekao da sanse jos postoje.
Zaebavas nas ili...?rishaaa je napisao/la:Kako doznajemo, s Halilhodžićem će biti potpisan ugovor do kraja kvalifikacijskog ciklusa za EP u Francuskoj, a što se novca tiče navodno se radi o sličnoj sumi koju je imao i njegov prethodnik na klupi BiH Safate Sušić.
S tim da će Halilhodžiću puni iznos dogovorene plaće biti isplaćen ukoliko reprezentaciju odvede u Francusku.
No, ipak treba sačekati zvaničnu potvrdu prvog čovjeka NSBiH, Elvedina Begića i samog Halilhodžića.
- Goalgetter
- Kontakt:
Vic dana.Ajax je napisao/la:Cuj Nikola Nikic mislim stvarno ovo nema nigdje![]()

Pricajte vi sta hocete, ali prije ce Nikic vrbovati igraca da igra za BIH nego bilo tko drugi! Covjek bar onoliko koliko ja poznajem nije nikad vukao bas nesto Srbiji!Goalgetter je napisao/la:Vic dana.Ajax je napisao/la:Cuj Nikola Nikic mislim stvarno ovo nema nigdje![]()
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.