Trebao je i danas gledati Zelju u kupu, ali je doslo do nekih minornih problemcica.bagrcavi je napisao/la:Meša izbjegava Sarajevo i samo Želju gleda![]()
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- plavipatriota
- Kontakt:
posto se spominjao duljević, iskreno bio sam za da mu se da poziv, večeras ga gledam, definitivno da nema potez viška igrao bi u top 5 liga, a pošto u svakoj akciji ima potez viška izgubiće mjesto i u sarajevu...
frajer baš zasere sve što dobro uradi...
sjetim se derbija, iskreno mogli su nas natrpat da je on ozbiljan bio...
plavipatriota je napisao/la:posto se spominjao duljević, iskreno bio sam za da mu se da poziv, večeras ga gledam, definitivno da nema potez viška igrao bi u top 5 liga, a pošto u svakoj akciji ima potez viška izgubiće mjesto i u sarajevu...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Ko je probao Kozarcku kvrgusu, shvatice ozbiljno tvoj post.BaDa12 je napisao/la:Pa, valjda je jasno da je išao zbog kvrguše. Utakmica je tek bonus.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- el-fighter
- Kontakt:
Kakva samo pozitivna promjena u odnosu na Susica
Uz dvije pobjede protiv Austrije i Andore mislim da ce se atmosfera oko reprezentacije ponovo dici na najvisi nivo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- plavipatriota
- Kontakt:
ma osjeti narod kad se neko trudi i radiel-fighter je napisao/la:Kakva samo pozitivna promjena u odnosu na SusicaUz dvije pobjede protiv Austrije i Andore mislim da ce se atmosfera oko reprezentacije ponovo dici na najvisi nivo.
Vjerovao ti ili ne (meni nista ne mijenja), ali moj posao je vezan sa fudbalom vec 20 godina. Zakarica sam gledao 10-ak puta i svaki put je odigrao fantasticno. Jak, brz, ima sut, pas, dribling. Niko iz premijer lige na toj poziciji mu nije ravan, bar sto sam ja vidio. Druga je stvar gdje mi postavljamo kriterije, sto se ne okrenemo i vidimo koga imamo i gdje su nam granice.dubrovnik je napisao/la:Moj Feride napises cesto puno stvari sa kojim se ja slozim ali kada jednog Zakarica stavljas u prioritete repke zacudis me do kraja. Ne zelim reci da je mladic los ali da ga Dinamo ne zadrzi ili u najgorem slucaju posalje kod Lokomotive ili Rijeke nego ga da Sirokom a ti vjerujes u njegov reprezentativni kalibar. Ides do toga da ti je skoro pa prvotimac. Igraci Sarajeva se trebaju dokazati jer pobogu kao zvijezda PL je doveden igrac koji godinu dana nije vidio niti klupu rijeke. Evo Cimirot i Bajic su pozvani i to je po meni dovoljno. Onaj dio vezan za Arslanagica, Martica i Tankovica si u pravu. Ali zar nije prerano da Mesi pijemo krv. Pa covjek je tek dosao imat cemo vremena i za to ako bude potrebno. Za sada je ok da su samo Zukanovic i Djuric dosli napravio je poboljsanja. U najmanju ruku ne tjera igrace iz repke. Da se slozim sa tobom da sam i ja vise ocekivao od Mesinih putovanja.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
Jos uvijek??????? Hajde eto, slazem se, evo Martic, Arslanagic, Tankovic izjavili da odusevljeni Mesom pokrecu papire. Pozitivna promjena ce biti ako pobjedimo Kipar, Vels i Izrael, sve ove kiceraje i vasare sa krkanim tipa Becirovica moze raditi dok mu ne dodje Spahic. Ima da i njeg i njih iznogira sa lijeve na desnu, da se nikada vise ne priblize reprezentaciji.el-fighter je napisao/la:Kakva samo pozitivna promjena u odnosu na SusicaUz dvije pobjede protiv Austrije i Andore mislim da ce se atmosfera oko reprezentacije ponovo dici na najvisi nivo.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
- Principatus
- Kontakt:
Re: AW: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Vidi i Mesa nam u posjetu dolazi, kako je jak ovaj nas kozaracki lobby ha?Goalgetter je napisao/la:Ko je probao Kozarcku kvrgusu, shvatice ozbiljno tvoj post.BaDa12 je napisao/la:Pa, valjda je jasno da je išao zbog kvrguše. Utakmica je tek bonus.![]()
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kojim povodom?Goalgetter je napisao/la:
Selektor danas bio u Kozarcu.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
- Principatus
- Kontakt:
Feridagicu. Zato sto je 1+1=2
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
A to, sad sam skonto. Nisam vido ono "a posebno smo mu skrenuli paznju na naseg Ajdin Redzic koji igra u Borac" niti ono "fala nasem Hajrudinu Blazevicu".Principatus je napisao/la:Feridagicu. Zato sto je 1+1=2
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
- Principatus
- Kontakt:
E nek si i ti jednom "skonto".
"Takodje smo mu pomenuli neke nase potencionalne momke kao sto je Elmenulah Blazevic". Vidi koincidencije, decko se preziva isto ko i ovaj krkan Hajrudin sto je doveo Mesu
Cirkus Colorado!
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
- Principatus
- Kontakt:
Ma cirkus Safete, eh Feridagice moj. Nego kako je na birou rada? Kako je Tini u gigantu?
Feridagic je napisao/la:U ovom trenutku Tino svakako zasluzuje poziv jer jednostavno boljih nemamo. Samo vas gledam, kao lesinari ste se okomili na jednog giganta kakav je Hajduk, zato sto prozivljava najteze dane u svojoj historiji. Ipak ne zaboravite da bi i taki Hajduk mogao date 2-3 fore reprezentaciji nase lige.
Kakve veze ovo ima sa temom, zamolio bi te da mi se licno ne obracas ako ces se obracati tim tonom.Principatus je napisao/la:E nek si i ti jednom "skonto".
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
- Principatus
- Kontakt:
Ne strahuj trole, nemam ja vremena da se tebi nesto duze obracam. 
Ma kakav Hajduk, Sarajevo bi ga nalupalo...Hajduk jedva remi sa Dinamom a Sarajevo se muski borilo sa jednim Borcem iz BanjalukePrincipatus je napisao/la:Ma cirkus Safete, eh Feridagice moj. Nego kako je na birou rada? Kako je Tini u gigantu?![]()
Feridagic je napisao/la:U ovom trenutku Tino svakako zasluzuje poziv jer jednostavno boljih nemamo. Samo vas gledam, kao lesinari ste se okomili na jednog giganta kakav je Hajduk, zato sto prozivljava najteze dane u svojoj historiji. Ipak ne zaboravite da bi i taki Hajduk mogao date 2-3 fore reprezentaciji nase lige.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
- Principatus
- Kontakt:
Bio je Mesa u blizini u Banja Luci pa svratio u Kozarac, da posjeti grad i ljude privatno, a ima tamo i spomenik dignut 1200 mucko ubijenim Kozarcanima. Znas ti to dobro trole. 
A da to tebi i takvim smeta, taj spomenik, znamo dobro.
Zalutao si na pogresni forum, ovo je .ba znas.
A da to tebi i takvim smeta, taj spomenik, znamo dobro.
Zalutao si na pogresni forum, ovo je .ba znas.
@Principatus
Samo ga staviti na ignore i odustat ce brzo.
Samo ga staviti na ignore i odustat ce brzo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Trenutno korisnika/ca: LeCoq, legendarnadruga, Proximic, random11 i 57 gostiju.