Depay amaterski odradio poluvrijeme. Def na decka utice trenutna situacija. Valjda nest pokaze u nastavku.
Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Fella tata, dobio slobodnu ulogu, glaFni kreator.
Depay amaterski odradio poluvrijeme. Def na decka utice trenutna situacija. Valjda nest pokaze u nastavku.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Depay se nije trebao dirati iz prvih 11 i hebavati u mozak!
Ja nas kad gledam zaspim i u snu jos jednom zaspim, dvaput me moras buditi 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Ma zasto nije,ovakve nastupe i treba kaznjavati klupom pa nek se on doziva onda.
Ponovo lose i bezidejno,ko sto rece @asteriks Fella alfa i omega veznog reda
pa ne mozemo na to spast 
Ponovo lose i bezidejno,ko sto rece @asteriks Fella alfa i omega veznog reda
nakon ucinka u prvih 10 kola treba razmisljati da ga se posalje u burnley na posudbu ..MojGradMojKlub je napisao/la:Depay se nije trebao dirati iz prvih 11 i hebavati u mozak!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sto ih Karanka dobro postavi, svaka mu cast. Kompaktni i defanzivno na maksimumu svojih mogucnosti.
Mi manje licimo na ekipu, tek sad smo krenuli nesto konkretno igrati.
Lingard najbolji a Memphis los brate. A trebao bi da dominira. U stvari mi mozemo dominirati samo timskom igrom. Nemamo igraca koji mogu samostalno izvoditi cuda protiv ekipa iz nizeg ranga. Imamo na klupi jednog takvog ali nije poenta u tome vec u ekipnoj igri.
Ukoliko bude nepovoljan rezultat krivac je Louis.
Mi manje licimo na ekipu, tek sad smo krenuli nesto konkretno igrati.
Lingard najbolji a Memphis los brate. A trebao bi da dominira. U stvari mi mozemo dominirati samo timskom igrom. Nemamo igraca koji mogu samostalno izvoditi cuda protiv ekipa iz nizeg ranga. Imamo na klupi jednog takvog ali nije poenta u tome vec u ekipnoj igri.
Ukoliko bude nepovoljan rezultat krivac je Louis.
strpljenja ljudi napad je mlad i neiskusan treba im vremena a prvi put igraju zajedno
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Re: RE: Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Imao je on dobrih nastupa i ne treba ga sad razapinjat.Svi smo se slozili na samom pocetku da ga moramo istrpit i sasvim sigurno posjeduje talenat.avenija je napisao/la:nakon ucinka u prvih 10 kola treba razmisljati da ga se posalje u burnley na posudbu ..MojGradMojKlub je napisao/la:Depay se nije trebao dirati iz prvih 11 i hebavati u mozak!
Ne treba zaboravit da nas je skoro sam uveo u Ligu Prvaku
Imam osjecaj da se svi ovi mladji igraci koji su dobili priliku boje da nesto urade s loptom, da ne pogrijese, da urade nesto sto se LVGu ne svidja i onda Perreira nekoliko puta na pocetku vraca loptu skroz u odbranu, Lingard ne smije ici jedan na jedan, Wilson isto, trudi se ali bas se primijeti doza straha.
Depay isto tako, jos mu nista ne ide od noge, zato i izgleda da je Fellaini glavni igrac jer svaku povede, jer jbg, smije...
Depay isto tako, jos mu nista ne ide od noge, zato i izgleda da je Fellaini glavni igrac jer svaku povede, jer jbg, smije...
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Zna se ko se trebao prvi naći u situaciji u kojoj je Memphis sad prema zaslugama, a nije, iako na njegovom mjestu ili mjestima koja mu se nalaze itekako imamo zamjena, dok na krilu imamo Memphisa i... i jednog veznjaka koji glumi krilo i jednog špica kojeg gušimo na krilu.
mozda ima talenta za MMA i UFC sa svojom gradjom i za davanje golove bruggeu vitteseu waregemu i mozda koji u kupu ipswichu i slicno
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
evo Wazze
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Steta sto i ovu djecu ucini da igraju dosadan fudbal bez trunke rizika,depaj grijesi al bar ima damu da proba,ovo ostalo krenes od Kerica pa redom samo guraju loptu nazad
A brate jes Wilsonu pruzio priliku, nema sta. Decko je najmanje kriv sto je osjetio loptu sam par puta.
Izbaci i Pereiru daj Bastiana, da ganjamo ovaj miki maus kup, ebo ti CP i ostale bakrace.
Izbaci i Pereiru daj Bastiana, da ganjamo ovaj miki maus kup, ebo ti CP i ostale bakrace.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Nie da ne smiju nego ne razumiju sta treba i ako razumiju mozda to ne mogu ispuniti u tom trenutku. Kod LvG smrtni grijeh nije pogreska vec neka svoja igra i bjezanje od filozofije.tajger je napisao/la:Steta sto i ovu djecu ucini da igraju dosadan fudbal bez trunke rizika,depaj grijesi al bar ima damu da proba,ovo ostalo krenes od Kerica pa redom samo guraju loptu nazad
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uh brate jesu isprepadani... što rekoše moji prethodnici, svi gledaju kako da ne pogriješe, a ne kako da nešto naprave. Malopređašnja akcija Rooney - Depay, bravo...
Je.bem ovo Memfisu mamu nenormalnu za ovo sto suta nakon uzete lopte...
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
ofsajd je dobro je
kad prestane traziti licnu slavu pored timske mozda LvG promjeni misljenje i vrati ga u prvih 1120le je napisao/la:Je.bem ovo Memfisu mamu nenormalnu za ovo sto suta nakon uzete lopte...
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
U Bog te, sreća, ali ne bi bilo nezasluženo. Ljudi ginu na terenu, a mi... o nama se ima štošta napisati
EDIT: Memphis je stvarno konj, maloprije Rooney sam stoji pored njega, a on hoće kroz čovjeka da puca. Ovo ga garant neće vratiti u prvih 11
EDIT: Memphis je stvarno konj, maloprije Rooney sam stoji pored njega, a on hoće kroz čovjeka da puca. Ovo ga garant neće vratiti u prvih 11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.