Ja kad svojoj kazem idi spavaj kod majke,ona se cudi,kaze ove sto ih ja znam,muzevi ne daju da idu,a ti mene molis da idemstorm_raider je napisao/la:Nisam se dugo javljao ovdje, ali naravno sve se prati. Veceras sam sve istjerao iz kuce, gleda se Mirza, zena to ne razumije, ne razumije niko, ali sta cu im ja.![]()
Veceras su prava raja tu.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
selam braćo
šta mislite hoćel bit minuta za mirzu, jer isplatil se ostajat i gledat, umor me savladava..
šta mislite hoćel bit minuta za mirzu, jer isplatil se ostajat i gledat, umor me savladava..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
tačno zavolio sam mnoge likove ovdje sa ovog podforuma iako nikog ne znam
hajde Mirza buraz, večeras je tvoja noć
hajde Mirza buraz, večeras je tvoja noć
#Ynwa
i jos pored toga covjek ogladni,a na reklamama PIZZA PIZZA,crijeva se izvrcu,jasta ce nego bit minuta ABD...kokuz je napisao/la:selam braćo
- sigurnoable
- Kontakt:
Selam i Dobro vece dragi moji Bosnjaci
. Veceras ima da
James
sta ce mu Mirza izraditi
.
NAPRIJED MIRZETEEEEEEEE KRAJINA JE UZ TEBEEEEE !!!!!!!
(sa ljiljanima)
NAPRIJED MIRZETEEEEEEEE KRAJINA JE UZ TEBEEEEE !!!!!!!
- donniedarko
- Kontakt:
Sretno Kingslayer-u veceras , imam neki cudan predosjecaj da bi veceras mogao odigrati veliku utakmicu

ja to uvijek imam hahahdonniedarko je napisao/la:Sretno Kingslayer-u veceras , imam neki cudan predosjecaj da bi veceras mogao odigrati veliku utakmicu![]()
Jaj, kol'ko nama malo treba za srecu, zadovoljstvo. Pa kako ne biti ponosan na sve to. Pored svega s cime se suocavamo, nama jedna utakmica u kojoj ce Mirza igrati mozda 10-15 minuta puno znaci, i sa kolikom dozom optimizma sve to iscekujemo...
Selam i pozdrav!
Selam i pozdrav!
Izdržati, to je temelj vrline!
samo hranu reklamiraju, sad pizza, sad hamburger, sad pomfrit,piletinarobery22 je napisao/la: i jos pored toga covjek ogladni,a na reklamama PIZZA PIZZA,crijeva se izvrcu,jasta ce nego bit minuta ABD...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Pa zato su svi preko 100 kila tamokokuz je napisao/la:samo hranu reklamiraju, sad pizza, sad hamburger, sad pomfrit,piletinarobery22 je napisao/la: i jos pored toga covjek ogladni,a na reklamama PIZZA PIZZA,crijeva se izvrcu,jasta ce nego bit minuta ABD...![]()
![]()
Veceras Mirza 11 p, 3 trojke i 2 slobodna
FORZA MARŠAL !!!
Osobito štovanje braćo,jos tacno jedan sat i dvadeset minuta..Predvidjanja : nista specijalno 15p 6sk 
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
ako se dobro sjećam, pred onaj famozni meč sa Dallasom, bio je onaj fazon sa pesimizmom
pesimisti, na tastature lagane pa opletite
pesimisti, na tastature lagane pa opletite
#Ynwa
-
RealnoGledano
- Kontakt:
nemoj matori te skromnosti Allaha ti kakvih te 11, nista ispod 20 ne dolazi u obzir 
Nije se bas proslavio protiv Toronta ima da to sve nadoknadi protiv Heat-a
Nije se bas proslavio protiv Toronta ima da to sve nadoknadi protiv Heat-a
[youtube][/youtube]Jason Kidd said Shaun Livingston will move back into starting lineup tonight. #Nets
[youtube][/youtube]
mozda bi i ja imao 100 kila da nije sijalica usamljena u frizideruhodža je napisao/la:Pa zato su svi preko 100 kila tamokokuz je napisao/la:samo hranu reklamiraju, sad pizza, sad hamburger, sad pomfrit,piletinarobery22 je napisao/la: i jos pored toga covjek ogladni,a na reklamama PIZZA PIZZA,crijeva se izvrcu,jasta ce nego bit minuta ABD...![]()
![]()
Veceras Mirza 11 p, 3 trojke i 2 slobodna
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
-
RealnoGledano
- Kontakt:
hjoj nikad docekat 1:00 od muke sam instaliro NBA 2K14 da malo zagrijem Mirzinu ruku 
hranu i automobile, nevjerovatni su!!kokuz je napisao/la:samo hranu reklamiraju, sad pizza, sad hamburger, sad pomfrit,piletinarobery22 je napisao/la: i jos pored toga covjek ogladni,a na reklamama PIZZA PIZZA,crijeva se izvrcu,jasta ce nego bit minuta ABD...![]()
![]()
Lagano se okupljamo i veceras. Mirza samo preko 10 poena.
zašto se James trolla na temi koja nosi naziv M.T.? nikad ćuNe to skontat 
A.F.C. Bournemouth!
nema ni onog sa slikama SareChinaglia je napisao/la:gdje je onaj košpicar, nema ga nikako
LeBron drives more on Nets (10.25) than his season average (7.1). The best defenders on his drives? Paul Pierce, Shaun Livingston, and…… Mirza Teletovic! MT33 allowed 0 point on LeBron’s 2 drives on him.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.