Potpis upravu si sve 100%spiska je napisao/la:Ja ne znam zasto ste se uhvatili Nurde, prava istina je da Nurdo pola stvari nije znao sta se radi i to mu je doslo glave, onaj njegov rodjak iz Subotice Pestalic Mustafa je veicnu stvari radio cak je izbunario i Nurdu za neke pare. A Nurdo da mrzi Zvijezdu nebi oprostio dug prema Zvijezdi dali 70 000 ili 70 000€ nisam sad bas najbolje siguran posto nemam kod sebe te papire kuci su mi, prema tome u svakom slucaju on nebi pustio da ga neko krade kuci kao sto je sabrija uradio uso bi on dole i sabriju uhvatio za pjevalo. Osim toga to je čovjek jedini u gradu koji može stavit na sto 50 000km u svakom momentu realno jačeg nema. Ja sam lično bio protiv njega dok se klupko nije odmotao i dok se neke stvari nisu razjasnile, ponavljam nebi imao ništa protiv da se vrati u klub jer on moze pomoci sada Zvijezdi ja ikad.
Mi ukoliko uzmemo bod/ove u Bugojnom bit će svega do kraja, borba za ulazak bi trebala da privuce i neke nove face u klub. Ova radna grupa radi dobro, mada sam očekivao mnogo više koliko je bilo priče samo na sastanku prvom ali valjda bude bolje bitno je da smo tu gdje jesmo u vrhu.