sto se tice proslosezonskog celzija

ps. da izbaci aguera? :S ni u snu , taj ce i povrijeđen da igra

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kad vec citas Dzeki trebala bih mi koja marka,AzRimiRzA je napisao/la:Dzeko znam da citas ovaj forum. Samo laganini, radi radi i jos vise radi. Kad si na terenu trci sto vise, guraj se, budi sebican ko tvoji suigraci. Puno srece...
Sefa ti za vrat on ti je nadlezni,a ako Dzeku budes gurao u Juventus zbog gledanja na areni,onda ces na kraju ti morati posuditi koju marku Dzeki,vratit ce ti kad bude mogaoZenichanin je napisao/la:Kad vec citas Dzeki trebala bih mi koja marka,AzRimiRzA je napisao/la:Dzeko znam da citas ovaj forum. Samo laganini, radi radi i jos vise radi. Kad si na terenu trci sto vise, guraj se, budi sebican ko tvoji suigraci. Puno srece...
jbg plata kasni, vraticu kad mognem
i umal ne zaboravih napisat, AJD U JUVE,
IMAM ARENUSPORT DA NE MORAM UVIJEK LINKOVE GANJAT,
DA VIDIM KAKVU SI ZURKU NAPRAVIO.
kakav ba Real??? ti stvarno mislis da bi to bila dobra opcija??? u Realu RAUL nije imao mjesta, i otisao je u Schalke, pa ti kontaj... Juve je pravi izbor, oni kad potrose pare gledaju da ih iskoriste maksimalno, tako da bi Dzeku u Juve u mogli gledati do 2020. iako ovo uzimam sa velikom rezervomastra1922 je napisao/la:samo da bude na hajr .ja bi ga licno volio vidjeti u juventusu iako ne bi bilo lose i da je presao u chelsea ili real..juve je pravi klub za njega.liga prvaka je tu i netreba mu nista drugo
za ovo da ga ignorisu si u pravu.Batko je napisao/la:Nadam se da je istina.
Koliko sam vidio u poslednjem meču, City nastavlja da ignoriše Džeku, igraju kao da on nije tu, uopće ne koriste njegove sposobnosti, dakle jedina opcija je prodaja.
Juventus je jedino pravo rješenje. Totenham, Milan, bolje onda da ostane.
Jovetic je dosta mladji, i svakako odlican igrac.bordo_Sarajevo je napisao/la:sve ok, nek ide gdje bilo, ali ovo usporedjenje sa ovim balavcom Joveticom ili rec da je bolji od Dzeko, mene zaboli, a mogu misliti kako se Edin osjeca, sretno Edine, nas dijamantu, bilo gdje, bilo sta ....
AKo je jovetic bolji od Edina , i ja sam.Cartman je napisao/la:Jovetic je dosta mladji, i svakako odlican igrac.bordo_Sarajevo je napisao/la:sve ok, nek ide gdje bilo, ali ovo usporedjenje sa ovim balavcom Joveticom ili rec da je bolji od Dzeko, mene zaboli, a mogu misliti kako se Edin osjeca, sretno Edine, nas dijamantu, bilo gdje, bilo sta ....
Po čemu? Više od njega je uspio Pjanić?Cartman je napisao/la:Jovetic je dosta mladji, i svakako odlican igrac.bordo_Sarajevo je napisao/la:sve ok, nek ide gdje bilo, ali ovo usporedjenje sa ovim balavcom Joveticom ili rec da je bolji od Dzeko, mene zaboli, a mogu misliti kako se Edin osjeca, sretno Edine, nas dijamantu, bilo gdje, bilo sta ....
Nije prica o tome je li bolji, nego kazem da je mladji i zato je skuplji. Bolji je i Van Persie od Dzeke, pa je bio jeftiniji.ZZtop10 je napisao/la:AKo je jovetic bolji od Edina , i ja sam.Cartman je napisao/la:Jovetic je dosta mladji, i svakako odlican igrac.bordo_Sarajevo je napisao/la:sve ok, nek ide gdje bilo, ali ovo usporedjenje sa ovim balavcom Joveticom ili rec da je bolji od Dzeko, mene zaboli, a mogu misliti kako se Edin osjeca, sretno Edine, nas dijamantu, bilo gdje, bilo sta ....
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, legendarnadruga i 27 gostiju.