Ja nisam naviko da "dozivljam" sport ko amerikancibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 06:29Poenta je da tankuju da bi imali dobar pick jer ako im pick ne bude u prvih 7 gube taj pick i on ide OKC-u. Jednostavno. A to bi, za njih, u ovom momentu bilo kobno dok su ovoj fazi rebuildinga.
Nije ovo NBA2K da samo trejdaju za nekog superstara, a i oni nisu nikad bili neka poželjna FA destinacija + novim apronom rijetko možeš nekog superstara dovesti kao FA jer mu ekipa koja ga je draftovala može ponuditi dosta više novca.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Pa to samo moze kod Amera. Napraviti sistem gdje ekipa kaze cilj za naredbu sezonu nam je imati sto vise poraza i to je navijacima ok, igracima ok i sve pet.coelho41 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 07:34Ja nisam naviko da "dozivljam" sport ko amerikancibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 06:29Poenta je da tankuju da bi imali dobar pick jer ako im pick ne bude u prvih 7 gube taj pick i on ide OKC-u. Jednostavno. A to bi, za njih, u ovom momentu bilo kobno dok su ovoj fazi rebuildinga.
Nije ovo NBA2K da samo trejdaju za nekog superstara, a i oni nisu nikad bili neka poželjna FA destinacija + novim apronom rijetko možeš nekog superstara dovesti kao FA jer mu ekipa koja ga je draftovala može ponuditi dosta više novca.
Dosta se nafulao vcrs.sto nije bio slucaj prethodne 3,4 utakmice.Da nije par njegovih standardnih zicera,mogao je preko 20+
Inace Ainge strasno koci Utah da se ove godine potuce za playoff,stalno neke nelogicnosti,odmaranja,Ukrajinac umjesto Baileya itd.
Inace Ainge strasno koci Utah da se ove godine potuce za playoff,stalno neke nelogicnosti,odmaranja,Ukrajinac umjesto Baileya itd.
Kakav crni PO kad ganjaju dobro mjesto na draftu jer je ovaj draft jedan od najjačih u posljednjih par godina.
Ne mogu oni tankati, haj kad je Markkanen bio jedini kvalitetan igrac ali sad se ovaj Keyonte razvio u bas ozbiljnog igraca skoro pa all-star sezona. Imaju jos tih nekih solidnih role igraca i normalno da ces krenuti pobjedjivati. A da hoce onog Dybantsu to je svima jasno, jedino da opet Markkanenu kazu da nece igrati.
-
TripleThreat
- Kontakt:
11 i 17 noćas u pobjedi protiv Cavsa, ali uz poprilično skroman procenat šuta.
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
TripleThreat
- Kontakt:
11 i 17 noćas u pobjedi protiv Cavsa, ali uz poprilično skroman procenat šuta.
+3 stl i 2 blkTripleThreat je napisao/la: ↑13 jan 2026, 04:0311 i 17 noćas u pobjedi protiv Cavsa, ali uz poprilično skroman procenat šuta.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- NerminFatic
- Kontakt:
Juka je od utorka na double-double dosadasnje sezone i preko 4 asistencije. Mrsko mi gledati, ali nema puno centara sada s tim brojkama. 
jokić,sengun i nufrkicNerminFatic je napisao/la: ↑15 jan 2026, 09:21Juka je od utorka na double-double dosadasnje sezone i preko 4 asistencije. Mrsko mi gledati, ali nema puno centara sada s tim brojkama.![]()
Bostonu treba dobar centar 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ako održi taj prosjek do kraja sezone, što mislim da ne bi trebalo biti promela, čak očekujem da ga i još popravi - za očekivati je da bi sljedeći ugovor trebao premašiti samo neki veteranski minimum, nego da ode u domen nečijeg MLE. Moglo bi to biti oko 7-10M/y.NerminFatic je napisao/la: ↑15 jan 2026, 09:21Juka je od utorka na double-double dosadasnje sezone i preko 4 asistencije. Mrsko mi gledati, ali nema puno centara sada s tim brojkama.![]()
Valjda ga trejduju u kakvog contendera,nikakve svrhe nema da zdrav sjedi na klupi u trenutku kada ganja novi ugovor.
-
19vendetta87
- Kontakt:
On je u rosteru zadnje 3 utakmica, ali ne igra nikako. Ne znam zbog kojeg razloga, a nije ozlijeda u pitanju.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
U sastavu je zbog broja igrača koji se "moraju skinuti", tj. biti u dresu. Međutim, trener ga neće koristiti. On, Mykhaliuk i Love 99,99% neće večeras ulaziti u igru. Razlog, "tankuju", a moguće i da se sprema neki trade sa njim
Jedina liga na svijetu u kojoj mozes biti poslan na klupu jer ekipi nije u interesu da pobjedjuje 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Sad ga naso Ainge stavljat u igru da ga Wemby sazvace za dorucak 
- RollingPaper
- Kontakt:
Ne moze da se pomjeri kamoli da pogodi nesto 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.