Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Od svih tih nabrojanih, Modric je bolji.
Eno i Casillasu pravo drago sto dolazi
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kasne ovih sa sporta sa izjavama ja to juce procitao na nekom portaluM4kaveli je napisao/la:Od svih tih nabrojanih, Modric je bolji.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Dok on ne stavi paraf na ugovor i ne uslikaju ga držeći Realov dres u rukama sa svojim brojem, ja ništa ne vjerujem, ovo ostalo su samo naklapanja, radi bolje posjećenosti određenih stranica, ništa više
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- raul-zakon
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Dok on ne stavi paraf na ugovor i ne uslikaju ga držeći Realov dres u rukama sa svojim brojem, ja ništa ne vjerujem, ovo ostalo su samo naklapanja, radi bolje posjećenosti određenih stranica, ništa više
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Za mene je Modric dobar igrac,dovoljno dobar za Reala,al isto tako ne bi volio vidjeti i njega i kaku i granera na klupi.
Jel ovo protiv LA-a u pola 5 ujutro?
Jel ovo protiv LA-a u pola 5 ujutro?
Sretno zmajevi!!
Edin TM87 je napisao/la: A ako ona prevara od Modrica dodje, navijat cu za Getafe. Cuj Modric u Realu![]()
![]()
Ma nema govora,nije dobar jedino onima što im smeta njegovo porijeklo,sumnjati u igrače koje izabire ekipa na čelu sa Mourinhom i Zinedinom može samo ludjak il zaslijepljeni mrzitelj Madrida a takvi su bitni ko dlake na kozorogu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma tko ti govori loše o njemu nego sve sami statističari , koji pretvaraju statistiku kao svoj argument kad nemaju šta pametno reći o njegovim igračkim kvalitetama.madridist je napisao/la:Ma nema govora,nije dobar jedino onima što im smeta njegovo porijeklo,sumnjati u igrače koje izabire ekipa na čelu sa Mourinhom i Zinedinom može samo ludjak il zaslijepljeni mrzitelj Madrida a takvi su bitni ko dlake na kozorogu.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Ja bih vise volio vidjeti Witsela u Madriduzizu1991 je napisao/la:Traže bruku novca za Witsela Portugalci, baš neki dan pročitah, ja mislim koliko i Tottenham za Modrićaraul-zakon je napisao/la:Jel' on Belgijanac, nešto ne upratih??emir18 je napisao/la:Evo suska se kako Real odustaje od Modrica zbog malog Witslea iz Benfike
Samo iz jednog razloga...mi pojedini nacionalisti ne vidimo dalje od Bosanske zastave pa nam ne treba jedan takav susjed u klubu koji navijamo...
On još nije izabransumnjati u igrače koje izabire ekipa na čelu sa Mourinhom i Zinedinom može samo ludjak il zaslijepljeni mrzitelj Madrida
Uostalom ta dvojica nemaju neke nadnaravne moći
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa ja govorim o fudbalu LBJ MVP a ne o madjioničarskim trikovima
,htio sam reći da nema puno ako i ima na planeti trenutno ljudi sa većim kvalifikacijama za posao fudbalskog menadžera od Josea a još kad znaš da s njim saradjuje Zidane šta više tražiti,a to da nije izabran Luka ne znam, al nakon što sam na eurosport news gledao Ikerovu press konferenciju mislim da kapiten ne bi onako govorio da se na tom transferu ne radi.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- tyler durden
- Kontakt:
Da hoce Lukica potpisat , da ja muslimancina kupim odmah njegov dres 
tyler durden je napisao/la:Da hoce Lukica potpisat , da ja muslimancina kupim odmah njegov dres
Pazi samo do cega su pojedinci doveli pricu o ovom transferu.
Jbt ko je imao ista protiv dok je Šuker igrao za Real???
Niko jer je Šuker u to vrijeme bio jedan od najboljih napadaca u Evropi.
A sad ako slucajno ne smatras Modrica iz nekog razloga dovoljno dobrog da igra u Real-u odmah si lijaBa.
Da li je Modrić potreban Realu nije da li vrijedi 45 mil ne vrijedi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ajd sve to recimo da je potreban...Saurman je napisao/la:Da li je Modrić potreban Realu nije da li vrijedi 45 mil ne vrijedi.
Ali drugo pitanje u recenici je na mjestu:" Da li vrijedi 45 mil ?"
NE VRIJEDI.
Al eto Real je poznat po "sirokoj ruci" tako da...
Nije frka što se priča o Modriću kao nepoželjnom u Realu od strane pojedinaca, nego kad im rekneš da ti navedu zašto ga ne žele počnu vaditi njegovu statistiku. Dobro, nema neku zavidnu statistiku ali kad im tu istu statistiku navedeš kao manu za Xabi Alonsa onda se svi ušute (a znamo svi tko je i šta je Alonso u Realu) 
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
http://www.transfermarkt.co.uk/en/luka- ... 27992.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vrijedi tacno 46 miliona eura, oltiga 40,5 miliona funti. Najrelevantniji dokaz o vrijednosti nekog igraca. Tesko je naci bolji.
Vrijedi tacno 46 miliona eura, oltiga 40,5 miliona funti. Najrelevantniji dokaz o vrijednosti nekog igraca. Tesko je naci bolji.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- tyler durden
- Kontakt:
Statistika je najslabiji argument ako je vec ko koristi u slusaju Lukice, neka mi odmah nadju neki drugi argument.
Da li je Modric potreban Realu? Vise-manje.
Da li vrijedi 45 milja? NE. Al vrijedi 30 milja max. Iako ce ga Real platit jace od 35 jer svi znaju ko je Real,pa pokusvaju izvuci max iz svakog igraca.
Ovaj Witsel ne vrijedi ni 20 milja.
A jbg i Suker i Mijatovic i Kodro al' eto odjednom je Luka problem.
Mada svi su bacali drkicu na onaj video gdje se Luka,Corluka,Pletikosa pozdravljaju i grle s Dzekom.
Da li je Modric potreban Realu? Vise-manje.
Da li vrijedi 45 milja? NE. Al vrijedi 30 milja max. Iako ce ga Real platit jace od 35 jer svi znaju ko je Real,pa pokusvaju izvuci max iz svakog igraca.
Ovaj Witsel ne vrijedi ni 20 milja.
Ma glupost, ja se iskreno radujem da vidim nekgo s ovih prostora u Realu ili Barceloni.Dzoni je napisao/la:tyler durden je napisao/la:Da hoce Lukica potpisat , da ja muslimancina kupim odmah njegov dres![]()
![]()
![]()
Pazi samo do cega su pojedinci doveli pricu o ovom transferu.
Jbt ko je imao ista protiv dok je Šuker igrao za Real???
Niko jer je Šuker u to vrijeme bio jedan od najboljih napadaca u Evropi.
A sad ako slucajno ne smatras Modrica iz nekog razloga dovoljno dobrog da igra u Real-u odmah si lijaBa.
A jbg i Suker i Mijatovic i Kodro al' eto odjednom je Luka problem.
Mada svi su bacali drkicu na onaj video gdje se Luka,Corluka,Pletikosa pozdravljaju i grle s Dzekom.
-
nanek
Kad god je Perez kupovao i bilo koga da je kupovao nisam se nikad protivio pretezno je i dobro ispadalo, ali sada cija god da je zelja ovaj Modric nikako mi ne pase on za Reala al hajd volio bi da grijesim, ali prije bi zadrzao Sahina i Kaku nego njega kupio.Lik je fkt nepotreban, al hajd nadam se da cu pogrijesiti.
I ovi u Realu me pocinju malo nervirati ko da je frajer Zidane u svooje vrijeme pa se tamo cjenkaju sa nekim Totenhemom kad su rekli cijenu, ovi nesto poceli glumiti eh necete 35, sad vam je 30. Pa bolje im da je da se malo usmjere na odbranu, ne moze Ronaldo i mozda Modric zabit golova kolko mogu Arbeloa, (mada je na EP bio beton, cak i ofanzivan) i Marcelo(defanziva "strasna") primit golova.
I ovi u Realu me pocinju malo nervirati ko da je frajer Zidane u svooje vrijeme pa se tamo cjenkaju sa nekim Totenhemom kad su rekli cijenu, ovi nesto poceli glumiti eh necete 35, sad vam je 30. Pa bolje im da je da se malo usmjere na odbranu, ne moze Ronaldo i mozda Modric zabit golova kolko mogu Arbeloa, (mada je na EP bio beton, cak i ofanzivan) i Marcelo(defanziva "strasna") primit golova.
Ma kakva statistika nije fudbal bejzbol pa da ga mozes gledati kroz statistiku...Toxicity je napisao/la:Nije frka što se priča o Modriću kao nepoželjnom u Realu od strane pojedinaca, nego kad im rekneš da ti navedu zašto ga ne žele počnu vaditi njegovu statistiku. Dobro, nema neku zavidnu statistiku ali kad im tu istu statistiku navedeš kao manu za Xabi Alonsa onda se svi ušute (a znamo svi tko je i šta je Alonso u Realu)
Vec jednostavno...znas onaj osjecaj kad nekoga ne smatras kalibrom za kojeg ga predstavljaju?
Eto tako se ja osjecam.
Pa sjeti se samo koliko je (primjer) engleska fudbalska propaganda izrodila mega-giga planetarnih zvijezda i igrcina a koji to nisu bili?
Ne kazem da Englezi nisu imali fenomenalnih igraca,sjetim se samo Širera i krv mi se sledi kakav je to bio majstor i golgeter...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.