FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jao brate ja tek skontah da su mu inicijali RK
Pffffffff propala zajebancija ajoj
Pffffffff propala zajebancija ajoj
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Još je prerano donosit takve zaključke, al definitivno možemo reći da smo popunili i tu rupu koja nas je brinula. Još nas @Laznjak obradova danas onim informacijama...KrajisnikBosnjak je napisao/la:Mislim da smo riješili titulu.
Mada bi mogao Cruz konkurisat i kod nas ovu polusezonu, svježa krv na krilima, to nam fali. Al eto, nije loše ni ovo da jezik uči. Uglavnom nek bude naš, jer će ga inače konkurencija pokupit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Puhni Israfile, vrijeme je.SarajevoJeBordo je napisao/la:Kada prođe jedan prelazni rok, a da pitari nekog od prinova ne popljuju do glave, ili nekoga ne predstave kao extra giga mega pojačanje, sunce će izaći na Zapadu i Israfil će odraditi svoje!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sabrina,sjedaj sutra na avion i sa Hadžijom odmah da produžis ugovor...Poslacemo Denchija da te pazi... 
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Još i Adukor bi mogao nekad koji meč odigrati, možda se predomisli. U tom slučaju bismo bili totalno ispred svih ostalih klubova u našoj ligi.skoroalen je napisao/la:Još je prerano donosit takve zaključke, al definitivno možemo reći da smo popunili i tu rupu koja nas je brinula. Još nas @Laznjak obradova danas onim informacijama...KrajisnikBosnjak je napisao/la:Mislim da smo riješili titulu.
Mada bi mogao Cruz konkurisat i kod nas ovu polusezonu, svježa krv na krilima, to nam fali. Al eto, nije loše ni ovo da jezik uči. Uglavnom nek bude naš, jer će ga inače konkurencija pokupit.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
U to čisto sumnjam, nije prošao pripreme s ekipom. Mislim da je za njega već kasno al eto. A i ne treba nam, Riki dolazi.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Još i Adukor bi mogao nekad koji meč odigrati, možda se predomisli. U tom slučaju bismo bili totalno ispred svih ostalih klubova u našoj ligi.skoroalen je napisao/la:Još je prerano donosit takve zaključke, al definitivno možemo reći da smo popunili i tu rupu koja nas je brinula. Još nas @Laznjak obradova danas onim informacijama...KrajisnikBosnjak je napisao/la:Mislim da smo riješili titulu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Prije koji petak na dzumi ga vidim..haj reko necu ga pitati ostajel u moldaviji.
Inace isao sa mojim bratom u gimnaziju zajedno
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- AlfredNobel
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
MašAllah ide se znači na džumu. Muhmin brat. Es selam alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu.muhamedhulk je napisao/la:Prije koji petak na dzumi ga vidim..haj reko necu ga pitati ostajel u moldaviji.
'I da se Rifet nogira iz kuhinje' 
Stanic
Koga je bilo teško čuvati?
"Miloš Filipović iz Zrinjskog je jako nezgodan igrač, brz, dobar tajming, dobro upada iza odbrane... Nezgodno je kada protiv takvih igrača igraš visoko, moraš biti dobro skoncentrisan. A također, Tatar iz Sarajeva je strašan, dugo nisam u našoj ligi igrao s nekim ko ima bolji prvi kontakt s loptom, ima dobar pregled, dobro se kreće i teško ga je pratiti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kao eto sad je on pojacanje jer ga je sranje tim koji u hrvaskoj sisa kurcunu dinamo zadnji 30 godina.
Svi smo ikandu falil igrac milana pravi blizance po nasoj ligi i na kraju corak ista stvar sa senahidom. Nek fino izrovi teren i kapa dotad ravnopravan ostalim.
Al Hadzija je dosad ubo svakog valjda ce pogodit i sa odbjeglim sinom
Svi smo ikandu falil igrac milana pravi blizance po nasoj ligi i na kraju corak ista stvar sa senahidom. Nek fino izrovi teren i kapa dotad ravnopravan ostalim.
Lijepo je vratiti momka koji je kao omladinac bio u klubu. Nadam se da ce pokazati da je pojacanje i da ce nam pomoci da dodjemo do titule.
Sretno momku!
Sretno momku!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sve stoji. Al' prejak ti je potpis koji stoji kao opomena za naredni period. "Koliku platu ima Valentin? Koliku platu ima Sabrina? Koliku platu ima Hujic? Koliku platu ima Ihtjarevic? Koliko ukupno mjesecno izdvajamo za "bord direktora" (pazi ti samo fancy naziva za uhljebe koji nista ne rade)?Evander je napisao/la:Lijepo je vratiti momka koji je kao omladinac bio u klubu. Nadam se da ce pokazati da je pojacanje i da ce nam pomoci da dodjemo do titule.
Sretno momku!
Da znam ga licno a i ljudi oko njega su pobozni,uglavnom znao sam da ce doci al reko da ne bude ako ne dodje ovaj suplje siri i zbog raje,uglavnom mlad,moze se i zaraditi i sigurno nije dosao za male pare,mada znam da smo cvaknuli od njegovih transfera i neke pareKrajisnikBosnjak je napisao/la:MašAllah ide se znači na džumu. Muhmin brat. Es selam alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu.muhamedhulk je napisao/la:Prije koji petak na dzumi ga vidim..haj reko necu ga pitati ostajel u moldaviji.
Malo se popilo veceras aaaa,neka neka samo uzivaj.Pitar6785 je napisao/la:Kao eto sad je on pojacanje jer ga je sranje tim koji u hrvaskoj sisa kurcunu dinamo zadnji 30 godina.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On popije počesto
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Drug dosao je na posudbu iz Grasshopersa...zagor1987 je napisao/la:Da znam ga licno a i ljudi oko njega su pobozni,uglavnom znao sam da ce doci al reko da ne bude ako ne dodje ovaj suplje siri i zbog raje,uglavnom mlad,moze se i zaraditi i sigurno nije dosao za male pare,mada znam da smo cvaknuli od njegovih transfera i neke pareKrajisnikBosnjak je napisao/la:MašAllah ide se znači na džumu. Muhmin brat. Es selam alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu.muhamedhulk je napisao/la:Prije koji petak na dzumi ga vidim..haj reko necu ga pitati ostajel u moldaviji.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
oj brateMortemHz je napisao/la:On popije počesto
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.