FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I proslo ljeto smo ga ganjali ali nismo uspjeli.
Husref zazeli Hadzija zavrsi vrlo brzo. In Hadzija we trust!
Husref zazeli Hadzija zavrsi vrlo brzo. In Hadzija we trust!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Dok se raja bavi Jahicem, Hadzija prangija! Aferim! 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hadzija, napusimo ti se svi kur*a 
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
Pitaristok
- Kontakt:
posudba je sa pravom otkupa
Joj Hadzije sta radi

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad je Širokom zabomba na Pecari, bordo jutro braćo moja lijepa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bordo jutro Morteme,nekako mi je ljepse da je zabomba na Šugavici,da Amaw opet kaže Bwwww,stresoh se...MortemHz je napisao/la:Kad je Širokom zabomba na Pecari, bordo jutro braćo moja lijepa
Slovenci pisu da je trebao u Olimpiju sad,ali eto nasi se umjesali.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
"Dok se čeka zvanična potvrda dojam je da Sarajevo ove zime napravilo najzvučniji transfer kada su u pitanju bh. klubovi.
Redove lidera Premijer lige BiH pojačao je Rifet Kapić koji je prošao omladinske selekcije kluba s Koševa.
Prije nego što se vratio u Sarajevo, odlični veznjak je ponuđen drugom klubu iz regiona.
Slovenski portal Nogomania piše kako je Kapić nuđen ljubljanskoj Olimpiji, ali su ga fudbalski putevi odveli do bh. prijestolnice.
Kapić je, inače, član Grasshoppera, a proteklu polusezonu je proveo na posudbi u moldavskom Sheriffu. Na Koševu će boraviti do kraja sezone, a Sarajevo će imati pravo da otkupi njegov ugovor."
U medjuvremenu se tu umijesao i Splitski Hajduk,ali...
Sta reci...HADŽIJA
Redove lidera Premijer lige BiH pojačao je Rifet Kapić koji je prošao omladinske selekcije kluba s Koševa.
Prije nego što se vratio u Sarajevo, odlični veznjak je ponuđen drugom klubu iz regiona.
Slovenski portal Nogomania piše kako je Kapić nuđen ljubljanskoj Olimpiji, ali su ga fudbalski putevi odveli do bh. prijestolnice.
Kapić je, inače, član Grasshoppera, a proteklu polusezonu je proveo na posudbi u moldavskom Sheriffu. Na Koševu će boraviti do kraja sezone, a Sarajevo će imati pravo da otkupi njegov ugovor."
U medjuvremenu se tu umijesao i Splitski Hajduk,ali...
Sta reci...HADŽIJA
-
bordobijeli
- Kontakt:
Rifat, Crepulja, Rahmanovic, stanoje, vezni red. Mogli bi bez krila da ova 4 igraju neki romb u sredini a Krste iza Ahmeta nekog poluspica s slobodom u igri to mu i odgovara.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ostalo je još 16 dana do početka sezone. Kupovinom polusezonske ulaznice obezbijedite svoje mjesto na Koševu. Nema izgovora!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Prvi ja, srao sam najviše protiv tebe.Laznjak je napisao/la:Hadzija, napusimo ti se svi kur*a
A ako je mogucnost otkupa još, zbog uigranosti za evropske, da ostane...onda, kapa do poda.
I ti dobio SMS?MortemHz je napisao/la:Ostalo je još 16 dana do početka sezone. Kupovinom polusezonske ulaznice obezbijedite svoje mjesto na Koševu. Nema izgovora!
250.000 eura je ristojna cijena za igraca kojeg opet mozes prodati za 1+ mil eura. 
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Bez problema!Kamuflazn je napisao/la:250.000 eura je ristojna cijena za igraca kojeg opet mozes prodati za 1+ mil eura.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Volio bi samo da jos te bekovske pozicije pojacamo na ljeto aBd. Al prave bekove, ako nista dovoljno za nase lige, a Pidro i Sabanovic da se izbore za prvih 11.
Sabanovic i Pidro su bekovi za ljeto ako se ne dodje neka dobra ponuda. Vi bi sad razjebali sve akademce i onda srali kako se ne daje sansa?! Za rezerve treba dovodite ove igrace iz lige koji su najbolji u svojim klubovima tipa Vego iz goska itd.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
-
michplatini
- Kontakt:
Ja ne dijelim ovoliko oduševljenje,prije svega ,što to nije igrač tako velikog kalibra i kvaliteta kao što neki ovdje predstavljaju i ostavljam prostora da me svi napadnu ako se pokaže suprotno.Igrač koji nije napravio iskorak ka kvalitetnijoj ligi i koji nije svoj igrački razvoj iz Šerifa dalje nadogradio neko je stagnirao i krenuo silaznom putanjom.Sama informacija na koliko adresa je nuđen govori dosta toga.
Drugo,dovođenjem Kapića na posudbu od pola godine meni ne pokazuje dugoročnu strategiju sa našim mladim igračima.Ovim smo zatvorili dalji razvoj malom Salčinu,Mustafiću,Đokanoviću.
Mislim da će radi ovog kratkoročnog rješenja doći do odlaska nekog od ovih klinaca koji dugoročno sigurno više donose nego Kapić trenutno.
Drugo,dovođenjem Kapića na posudbu od pola godine meni ne pokazuje dugoročnu strategiju sa našim mladim igračima.Ovim smo zatvorili dalji razvoj malom Salčinu,Mustafiću,Đokanoviću.
Mislim da će radi ovog kratkoročnog rješenja doći do odlaska nekog od ovih klinaca koji dugoročno sigurno više donose nego Kapić trenutno.
Kapic ima iskustva a i kvaliteta,nije nudjen Gosku i Capljini vec kvalitetnijim klubovima od naseg.
Od njega Salcin ,Mustafić i Djokanovic mogu samo naucit.
Gdje Ce sa 19 godina,ako im los primjer nisu Hadzic i Veladzic a dobar Cimirot,Mihojevic,Mujakic,Pidro itd its onda su glupi momci
Od njega Salcin ,Mustafić i Djokanovic mogu samo naucit.
Gdje Ce sa 19 godina,ako im los primjer nisu Hadzic i Veladzic a dobar Cimirot,Mihojevic,Mujakic,Pidro itd its onda su glupi momci
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: casual033, PeppermintSA i 15 gostiju.