Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
"Joj kakav amaterizam vlada u reprezentaciji,ljudi,da samo znate...Smjesno.Kao covjek koji se profesionalno bavio sportom,a sada kondicionom pripremom i uskoro i ozbiljnim trenerskim poslom(kosarka),mogu samo reci da su treninzi reprezentacije u ovoj fazi priprema bili na nivou !1. ili 2. lige Srbije,a autoritet Susica smjesan(svo postovanje kao igracu),jednostavno on ne vodi reprezentaciju i nema jasnu viziju ni cilj,oni su otisli na temelju Cirine selekcije i jakog kolektiva(naravno uz dozu srece).Spahic vodi glavnu rijec zajedno sa Dzekom,a unutar reprezantacije mnogo razlicitih karaktera a sad je naravno isplivalo i seljacko ponasanje...Zao mi je ali ce dozivjeti fijasko,a ne iskljucujem da se neko i fizicki ne obracuna..Mogu proci samo na svjezinu i na ludilo u nekoj utakmici,jer su oni fizicki totalno nespremni za uslove(vlaga,sunce,vazduh) koji ih tamo cekaju."
Komentar sad procita' na Mondu Sprskom .. Ne reci da je u pravu covjek
Komentar sad procita' na Mondu Sprskom .. Ne reci da je u pravu covjek
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
BIH: Begović, Spahić, Šunjić, Kolašinac, Vranješ, Bešić, Pjanić, Hajrović, Misimović, Džeko, Višća.
**?????????
Frajer je glupan teški.
**?????????
Frajer je glupan teški.
To što je neko punu afirmaciju doživio kod Sušića je druga priča, debitovali su kod Ćire, odnosno Kodre ili Denijala, ko je već uputio taj poziv.Sabinho je napisao/la:Medunjanina je Ciro zvao jer nije imao nikoga drugog a Medo azbii par golova u Primeri. Zvao ga je u svojoj zadnjoj utakmici u mandatu i izveo nakon 45min. Pape mu je pruzio sansu i ovaj je iskoristio. Lulic je bio pozivan tad medjutim ja mislim na ozbiljan poziv i ukazivanje sanse u kvalama. Isto tako je Lula iskoristio sansu. Zato su oni uz Mujdzu Papetovi igraci.ceze je napisao/la:Medunjanina je prvi zvao Ćiro, dok je Lulića zvao Kodro ili ko je već vodio onu utakmicu protiv Azerbejdžana u Zenici.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
A ko je palio farove na autima pred trenig prije koju godinu???ceze je napisao/la:To što je neko punu afirmaciju doživio kod Sušića je druga priča, debitovali su kod Ćire, odnosno Kodre ili Denijala, ko je već uputio taj poziv.Sabinho je napisao/la:Medunjanina je Ciro zvao jer nije imao nikoga drugog a Medo azbii par golova u Primeri. Zvao ga je u svojoj zadnjoj utakmici u mandatu i izveo nakon 45min. Pape mu je pruzio sansu i ovaj je iskoristio. Lulic je bio pozivan tad medjutim ja mislim na ozbiljan poziv i ukazivanje sanse u kvalama. Isto tako je Lula iskoristio sansu. Zato su oni uz Mujdzu Papetovi igraci.ceze je napisao/la:Medunjanina je prvi zvao Ćiro, dok je Lulića zvao Kodro ili ko je već vodio onu utakmicu protiv Azerbejdžana u Zenici.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- DukeOfWellington
- Kontakt:

Bolji like/dislike omjer nego pjesme Led Zeppelina.
-
- Kontakt:
dobro je ovo bilo bravo safete

- Consigliere
- Kontakt:
Pink FloydaDukeOfWellington je napisao/la:
Bolji like/dislike omjer nego pjesme Led Zeppelina.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Koga nemaa bez njega se moze i mora. 

Bravo pape odlicno postavljena igra i sastav.Eto igra i Besic i Hajrovic.Pa sta hocete.
Vuvuzele? 

-
- Kontakt:
Samo ostro Safete...
Cudna smo mi neka pasmina.
Susic je bio nadomak EP protiv Francuske. Kiks Spahe nas kostao da budemo ispred Francuza. Plasirao se po prvi put sa ovom drzavom na SP... Pitanje je kada cemo opet vidjeti ovo takmicenje s obzirom na kvalitet lige....
I ljudi opet pljuju bezobzirno... Potpuno neshvatljivo. Mislim, shvatljivo je, nas pasjaluk. I kod Susica evidentno ima pasjaluka. Pozivanje malog Susica je odraz mentaliteta ovog naroda. I taj Zukanovic je dokaz kakvi smo, kao i katastrofalan rad saveza na ovom slucaju. Znam ja nas, **** ti nas.
Dakle, ove turbulencije su od nas potpuno ocekivane. Nikog tu ne treba amnestirati. Ni savez, ni Susica, ni Zukanovica, Dzeku, Spahica, Ibricica, Misimovica, Pandzu.... Svi su oni odraz naseg poganog mentaliteta i izgleda, SLIKA I PRILIKA SVIH NAS.
Pljuvati samo Safeta nije posteno. On je za ovu drzavu napravio sto nije niko. Pored svih mana, on je ucinio puno.
Susic je bio nadomak EP protiv Francuske. Kiks Spahe nas kostao da budemo ispred Francuza. Plasirao se po prvi put sa ovom drzavom na SP... Pitanje je kada cemo opet vidjeti ovo takmicenje s obzirom na kvalitet lige....
I ljudi opet pljuju bezobzirno... Potpuno neshvatljivo. Mislim, shvatljivo je, nas pasjaluk. I kod Susica evidentno ima pasjaluka. Pozivanje malog Susica je odraz mentaliteta ovog naroda. I taj Zukanovic je dokaz kakvi smo, kao i katastrofalan rad saveza na ovom slucaju. Znam ja nas, **** ti nas.
Dakle, ove turbulencije su od nas potpuno ocekivane. Nikog tu ne treba amnestirati. Ni savez, ni Susica, ni Zukanovica, Dzeku, Spahica, Ibricica, Misimovica, Pandzu.... Svi su oni odraz naseg poganog mentaliteta i izgleda, SLIKA I PRILIKA SVIH NAS.
Pljuvati samo Safeta nije posteno. On je za ovu drzavu napravio sto nije niko. Pored svih mana, on je ucinio puno.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Principatus
- Kontakt:
Susicu dati odgovornost za uspjeh reprezentacije je samo neshvacanje razlike izmedju korelacije i kauzaliteta, nesto sto je mnogima tesko shvatiti. Ovaj lik je zalutao i nadam se da ce se poslije SPa odmaknuti od svetinje i prepustiti je nekom inteligentnom covjeku sa casti i obrazom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nakon pobjede miševi na aparatima. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Principatus
- Kontakt:
Henderson ti si zesci troll zar ne? Pobjeda nasih reprezentativaca, sa kojom ovaj coban veze nema.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sasvim pogrešno momčino, sasvim pogrešno. Za svaku pobjedu zaslužan je Pape, a za svaki poraz krivi su igrači. Miševi su pokušaj trollova, ali brzo to Pape riješi. Dajem ti dozvolu da sjetiš Papeta, ove teme i poraza od Egipta, ispisali su miševi stranicu po minuti. Kada se pobjeđuje nema vas.Principatus je napisao/la:Henderson ti si zesci troll zar ne? Pobjeda nasih reprezentativaca, sa kojom ovaj coban veze nema.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
@principatus e nakon ovog zadnjeg posta, moraš povjerovat da je troll..
Sent from my Lumia 520 using Tapatalk
Sent from my Lumia 520 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.