Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Hypnose
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Hypnose » 24 avg 2012, 12:51

Batko je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:sve ok, nek ide gdje bilo, ali ovo usporedjenje sa ovim balavcom Joveticom ili rec da je bolji od Dzeko, mene zaboli, a mogu misliti kako se Edin osjeca :? , sretno Edine, nas dijamantu, bilo gdje, bilo sta ....
Jovetic je dosta mladji, i svakako odlican igrac.
Po čemu? Više od njega je uspio Pjanić?

Šta je to pokazao Jovetić??? Šta je osvojio???

City dovodi prvoklasne napadače, Jovetić nije jedan od njih, već samo talenat. Iako svojim stilom paše u stil Citya, Jovetić bi se grdno zeznuo da pređe u City, jer realno, Aguero, Tevez, Balo, Nasri itd su daleko bolji od njega.
Jovetic kad je zdrav igrac je bolji od recimo Lavezzia koji unistio te tu zvijezde i zvijezdice u medjusobnim duelima LP.....
To je ta zatupljenost, kad jednu samo jednu ligu pratis i to onu koja je najvise medijski zastupljena i u kojoj i najveci flopovi postaju igracinama.... Priznaj koliko si puta gledao Jovetica.... Nijednom, i momak je sa 22 godine postigao vise nego Edin u njegovim godinama.... Postao je najbolji igrac i kapiten ekipe koja je do prije 2-3 god cinila cuda u LP protiv dosta boljih i skupljih ekipa... A Wolfsburg je bio samo prolaznik u LP kao i vecina ostalih njemackih timova osim Bayerna....
Jovetic je 22 godine bolji igrac od Edina sa 22, a u sadasnjim Edinovim godinama ce da bude uz Balu najbolji evropski napadac....

I da Jovetic je vec prije 2 godine trebao da igra za najbolje evropske klubove ali je zelio jos da se razvija u Violama, a nesto ne vjerujem da su recimo United, Arsenal, Chelsea, Juve trazili Dzeku kada je imao 19 godina....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 avg 2012, 12:53

:lol: :lol: :lol: :lol:

I šta je postigao??????

NIŠTA

Pogledaj listu Džekinih uspjeha, od Citia, preko wolfsburga, titula, najbolji strijelac, drugi strijelac kvalifikacija itd itd itd...

A Jovetć???? Talenat :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 avg 2012, 12:54

Ne vjerujem da će City pustiti Džeku za 20 mil, pa Arsenal je za jednu godinu ugovora RvP uzeo 30 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dilajla
Kontakt:

Post Postao/la dilajla » 24 avg 2012, 12:54

Hypnose je napisao/la: Jovetic kad je zdrav igrac je bolji od recimo Lavezzia koji unistio te tu zvijezde i zvijezdice u medjusobnim duelima LP.....
To je ta zatupljenost, kad jednu samo jednu ligu pratis i to onu koja je najvise medijski zastupljena i u kojoj i najveci flopovi postaju igracinama.... Priznaj koliko si puta gledao Jovetica.... Nijednom, i momak je sa 22 godine postigao vise nego Edin u njegovim godinama.... Postao je najbolji igrac i kapiten ekipe koja je do prije 2-3 god cinila cuda u LP protiv dosta boljih i skupljih ekipa... A Wolfsburg je bio samo prolaznik u LP kao i vecina ostalih njemackih timova osim Bayerna....
Jovetic je 22 godine bolji igrac od Edina sa 22, a u sadasnjim Edinovim godinama ce da bude uz Balu najbolji evropski napadac...

I da Jovetic je vec prije 2 godine trebao da igra za najbolje evropske klubove ali je zelio jos da se razvija u Violama, a nesto ne vjerujem da su recimo United, Arsenal, Chelsea, Juve trazili Dzeku kada je imao 19 godina....
Evo je majstore, da je sam ne tražiš. Znaš šta ti je činiti. Al dobro se zaleti.
slika

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 24 avg 2012, 12:59

Batko je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol:

I šta je postigao??????

NIŠTA

Pogledaj listu Džekinih uspjeha, od Citia, preko wolfsburga, titula, najbolji strijelac, drugi strijelac kvalifikacija itd itd itd...

Sta je Dzeko osvojio sa 22 godine? Ovaj ima jos 4 godine fore kad predje u neki jaci klub..... Prekucat ce predje li u City Dzeku po uspjesima jer ce City doninirati dugo u EPL....
Jel se Dzeko procjenjivao na preko 20mil sa 22 godine.... Samo me to zanima.....
Uostalom nisu isti tipovi napadaca, pa Jovetin zadatak i nisu toliko golovi koliko proigravanja centralnog napadaca.....

@dilajla smisli nesto pametnije....

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 avg 2012, 13:01

Hypnose je napisao/la:

I šta je postigao??????

NIŠTA

Sta je Dzeko osvojio sa 22 godine? Ovaj ima jos 4 godine fore kad predje u neki jaci klub..... Prekucat ce predje li u City Dzeku po uspjesima jer ce City doninirati dugo u EPL....
Jel se Dzeko procjenjivao na preko 20mil sa 22 godine.... Samo me to zanima.....
Uostalom nisu isti tipovi napadaca, pa Jovetin zadatak i nisu toliko golovi koliko proigravanja centralnog napadaca.....

Džeko je od 22 pa do 26 godine napravio toliko što ovaj samo može sanjati?
Samo uspjesi se broje, rezultati...

A ta talenat priča je smiješna, ima milion igrača koji su sa 20 godina bili bolji od Džeke, ali je Džeko mukotrpnim radom stigao gdje je sada, dok su mnogi talneti ostali samo talenti.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 24 avg 2012, 13:08

Batko je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:

I šta je postigao??????

NIŠTA

Džeko je od 22 pa do 26 godine napravio toliko što ovaj samo može sanjati?
Samo uspjesi se broje, rezultati...

A ta talenat priča je smiješna, ima milion igrača koji su sa 20 godina bili bolji od Džeke, ali je Džeko mukotrpnim radom stigao gdje je sada, dok su mnogi talneti ostali samo talenti.
Pa prelaskom u daleko jaci klub ce i ovaj da ima uspjehe.... Uosalom ja vidim ko koga tjera iz kluba....
I samo mi nesto reci je li lakse bilo tada osvojiti Bundes ligu sa samo jakim Bayernom (jer Dortmunda tad nije bilo ni na mapi) nego Seriu A sa prejakim Interom, Milanom, Romom i donekle Juvetom.... Naravno odgovor se sam namece...
Nemoj misliti da ja omalozavam Dzeku, ipak on mi je najdrazi jer je nas al' brate dragi vi ne vidite dalje od nosa i mislite ako je nas da je najbolji... Nije, al' meni jest kad igra za moju drzavu al' opet ni to me ne sputava da budem realan za razliku od vas....

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 avg 2012, 13:17

Prelaskom u jači klub će i ovaj da ima uspjehe.

E pa momak, kad pređe i kad bude imao te uspjehe, onda ćemo pričati, do tada je smiješno porediti jednog talenta i jednog vrhunskog evropskog napadača.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 24 avg 2012, 13:19

ja hajvana ovog hypnosa, nit si ti "nas" nit "njihov", reci da je taj jovo bolji od dzeke je u NAJMANJU ruku smijesno, ti si izgleda sa marsa, #cigla#
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 24 avg 2012, 13:27

bordo_Sarajevo je napisao/la:ja hajvana ovog hypnosa, nit si ti "nas" nit "njihov", reci da je taj jovo bolji od dzeke je u NAJMANJU ruku smijesno, ti si izgleda sa marsa, #cigla#
Tata ti je hajvan, a ako ga nemas, onda si ti hajvan kad si tako odgojen.... Jovetu sa Dzekom mozes porediti tek kad on bude imao 26 godina.... Poredi Dzeku sa 22 sa Joveticem pa ces vidjeti ko je bolji u tim godinama.....
Sto se mene tice vi ste obicne vjetrenjace kojima Pjanic ima mjesta u Barceloni, Lulic u Juventusu ili Bayernu, Dzeko Top 3 napadaca na svijetu i odmah ja tu prestajem sa raspravom jer daleko ste vi od realnih.....

I da, Jovetic nije samo talenat on je vanserijski talenat....

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 24 avg 2012, 13:37

Hypnose je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:ja hajvana ovog hypnosa, nit si ti "nas" nit "njihov", reci da je taj jovo bolji od dzeke je u NAJMANJU ruku smijesno, ti si izgleda sa marsa, #cigla#
Tata ti je hajvan, a ako ga nemas, onda si ti hajvan kad si tako odgojen.... Jovetu sa Dzekom mozes porediti tek kad on bude imao 26 godina.... Poredi Dzeku sa 22 sa Joveticem pa ces vidjeti ko je bolji u tim godinama.....
Sto se mene tice vi ste obicne vjetrenjace kojima Pjanic ima mjesta u Barceloni, Lulic u Juventusu ili Bayernu, Dzeko Top 3 napadaca na svijetu i odmah ja tu prestajem sa raspravom jer daleko ste vi od realnih.....

8-) :lol: 8-)

#ciglauglavu#
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 24 avg 2012, 13:38

Ne znam ako je istina, samo na koliko manju platu bi Edin morao pristati, jer sigurno Juve nece moci da ga placa kao City.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 24 avg 2012, 13:41

dziza_23 je napisao/la:Ne znam ako je istina, samo na koliko manju platu bi Edin morao pristati, jer sigurno Juve nece moci da ga placa kao City.
Nece htjeti ;)
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 24 avg 2012, 13:41

Hypnose je napisao/la:

Oooooooooooooooo Don Kihote kako napreduje borba jel se prebila koja vjetrenjača. :mrgreen:
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 24 avg 2012, 13:42

Jovetic je kar*na od ovce
15.10 - 15.06 ...

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 24 avg 2012, 13:53

skyisthelimit je napisao/la:Jovetic je kar*na od ovce
Predpostavljam od ovna :?: ..... ;) 8-) :?

@bordogay naravno da je vanserijski talenat.... Samo je Balo kvalitetniji napadac njegovih godina.... Jah ima i ona brazilska luda se Neymar....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 avg 2012, 13:56

Jovetić je najbolji napadač, jer igra u talijanskoj ligi, a i Conte ga je nahvalio. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 avg 2012, 13:57

Topic :arrow: Edin Džeko, no Stevan, Edin, jeste da završava na N oba imena, al nemaju previše sličnosti...
Please continue, cheers :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 24 avg 2012, 14:06

Monolog je napisao/la:Jovetić je najbolji napadač, jer igra u talijanskoj ligi, a i Conte ga je nahvalio. :mrgreen:
Nije najbolji i ja sam realan sto se ne bi moglo reci za njih.... Jos niko mi nije dokazao da li je Dzeko bio bolji sa 20,21 ili 22 god. od Jove.... naravno da nije.... Jova ce 26 da bude uz Balu (ako se uozbilji) najbolji napadac Evrope i naravno uz Cavania koji je takodje vrlo mlad...... To nema veze sa tim sto igra Seriu A..... Preci ce on Premiership, nece u Juve sigurno iako bi ja volio, pa ce mnogi da pojedu vlastita mud.a kada vide Stevana kako hara tom Ligom.....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 avg 2012, 14:10

Cavani je stariji od Messija, čisto da se zna. A, recimo "nehotice" izostavljaš Aguera koji je godinu stariji od Jovetića, te Pata koji je njegovo godište. Budimo realni, Pato je bolji igrač od Jove. Niko ne spori Jovetićev talenat, al' on je morao dosad preći u mnogo veći i konkurentniji klub od Fiorentine. Džeko je iz Želje otišao u Teplice (okitio se titulom + bio najbolji igrač lige), zatim u Wolfsburg (titula + najbolji igrač lige), a sada je u Cityju. Stevan je dugo u Firenci i trebao je već napraviti taj korak. No, nije to učinio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 14 gostiju.