mozes li pojasnit ?Begonja je napisao/la:10KMBosnier je napisao/la:Jel ako imas 20 € dobijes 38 km ili 20 km
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Just do it
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ljudi evo i kod mene od danas pise +20.00 bonus na wwin, inace sam se registrovo tek kada je izasla str. u beta fazi, e sad da vas pitam kolika je minimalna uplata jel ko u premieru 10 km? i cim uplatim hoculi moci igrati ?
Mozes to igrati, moras 3 para i minimalno kvota 1.3 po paru. Sto dobijes pretvara se u prave pare, bonus koji si ulozio se oduzima.FC BAYERN je napisao/la:ljudi evo i kod mene od danas pise +20.00 bonus na wwin, inace sam se registrovo tek kada je izasla str. u beta fazi, e sad da vas pitam kolika je minimalna uplata jel ko u premieru 10 km? i cim uplatim hoculi moci igrati ?
Znaci mogu igrati a da ne odem do kladionice i ne uplatim nista?Strux je napisao/la:Mozes to igrati, moras 3 para i minimalno kvota 1.3 po paru. Sto dobijes pretvara se u prave pare, bonus koji si ulozio se oduzima.FC BAYERN je napisao/la:ljudi evo i kod mene od danas pise +20.00 bonus na wwin, inace sam se registrovo tek kada je izasla str. u beta fazi, e sad da vas pitam kolika je minimalna uplata jel ko u premieru 10 km? i cim uplatim hoculi moci igrati ?
Barca-Real 2 @3,6
Milan-Palermo 1 @1,55
Angers-PSG X2 @1,19
Chelsea-Birmingham 1 @1,2
Klimarnock-Celtic 2 @1,4
Slaven dg1 @1,45
Basel gg1 @1,1
Uplata:2 Dobitak:35,58...
Milan-Palermo 1 @1,55
Angers-PSG X2 @1,19
Chelsea-Birmingham 1 @1,2
Klimarnock-Celtic 2 @1,4
Slaven dg1 @1,45
Basel gg1 @1,1
Uplata:2 Dobitak:35,58...
FK Pjetlovi
Da. Ja sam tako preksinoc od bonus 5e stavio dobio 53 i danas isplatio 45eFC BAYERN je napisao/la:Znaci mogu igrati a da ne odem do kladionice i ne uplatim nista?Strux je napisao/la:Mozes to igrati, moras 3 para i minimalno kvota 1.3 po paru. Sto dobijes pretvara se u prave pare, bonus koji si ulozio se oduzima.FC BAYERN je napisao/la:ljudi evo i kod mene od danas pise +20.00 bonus na wwin, inace sam se registrovo tek kada je izasla str. u beta fazi, e sad da vas pitam kolika je minimalna uplata jel ko u premieru 10 km? i cim uplatim hoculi moci igrati ?

Hahaha e nemogu da vjerujem ovo mi je popravilo dan, i da sam znao registrovo bi komplet familiju
E hvala ti puno, malo ne kontam ovo bonus se oduzima ali skontacemo valjda 

mislis 90 km , jel bilo problema ?Da. Ja sam tako preksinoc od bonus 5e stavio dobio 53 i danas isplatio 45e
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ja uplatio 5e kvota 11.57 ja mislim dobitak 58, oduzme ti to od bonusa uplate 5e i isplata ti je 53. Kontas sad?FC BAYERN je napisao/la:Hahaha e nemogu da vjerujem ovo mi je popravilo dan, i da sam znao registrovo bi komplet familijuE hvala ti puno, malo ne kontam ovo bonus se oduzima ali skontacemo valjda

87.5 KM. Ma jeste, ali eto napisao sam prije 2 sata post kako to hoda sve, da vi nemate problema. Pa nadji tamo.Bosnier je napisao/la:mislis 90 km , jel bilo problema ?Da. Ja sam tako preksinoc od bonus 5e stavio dobio 53 i danas isplatio 45e
Tako je Torbica.
Spartak-OFK 1:1 i moze se zaokruziti na tiketu.

Spartak-OFK 1:1 i moze se zaokruziti na tiketu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ja odigrao X /1harry_90 je napisao/la:Genk - Brugge X/2
ovo cu uplatit kvota 6 na 5 km = 30 km ..
EDIT: Ako je neko siguran da se moze sa svojim novcem uplatit jedan par neka kaze,ili moram vezati sa jos 2-3 para ?

mozes samo taj par odigrati!
Jel poceo ovaj Gil?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Idi u Suboticu i zapali im stadion odmah.Sta im sve poskida Saranov ono je strasno.Imaju kontru skoro 4 na 1 i ovaj sutira pravo u golmana.Imaju kontru 2 na 1 opet Saranov brani.harry_90 je napisao/la:Subotica-OFK Beograd 1
OFK Beograd jako los gost,imaju tesko putovanje do Subotice,I nastupaju bez svog najboljeg igraca I reprezentetivca Trifunovica,uz njega izostaju jos I Zeravica,Rodic,Aleksic I Matek,Spartak bez Nikolica I Veselinovica.
Ko hoce neka proba,ja sam odigrao na tiketu jednom.
Sta bi moglo za veceras da se igra, da se uplate malo vece pare?
Zvezda i Celzi 1.62 kvota
Zvezda i Celzi 1.62 kvota

Hvala ti,samo da na kraju ne bude X/Xjocker je napisao/la:ja odigrao X /1harry_90 je napisao/la:Genk - Brugge X/2
EDIT: Ako je neko siguran da se moze sa svojim novcem uplatit jedan par neka kaze,ili moram vezati sa jos 2-3 para ?![]()
mozes samo taj par odigrati!

@Devil
Nije valjda,samo njih cekam na jednom tiketu,skinuo sam dva para tenisa,al eto neda mi se .Javi ako bude kakva promjena.
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 20 apr 2011, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Na Li, Rezai, Nadal trenutno na liveu
Zna li iko kad pocinje Gil,nigdje nemogu naci
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Dodaj jos jedan zicer sa 3 metra lopta pogodila moju zgradu u Bg.harry_90 je napisao/la:Hvala ti,samo da na kraju ne bude X/Xjocker je napisao/la:ja odigrao X /1harry_90 je napisao/la:Genk - Brugge X/2
EDIT: Ako je neko siguran da se moze sa svojim novcem uplatit jedan par neka kaze,ili moram vezati sa jos 2-3 para ?![]()
mozes samo taj par odigrati!ne bi me cudilo..nece nesto live kladjenje da mi otvori ? Imal kakav mec tenisa u ponudi ?
@Devil
Nije valjda,samo njih cekam na jednom tiketu,skinuo sam dva para tenisa,al eto neda mi se .Javi ako bude kakva promjena.

edit:Adamovic prelep gol 2:1,vodi Spartak.

Zadnja izmjena: Devil, dana/u 20 apr 2011, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.