Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Raznese Francuza u postu,sudije svirase nepostojec faul u napadu.Odleti Wemby ko da ga FAP opali 
kad ga ide sut za tricu, ne moze ga niko cuvati, mozes se samo pomolit da nece uci. mozda bi samo wilt chamberlain mogao kontestirati ovaj sut koji ispaljuje. ako mu pridje blizu, svakako ce dobiti faul ako se iole zatetura na doskoku. kao sto je vec dobio superstar call za nepostojeci Jukin faul u napadu
hajd nek se vratio u postavu, bice i laksih protivnika, bitno je samo da ne bude prelos veceras....ovo u prvom poluvremenu je Ok
hajd nek se vratio u postavu, bice i laksih protivnika, bitno je samo da ne bude prelos veceras....ovo u prvom poluvremenu je Ok
Dobar Juka
Realno mu Wemby nije prisao u reketu,sve je dao izvana
Dobar Juka,fulali su mu jos pokoju asistenciju
Dobar Juka,fulali su mu jos pokoju asistenciju
-
DjaniTarik
- Kontakt:
juka 20/9/5 solidan
To je učinak više od solidnog
Sta je ovo? Nurk sa prvim Triple Doubleom a ovdje se nista ne pise 
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Kakvu sezonu igra,fenomenalan je 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
U ovoj sezoni se pokazuje ono što smo mnogi ovde govorili davno da je kod njega najveći problem glave. Čim ne žuri, ne ispaljuje frljoke pod košem itd.. to je to.
Aferim Juka
- Shategabri
- Kontakt:
Nije to samo za ovu temu.
To je momentum za sve i jednu temu o reprezentativcima, klubovima i reprezentacijama.
Koševo Zapad
Ma Nurk je dobar, samo ovaj klub nema smisla.
Vidi se sad njegovo iskustvo na terenu, ali van terena se ponaša kao tinejdžer, opet je prozivao nekog navijača na tviteru
Vidi se sad njegovo iskustvo na terenu, ali van terena se ponaša kao tinejdžer, opet je prozivao nekog navijača na tviteru
- Shategabri
- Kontakt:
Nema smisla niti jedan klub u NBA kad je u rebuildingu.
Jusuf svakako igra da uzme još jedan dobar ugovor, ko zna, možda to bude u nekoj od ekipa contendera.
Jusuf svakako igra da uzme još jedan dobar ugovor, ko zna, možda to bude u nekoj od ekipa contendera.
Koševo Zapad
Evo primjer balavca koji srozava forum i tjera ono malo kvalitetnih forumasa (dok je ovaj srbijansko-hrbatski portal svakako propao).Nista ne moze napisati osim spama i glupavih komentara iz dana u dan.DjaniTarik je napisao/la: ↑21 jan 2026, 06:48
Druze jutro je
Nije mu prvi tripl dabl a nije ni zadnji
Ovo mu je drugi tripl-dabl u karijeri. Contract year is no joke...ali fakat igra zrelije nego ikad (nema brzopletosti) . Treba pohvaliti i Hardya koji mu je dao ulogu u kojoj najvise moze pruziti. Steta pa ce ipak biti trejdovan...Ne bi bilo lose da ga Utah na ljeto potpise jer se odlicno uklopio...mada bi to vjerovatno podrazumjevalo da je rezerva Kessleru.
Sta mi smeta, pokazuje koliko je mogao u pola muke tokom cijele karijere.
Kada bih imao priliku sa njim, platio bih da mi objasni razlog njegovog ocajnog zavrsavanja pod kosem tolike godine.
Nadam se da ce do kraja sezone biti na ovom nivou za jos jedan dobar ugovor jer zasluzuje vise od minimalca.
Kada bih imao priliku sa njim, platio bih da mi objasni razlog njegovog ocajnog zavrsavanja pod kosem tolike godine.
Nadam se da ce do kraja sezone biti na ovom nivou za jos jedan dobar ugovor jer zasluzuje vise od minimalca.
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 22 jan 2026, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
19vendetta87
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ne znam kolika je svrha tog tradea sada kad je Jimmy out ostatak sezone.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Kakav crni trade. Jazz solidna ekipa
Markanen i Nurkic jbt. Imaju dobar trejd u Kesleru.
Markanen i Nurkic jbt. Imaju dobar trejd u Kesleru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.