FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Očekujem jedno 8 asistencija i 4-5 golova Rileta u polusezoni i aBd da ode kao šampion Bosne i Hercegovine!
Krajišniče naš, obraduj nas! Za Sarajevo, naš najveći i probosanski klub i duplu krunu!
Krajišniče naš, obraduj nas! Za Sarajevo, naš najveći i probosanski klub i duplu krunu!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK SARAJEVO
IN:
Darko Lazić
Rifet Kapić | Grasshopper Club Zürich
-----> FK Sarajevo (posudba)
OUT:
Nihad Mujakić -----> KV Kortrijk
[2,200,000 KM]
Dušan Hodžić -----> Čelik (posudba)
Sanjin Lelić -----> Čelik (posudba)
Bojan Pavlović -----> Čelik (posudba)
Nedin Tucaković
Samir Radovac
IN:
Darko Lazić
Rifet Kapić | Grasshopper Club Zürich
-----> FK Sarajevo (posudba)OUT:
Nihad Mujakić -----> KV Kortrijk
[2,200,000 KM]Dušan Hodžić -----> Čelik (posudba)
Sanjin Lelić -----> Čelik (posudba)
Bojan Pavlović -----> Čelik (posudba)
Nedin Tucaković
Samir Radovac
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
16 dana*Benjolos je napisao/la:Jel 23.02 sa njima igramo?MortemHz je napisao/la:Ma dobro ima još 20 danaLaznjak je napisao/la:U jučerašnjem duelu na povrede su se žalili defanzivci Samir Efendić i Dejan Širanović, veznjak Samir Burić, te Aleksandar Mitrović, a među igračima koji su izvan stroja sada je i Miloš Stojčev.
Treba istaći da na pripreme nisu otputovali Ivan Kostić, Ajdin Nukić, Nikola Mitrović, Nedim Omeragić i Aidin Mahmutović, pa Starčević završni dio priprema obavlja bez gotovo kompletnog tima.
Nece nam imati ko na megdan izaci. Siluj Sarajevo. Poklapa nam se polako, jos da uski uzme zrinjski i da rastereceni budemo i mi u listici, pa sta nam Allah dragi da.
Jeste
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Moze li se pokrenuti neka incijativa u Opstini Centar da se stolice na Kosevu ofarbaju u bordo boju?
Ako su pare problem, mi navijaci cemo skupiti.
neda ono kopile, nije slučajno zeleno sveEvander je napisao/la:Moze li se pokrenuti neka incijativa u Opstini Centar da se stolice na Kosevu ofarbaju u bordo boju?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Vracaj Baljka i Varesanovica. Nije ovo dobro nikako. Hocemo na istoku da imamo tocenu, malo meze i na poluvremenu na lcd-u da nam se vrte golovi sa tekmi.Vanja8 je napisao/la:Moj Hadžija ako ti ove naviknes,donji si...
Vracaj Ihtijarevica...![]()
Ko nam da gol, nek mu umre majka.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
a ono njihov "kondicioni" pljuvo druge kondicione u ligiLaznjak je napisao/la:U jučerašnjem duelu na povrede su se žalili defanzivci Samir Efendić i Dejan Širanović, veznjak Samir Burić, te Aleksandar Mitrović, a među igračima koji su izvan stroja sada je i Miloš Stojčev.
Treba istaći da na pripreme nisu otputovali Ivan Kostić, Ajdin Nukić, Nikola Mitrović, Nedim Omeragić i Aidin Mahmutović, pa Starčević završni dio priprema obavlja bez gotovo kompletnog tima.
Nece nam imati ko na megdan izaci. Siluj Sarajevo. Poklapa nam se polako, jos da uski uzme zrinjski i da rastereceni budemo i mi u listici, pa sta nam Allah dragi da.
antidoping kontrolu im poslat , registrovat će za nas odma tekmu...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 07 feb 2019, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Laznjak je napisao/la:Vracaj Baljka i Varesanovica. Nije ovo dobro nikako. Hocemo na istoku da imamo tocenu, malo meze i na poluvremenu na lcd-u da nam se vrte golovi sa tekmi.Vanja8 je napisao/la:Moj Hadžija ako ti ove naviknes,donji si...
Vracaj Ihtijarevica...![]()
Ko nam da gol, nek mu umre majka.
- TheNorthFace
- Kontakt:
Imas u Lakinom spotu za pjesmu gasovi obojeno Kosevo u ljubicasto ako ti sta znaciLaznjak je napisao/la:Allaha mi ne mogu opisati koliko sam ponosan na nas.
1. Prvi u ligi, bjezimo drugom 5, a konama 15.
2. U kupu smo tu glavni konkurenti.
3. Imamo najjace sponzore i nike dresove![]()
4. Uprava radi svoj posao u tisini, naglasak na RADI.
5. Husref koji je lud za Sarajevom je na kormilu, nije neki bolikurac koji je dosao da uzme pare.
6. Hadzija osvjezenje. Nisam imao velika ocekivanja, ali covjek je genije. Obzirom kakvi su nam tereni dobro iko dodje.
Moje zelje.
1. Da se popravi situacija na tribinama posebno na sjeveru.
2. Da kupe Kosevo ili da bar ofarbaju one stolice u bordoobzirom koliko im para dajemo, nek nas puste da okrecimo
zamisli istok bordo stolice i bijele ono SARAJEVO.
Ps. Ima li neko da mi bar u fotosopu to uradi da mi se dusa smiri.
1946
Hocu bordo stolice, bijele na istoku gdje pise Sarajevo, zutu ogradu i zute stepenice. Mogu i narandzaste, necu se bunit. Hadzija odmaaaaa
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Laznjak je napisao/la:Hocu bordo stolice, bijele na istoku gdje pise Sarajevo, zutu ogradu i zute stepenice. Mogu i narandzaste, necu se bunit. Hadzija odmaaaaa
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pusti Hadziju, imam ja nekog malca talenat veliki za tebe Husrefe, mogli bi se sta dogovorit? 
1946~
samo čekam:
men kafa vruća Hadžija de malo puhni
a jbt pa čoek sportski direktor
željoteka nastala
men kafa vruća Hadžija de malo puhni
a jbt pa čoek sportski direktor
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Hoću dobar travnjak na Koševu, a stolice mogu biti sve sem plavih što se mene tiče. 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Sam se naguzio. Nismo mi nistaVanja8 je napisao/la:Laznjak je napisao/la:Hocu bordo stolice, bijele na istoku gdje pise Sarajevo, zutu ogradu i zute stepenice. Mogu i narandzaste, necu se bunit. Hadzija odmaaaaa![]()
![]()
...Moj Hadžija u kakvo si ti osinje gnijezdo upao...
![]()
![]()
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Morto gasi temu,zinula im svima guza,ovaj hoce meze na poluvremenu,ovaj bi tusno Jahica 2,onaj bi da farba tribine,jedan hoce novu travu,drugi da mu hlade kafu,istina to je ona sarafciglija...

Veseli bosanci. Neka nas bolan. 
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Hoćemo titulu, titulu na Koševu!
hoćemo da Hilmo promjeni avatar prvohilmo je napisao/la:Hoćemo titulu, titulu na Koševu!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Zeljoo1921 i 15 gostiju.