Ne sramoti se vise majke ti imam osjecaj da pratis tenis nekad od 2012 npr. Rafa je svake godine bio blizu Fedji na WB samo sto je 2008 docekao pobjedu a trebao je i ranije. Nakon toga ga je dobio u finalu AO 2009. Ti se zahvali Soderlingu sto je Federer uzeo RG jer da nije danas bi mu to bila crna rupa u CV-u jer ga ni kasnije ne bi imao sanse uzet pored Nadala i Novaka.AA23 je napisao/la:Jel ovo laki, naš dobri prijatelj, a ono momčina Garros![]()
![]()
Ti si me citirao prethodnih par stranica, i u tom si postu spomenuo klošarenje, kakogod nemaš pravo nekoga tako nazivati ako ti nije uputio riječ uvrede i slično.
Nije ni bitno više, da ne produbljujem temu.
@Rafa
Nerealan si druže previše, Rafa je onda isto toliki invalid koliko i Andy Roddick, samo sreća Nadalova pa je ugrabio tu jedinu pobjedu protiv Federera, da nije bio bi level Roddicka kojeg ti nazivaš invalidom.
Ej, osvajača Slema naziva invalidom, a Nadal klepi USO17' gdje mu igrač ispod 28 mjesta na Touru nije bio protivnik na cijelom turniru
Nije to samo Roddick stari moj vec Phillipousis Gonzalez Cilic i ostala buranija protiv koje je uzimao GS. U svakom slucaju svi slabiji od Nadalove konkurencije. Niko Fedji nije kriv sto je dopustio 2017 da ga nabije DelPo pa da zaustavi Rafu u pohodu na titulu. Samo sto bi ga tad Nadal otresao kao na RG ove godine.