Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

NadalRafa
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la NadalRafa » 14 jul 2019, 12:17

AA23 je napisao/la:Jel ovo laki, naš dobri prijatelj, a ono momčina Garros :tralala: :hmmmmm:

Ti si me citirao prethodnih par stranica, i u tom si postu spomenuo klošarenje, kakogod nemaš pravo nekoga tako nazivati ako ti nije uputio riječ uvrede i slično.

Nije ni bitno više, da ne produbljujem temu.

@Rafa

Nerealan si druže previše, Rafa je onda isto toliki invalid koliko i Andy Roddick, samo sreća Nadalova pa je ugrabio tu jedinu pobjedu protiv Federera, da nije bio bi level Roddicka kojeg ti nazivaš invalidom.

Ej, osvajača Slema naziva invalidom, a Nadal klepi USO17' gdje mu igrač ispod 28 mjesta na Touru nije bio protivnik na cijelom turniru :rol:
Ne sramoti se vise majke ti imam osjecaj da pratis tenis nekad od 2012 npr. Rafa je svake godine bio blizu Fedji na WB samo sto je 2008 docekao pobjedu a trebao je i ranije. Nakon toga ga je dobio u finalu AO 2009. Ti se zahvali Soderlingu sto je Federer uzeo RG jer da nije danas bi mu to bila crna rupa u CV-u jer ga ni kasnije ne bi imao sanse uzet pored Nadala i Novaka. ;)

Nije to samo Roddick stari moj vec Phillipousis Gonzalez Cilic i ostala buranija protiv koje je uzimao GS. U svakom slucaju svi slabiji od Nadalove konkurencije. Niko Fedji nije kriv sto je dopustio 2017 da ga nabije DelPo pa da zaustavi Rafu u pohodu na titulu. Samo sto bi ga tad Nadal otresao kao na RG ove godine.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 jul 2019, 12:21

Izgleda da se laki vratio hahahaha, ako kojim slucajem Novak danas izgubi od 38godisnjaka necemo ga vidjet do US Opena bar
27.10.2020

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 14 jul 2019, 12:34

Ipak se vratila nada kod Rogerovaca, najljepša situacija za posmatrati. Jedva čekam čitanje kako sam sebe dobija. :beba:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 14 jul 2019, 12:37

S-Y-L-A-R je napisao/la:Ipak se vratila nada kod Rogerovaca, najljepša situacija za posmatrati. Jedva čekam čitanje kako sam sebe dobija. :beba:
Moram priznat da ce smjesnije citanje ipak bit ako Federer nekim cudom dobije danas :lol:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 14 jul 2019, 12:38

darker10 je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Ipak se vratila nada kod Rogerovaca, najljepša situacija za posmatrati. Jedva čekam čitanje kako sam sebe dobija. :beba:
Moram priznat da ce smjesnije citanje ipak bit ako Federer nekim cudom dobije danas :lol:
S tim da nema tog čuda kojim dobija. A i jedina situacija u kojoj igrač sam sebe dobija je ova već namještena. :ljepota:
41.21.1.

11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 14 jul 2019, 12:47

Still,moram priznat da bi vi svi ovdje bili presmijesni ako bi Federer nekako dobio danas :lol: Naravno da se svaki Fedov fan nada da moze danas dobit,al isto tako je svaki siguran da je Djokovic favorit.Ja ne vidim da ovdje iko tvrdi da ce Federer satrat Djokovica i da tako postavlja temelj za brukanje,dok izgleda da bi svi Rafini i Nolini fanovi zivot stavili na to da ce Djokovic dobit danas.Def ce bit smjesnije ako se Federer popisa po tome :lol:

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 14 jul 2019, 12:55

Pa zasto da ne, nek dobije danas i pokaze da je Bog na travi. Ako ga Novak dobije to ce biti treci put da ga dobija u finalu ovdje sto bi se pokazalo kao znak da Federer nije toliko superioran na ovoj podlozi jer ga je Djokovic toliko puta dobio.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 14 jul 2019, 12:56

Ma opet neće. Godinama pratim ovu temu i suho je zlato kad Federer igra. Najviše vas je, pa je samim tim i više kvalitetnog materijala. Načitao sam se svega čak i u pobjedama. Nikad se ne zaboravlja period konstantnog slanja u penziju jer "brukaš se samo dobijajući sam sebe!" a čovjek redovno završnice igrao. :lol:
41.21.1.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 14 jul 2019, 13:01

S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma opet neće. Godinama pratim ovu temu i suho je zlato kad Federer igra. Najviše vas je, pa je samim tim i više kvalitetnog materijala. Načitao sam se svega čak i u pobjedama. Nikad se ne zaboravlja period konstantnog slanja u penziju jer "brukaš se samo dobijajući sam sebe!" a čovjek redovno završnice igrao. :lol:
To je druga stvar.Ljudi svasta pisu vruce glave i u toku meca,no evo vidim prije meca su svi dosta realni.Vi ne date ljudima ni da se nadaju :lol:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 jul 2019, 13:08

Evo ja ne znam da sam procitao i jedan post da je neko napisao da je Roger fav, samo smo svi slozni da ako ga bude servis i BH sluzili kao u 1/2 da ce itekako imati sanse, inace u suprotnom tesko da i set uzme.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 14 jul 2019, 13:21

darker10 je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma opet neće. Godinama pratim ovu temu i suho je zlato kad Federer igra. Najviše vas je, pa je samim tim i više kvalitetnog materijala. Načitao sam se svega čak i u pobjedama. Nikad se ne zaboravlja period konstantnog slanja u penziju jer "brukaš se samo dobijajući sam sebe!" a čovjek redovno završnice igrao. :lol:
To je druga stvar.Ljudi svasta pisu vruce glave i u toku meca,no evo vidim prije meca su svi dosta realni.Vi ne date ljudima ni da se nadaju :lol:

Pojede njih kompleks zvani Federer :cool:

Zato sam i rekao prije, diskredituju ga svakim danom jer znaju da ovo što on radi ne radi niko drugi niti će.

Zamisli kad nemaš časti da odaš priznanje čovjeku na ovome što radi, već sebe tješiš da je nije svojim zaslugama osvojio ovo što jeste.

Kako napaćeno od ovih mega-Rafanovaca, isto klinci koji ne priznaju ništa drugo osim njihovog mezimca.

Količina gluposti koju sam čitao dok je onaj @Garros bio tu i ovaj @Rafa sad mi samo baca sumnje da je to jedan te isti tip, yebo me patak ako nisam u pravu :tokralju: :rol:

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 14 jul 2019, 13:29

@AA23 sta sam napisao sto nije istinito? tebe boli istina pa nemas sta odgovorit vec tjeras pricu po svom bez iznesenih cinjenica. Najgori su ljudi koji misle da su najpametniji a ti si upravo takav. I da iz tvojih zadnjih par postova sam shvatio da si samo jedan od napacenih navijaca a da poznajes tenis vjeruj da i ne poznajes bas..

Xcena
Kontakt:

Post Postao/la Xcena » 14 jul 2019, 13:43

Rekoh ja, moralo se zakuhati :mrgreen:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 jul 2019, 13:53

igraju dva prva nosioca i dvojica najboljih ikad, šta ćeš više :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 jul 2019, 14:27

jestamaji je napisao/la:jesil fakat to sve utipkao na ćirilici ili si odnekud iskopirao tekst?
' ¥? " " "... :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 jul 2019, 14:31

marconato je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:jesil fakat to sve utipkao na ćirilici ili si odnekud iskopirao tekst?
' ¥? " " "... :roll:
Msm da nije nista lose mislio nego mu cudno, meni nije :thumbup:

LEO10
Kontakt:

Post Postao/la LEO10 » 14 jul 2019, 14:39

jestamaji je napisao/la:igraju dva prva nosioca i dvojica najboljih ikad, šta ćeš više :mrgreen:
+1 :kafa:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 14 jul 2019, 14:40

ovdje samo navijaci nadala poznaju tenis, ostali nemaju pojma o zivotu:-)

to sto je federer medju najpopularnijim sportistima na svijetu, to je tek tako, samo od sebe, nije zasluzio.
sve sto je osvojio u zivotu je samo zato sto u datim trenucima protivnici nisu bili na svom nivou:-).
ova dvojica mogu osvojiti i po 30 slamova, fedjinu popularnost nece steci nikada.

koliko god neko navijao za federera, moras biti budala da kazes da je danas favorit, svaki balavac zna da je u ovim godinama titula preko nadala i novaka ravna cudu...ja bih je tako i dozivio, te bi se komotno mogao i oprostiti od tenisa ukoliko dobije danas, dosta.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 jul 2019, 14:41

ronaldo99 je napisao/la:Evo ja ne znam da sam procitao i jedan post da je neko napisao da je Roger fav, samo smo svi slozni da ako ga bude servis i BH sluzili kao u 1/2 da ce itekako imati sanse, inace u suprotnom tesko da i set uzme.
Logicno, Djokovic je mladji, favorit je veci definitivno, ali ako je Agut uzeo jedan set, ne znam zasto ne bi Roger mogao i 2? Naravno ako ga bude BH sluzio, kao i servis.

Cinjenica je da ako Roger uspije uzeti i ovaj Wimbledon prvo preko nikad boljeg skoro Nadala na travi i onda u finalu preko Djokovica, trebaju preimenovat tenis u njegovo ime. Bit ce sramota i za ove mladje tenisere.
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 14 jul 2019, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 jul 2019, 14:42

babino je napisao/la:ovdje samo navijaci nadala poznaju tenis, ostali nemaju pojma o zivotu:-)

to sto je federer medju najpopularnijim sportistima na svijetu, to je tek tako, samo od sebe, nije zasluzio.
sve sto je osvojio u zivotu je samo zato sto u datim trenucima protivnici nisu bili na svom nivou:-).
ova dvojica mogu osvojiti i po 30 slamova, fedjinu popularnost nece steci nikada.

koliko god neko navijao za federera, moras biti budala da kazes da je danas favorit, svaki balavac zna da je u ovim godinama titula preko nadala i novaka ravna cudu...ja bih je tako i dozivio, te bi se komotno mogao i oprostiti od tenisa ukoliko dobije danas, dosta.
navro je taj na olimpijadu, neće se on prije tokija povlačiti

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.